04 / 10 / 2024

Cevdet Can kim

Cevdet Can kim

Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tokat Valiliği'ne atandı. Peki yeni Tokat Valisi Cevdet Can kimdir?

Ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Ev sahipleri ile kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar giderek daha da can sıkıcı bir hal alırken pek çok kişi de yaşadıkları mağduriyetleri dile getiriyor. Peki ev sahibi kiracı kavgalarının suçlusu kim? 

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Tokat Turhal'da Süt Üreticileri Birliği açıldı!

Tokat’ın Turhal ilçesinde Süt Üreticileri Birliği’nin açılışı için tören düzenlendi. Törene Tokat Valisi Cevdet Can, Celil Göçer, Yılmaz Bekler, Mehmet Ali Yavaş, Ferit Yazar,Abdullah Ay, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Cevdet Can kimdir?

Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can, 23 Mayıs 2014 tarihinde 29008 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Tokat Valiliği'ne atandı. Peki yeni Tokat Valisi Cevdet Can kimdir?

Konyaaltı'nda mahalleye dönüşecek köylerin taşınır-taşınmaz malları belediyeye devredildi!

Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Kaymakamlığı' na vekalet eden Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can ile yasa kapsamında mahalleye dönüşecek 10 köyün muhtarlarıyla toplantı yaptı...

Elbistan Ovası'’na Adatepe’den can suyu!

Afşin Ovası’ndaki 315 bin 540 dekar tarım arazisine can suyu verecek baraj aynı zamanda Afşin Elbistan D Termik Santrali’nin soğutma ve katma suyunun temininde de kullanılacak.

Cevdet Yılmaz: Türkiye büyümeye devam ediyor!

AA 'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nin canlı toplantılar dizisi AA Finans Masası'nın bu haftaki konuğu Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz oldu.

Yangın sigortası vergisini kim öder?

Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde bulunan menkul ve gayrimenkul mallar için yapılan yangın sigortaları dolayısıyla alınan primler üzerinden ödenen yangın sigortası vergisini kim öder?

Murat Canözer: Riskli yapı raporunun önemli avantajları var!

Eskişehir Anadolu Yapı Denetim firması Yönetim Kurulu Başkanı Murat Canözer, Eskişehir ve çevre illerde kentsel dönüşüme önemli katkı sağladıklarını belirtti. Cangözer, riskli yapı raporunun da önem taşıdığını vurguladı...

KİM Market İstanbul'da iki yerel marketi satın aldı!

Kim Grup, İstanbul’da iki yerel marketi 4 şubesi ile satın aldı. İlk etapta Güneşli’ye hitap eden Efeler Market’i satın alan grup, ardından Gazi Osman Paşa’da faaliyet yürüten Memar Market’i şubeleri ile bünyelerine kattıklarını açıkladı....

Çevre vergisini kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu kapsamında düzenlenen çevre vergisini kim öder? Çevre temizlik vergileri, nasıl tahsil ediliyor? Vergilerin ne zaman ödenmesi gerekiyor. İşte Belediye Gelirleri kanunu hükümleri...

Can Fuat Gürlesel: 15 milyon konut yenilenmeyi bekliyor!

Ekonomist Dr. Can Fuat Gürlesel Türkiye'deki toplam 19 milyon konuttan 10 milyonunun yapı ruhsatı bulunmadığını, ruhsatı bulunan 50 yaş üstündeki 5 milyon konutun da kullanım ömrünü tamamladığını bildirdi....

Cevdet Can kim Haberi

Cevdet Can kim

Cevdet Can kimdir?

Cevdet Can, 6 Haziran 1961 Çankırı doğumlu. Evli ve dört çocuk babasıdır.


1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat bölümünden mezun olmuştur.

1984 yılında Bursa Maiyet Memurluğu görevi ile Mülki İdare Amirliği mesleğine başlamıştır.

1985-86 İhsaniye – Ovacık Kaymakam Vekilliği

1987 Manisa- Gördes Kaymakamlığı

1989 – 90 Milli Eğitim Bakanlığı Devlet Lisan Okulu İngilizce dil eğitimi

1990 – 91 İngiltere’de İngilizce dil eğitimi

İçişleri Bakanlığı, Çevre Bakanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Milli Güvenlik Kurulunda; terör, çevre, iletişim, afet ve kriz yönetimi, kamu yönetimi konularında yurt içinde ve yurt dışında hizmet içi eğitim almıştır.

          

Sırası ile;

Mardin-Mazıdağı Kaymakamlığı

Sivas-Gürün Kaymakamlığı,

Malatya Vali Yardımcılığı,

Zonguldak-Çaycuma Kaymakamlığı,

Yozgat Vali Yardımcılığı,

Konya - Ereğli Kaymakamlığı

İstanbul Başakşehir Kaymakamlığı


23 Ağustos 2013 tarihinde atandığı Antalya – Muratpaşa Kaymakamlığı görevini yürütmekte olan Cevdet Can,...