30 / 04 / 2024

Çevre dostu Gaziosmanpaşa

Çevre dostu Gaziosmanpaşa

Gaziosmanpaşa Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, geri dönüşebilir atıklarla ilgili ilçede faaliyet gösteren işletmelere yönelik bir çalışma yapacak. Halen Gaziosmanpaşa’da ruhsatlı ve ruhsat müracaatında bulunan 12 bin 500 işletme faaliyet göst

TOKİ İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi! 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen İstanbul Gaziosmanpaşa projesi için beklenen tarih geldi. 665 konutluk dev proje yarın ihaleye çıkacak.

TOKİ'den İstanbullulara müjde! Gaziosmanpaşa'ya 665 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Gaziosmanpaşa projesinin ihalesini 20 Şubat 2024 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya 431 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi yarın ihaleye çıkıyor. 431 adet konutun yer aldığı proje altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

TOKİ İstanbul projesi için geri sayım başladı! Gaziosmanpaşa'ya 431 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesinin ihalesi 23 Kasım'da yapılacak. Merakla beklenen projede 431 konut yer alacak.

TOKİ'den Gaziosmanpaşa'ya tam 665 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 665 konutluk yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 22 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi! TOKİ'den konut bekleyen İstanbullular dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa Yıldıztabya projesi için beklenen tarih geldi. Gaziosmanpaşa TOKİ projesinde 665 adet konut yer alacak.

TOKİ Gaziosmanpaşa 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! TOKİ'den yeni proje bekleyenler acil bakın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Gaziosmanpaşa'da 431 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren proje için yeni ihale tarihi belli oldu.

Volvo S90 Recharge 2023 fiyat listesi: Lüks ve çevre dostu bir otomobil

Volvo S90 Recharge 2023 Mayıs ayı fiyat listesi açıklandı. Peki lüks ve çevre dostu olarak adlandırılan Volvo S90 Recharge fiyatı ne kadar oldu? İşte Volvo S90 Recharge 2023 fiyat listesi...

Korkmaz'dan çevre dostu tencere; Casterra... İşte 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Çok az yağ ile lezzetli yemekler pişirmeye yardımcı olan Korkmaz’ın yeni tenceresi Casterra çevre dostu teknolojilerle üretildi. Peki Korkmaz Casterra kaç TL'den satışa çıktı? Korkmaz Casterra'nın fiyatı ne kadar? İşte Korkmaz Casterra, 13 Ocak 2023 fiyat listesi...

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nden bina risk tespiti çağrısı!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm seferberliği kapsamında vatandaşlara, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın lisans verdiği büro ve yapı denetim firmalarına “bina risk tespiti” yaptırmalarını söyledi. 

Çevre dostu yapılarla konutlarda enerji verimliliği!

5 Haziran Dünya Çevre Günü’ kapsamında açıklamalar yapan Türkiye İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: "Çevre dostu enerji verimli binalar gelecekte ülkelerin en önemli gündemi olacak” dedi.

Gaziosmanpaşa'ya kentsel dönüşümle yeni okul!

Gaziosmanpaşa’da dönüşüm projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliğiyle 32 derslikli okulun temeli atıldı.

Çevre dostu Gaziosmanpaşa Haberi

Çevre dostu Gaziosmanpaşa

Bu işletmelerden geri dönüşebilir atık üreten firmalar, Belediye personelleri tarafından ziyaret edilecek, uyulması gereken mevzuat kuralları tebliğ edilecek. 


Çalışmada ilçemizde faaliyet gösteren işletmelerin oluşturdukları atıkların mevcut yasal düzenlenmelere uygun şekilde kontrolünün ve bertarafının sağlanması ve gerekli yazılı uyarıların yapılarak atık yönetim sisteminin tüm ilçe genelinde uygulanması amaçlanıyor. 


Konuyla ilgili konuşan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Çevre Dostu Gaziosmanpaşa” için her alanda çalışmaya başladıklarını, büyük önem verdikleri çevre sağlığı ve geri dönüşüm  çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Başkan Hasan Tahsin Usta, "İşletmelerde atık yönetim sistemi oluşturulması sonucu hava, su, toprak kirliliğine sebep olacak atıklar kontrol altına alınacaktır. Atıkların kontrolsüz ve bilinçsiz doğaya bırakılmasının önüne geçilerek insan sağlığına olumsuz etkileri azaltılacaktır. Aynı zamanda geri dönüşüme kazandırılan atıklar sayesinde doğal kaynaklarımız korunacak, ham madde...