19 / 05 / 2024

cevatpaşa bilgi evi

cevatpaşa bilgi evi

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı..

Konut fiyatları düşecek! Analist rakam vererek tek tek açıkladı: Evi satıp bankaya para koyma yarışı başlayacak!

Analist Türker Açıkgöz, konut fiyatları ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve fiyatların düşeceğini, evini satıp bankaya para koyma yarışının başlayacağını söyledi. İşte o açıklama...

Vatandaşlardan ‘Kentsel dönüşümde kira desteği artırılsın’ talebi!

İstanbul’da kira ortalaması 18 bin TL’yi aştı. Evi kentsel dönüşüme giden yurttaşa verilen kira desteği ise 3 bin 500 TL’de kaldı. Bu nedenle, kentsel dönüşümde desteğin artırılması isteniyor.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak! 

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Cevatpaşa'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 24 Ağustos tarihinde İl Özel İdaresi Hizmet Binasında gerçekleştirilecek.

Bitcoin yıl sonunda bu kadar olacak! Dev banka son dakika vererek açıkladı! Evi arabayı satmadan buraya bakın!

Standard Chartered, ünlü bir banka olarak Bitcoin fiyat tahminlerini güncelledi. Banka analistleri, Bitcoin'in 2023 yılında 50.000 dolar ve 2024'ün sonunda ise 120.000 dolar seviyelerine ulaşabileceğini düşünüyor.

Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 335 ada, 1 parselin, Güneyindeki ve Kartaltepe Mahallesi, 21527 parselin kuzeyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İl Özel İdare Çanakkale'de arsa satacak!

Çanakkale İl Özel İdare, Çanakkale Cevatpaşa Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 9 Şubat 2023 tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

O ilde satılık arsa fırsatı! Fiyatı duyanın dudağı uçukladı! 

Mülkiyeti Çanakkale İl Özel İdaresine  ait, Çanakkale ili, Cevatpaşa Mahallesi, 32 ada 15 parselde yer alan arsanın 6/8 hissesi satılıyor. 173,04 metrekarelik arsanın fiyatını gören şok oldu. İşte ayrıntılar...

Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Bayrampaşa ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 203 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

İSKİ, Büyükçekmece'de kanunsuz şekilde inşa edilen evi yıktı!

İSKİ, Büyükçekmece'de inşa edilen yapıyı kanuna uygun bir şekilde inşa edilmediğini öne sürerek yıkımını gerçekleştirdi. Evi inşa eden  Ali Söylemez yıkıma tepki gösterdi. 

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

SGK'dan Çanakkale'de 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Sosyal Güvenlik Kurumu Çanakkale ili, Merkez ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 1175 ada 247 parselde yer alan arsayı 9 milyon TL'ye satıyor.

cevatpaşa bilgi evi Haberi

cevatpaşa bilgi evi

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçede her mahalleye bir bilgievi açılacağı müjdesini verdi.


Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cevatpaşa ve Terazidere bilgievleri Bayrampaşalı öğrencilerin hizmetine açıldı. Cevatpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen törende Terazidere Bilgievi’nin açılışı da yapıldı. Açılışı yapılan iki bilgievi ile birlikte bölgede 7’inci bilgievi hizmete sunulurken, toplamda her iki bilgievinde de bin 300 öğrenci eğitim görecek.

Bilgievleri açılış törenine, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program...