16 / 05 / 2024

çevre tesisleri

çevre tesisleri

Türkiye’de gayrimenkul sektörü dışında çevre yönetimiyle ilgili faaliyetlerini sürdüren Erkanlı Grup, atık yönetimi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’nin en büyük çevre tesislerinden birini Erkanlı Grup hayata geçiriyor...

ÇİMKO'nun üç üretim tesisi çevre ödülü aldı

SANKO Holding firmalarından ÇİMKO Çimento ve Beton’un Kahramanmaraş, Altınşehir ve Osmaniye tesisleri Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 6’ncı ‘Çevre Ödülleri'nde ödül kazandığı açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...

Kocaali Sosyal Tesisleri’nin yüzde 75'i tamamlandı!

Kocaali Sosyal Tesisleri’nin inşaatını inceleyen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Binamız yüzde 75, çevre düzenlemelerimiz ise yüzde 70 seviyelerinde tamamlandı” dedi.

Halil Güvener'in Çeşme'deki tesisleri yıkılmayı bekliyor!

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Kayseri DSİ Tesisleri'nin temeli atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, bugün Kayseri'ye gidiyor. Özhaseki, DSİ Tesisleri'nin toplu temel atma ve açılış merasimi ile orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve Orköy kredi sertifikaları dağıtım merasimine katılacak.

İzmir Urla DHMİ tesisleri 5 milyon liraya yenilendi!

Ensar Vakfı, Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nden devraldığı tesisleri Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve CHP’li Urla Belediyesi’nden aldığı izinlerle gençler için kamp yapmaya hazırlanıyor. DHMİ devretmeden önce tesisleri 5 milyon liraya yeniletti.

Bursa Orhangazi Hamam Sosyal Tesisleri açılıyor!

Bursa’nın Orhangazi Belediyesi tarafından yapılan Hamam Sosyal Tesisleri bayramda açılıyor. Hamamda katı yakıt kullanılmasından dolayı oluşan çevre kirliliği ve duman meselesi ortadan kaldırıldı.

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri açılıyor!

Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “İki sentetik saha, tribün ve konaklama binasının bulunduğu altyapı tesislerinin açılışını çevre düzenleme çalışmalarının ardından gerçekleştireceğiz” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı sahil şeridini uydudan takip edecek!

Çevre Bakanlığı, sahil şeridini ihlal eden tesisleri uydudan tespit edecek. Belirleme yapıldıktan sonra mücadeleye başlanacak.

Çevre Bakanlığı Kırsal Dönüşüm Çalıştayı düzenliyor!

Çevre Bakanlığı ilgili kuruluşu İller Bankası ile 10 Ocak 2014 Cumartesi günü saat 09.30’da İlbank Ankara Macunköy Sosyal Tesisleri’nde “ Kırsal Dönüşüm Çalıştayı ” düzenleyecek.

Katı atık düzenli depolama tesisleri 46,5 milyon kişiye hizmet veriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı katı atık düzenli depolama tesisleri ile 46,5 milyon kişiye hizmet veriyor. Bakanlık atıklarla mücadele kapsamında çalışmalarına hız verdi.Katı atık düzenli depolama sayısı ülke genelinde 76’ya ulaştı...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı balık çiftlikleri çalışmalarına devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı balık çiftlikleriyle ilgili çalışmalarına devam ediyor. Bakanlık 162 adet Balık Çiftliğini, modernize üretim tesisleri haline dönüştürdü. Bakanlık, balık çiftlikleri yüzünden oluşan kirliliklere karşı mücadelesini sürdürüyor

Suşehri'nde katı atık tesisleri bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Suşehri ilçesinde yere! yönetimler ve çevre yönetimi hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı. Yerel yönetimler ve çevre yönetimi hakkında katılımcılara bilgi aktaran Aydın, katı atık tesisleri ve atık su arıtıma tesisleri hakkında bilgi verdi.

İzmir'e 4,1 milyar liralık çevre yatırımı yapıldı!

Proje ve yatırımlarında “çevre” faktörüne azami özen gösteren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 10 yılda yerel yönetimlere örnek çok önemli yatırımlara imza attı. Bunlardan en önemlisi, çevre yerleşimlerde ileri biyolojik atık su arıtma tesisleri oldu...

çevre tesisleri Haberi

çevre tesisleri


Türkiye’de gayrimenkul sektörü dışında çevre yönetimiyle ilgili faaliyetlerini sürdüren Erkanlı Grup, atık yönetimi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.


Erkanlı Grup, 60 milyon TL yatırımla, Türkiye’nin en büyük çevre tesislerinden birini hayata geçiriyor. 13 Eylül Cuma günü Etiler Big Chefs'te basın toplantısı...