05 / 05 / 2024

ceyhan toki konutlarına başvuru

ceyhan toki konutlarına başvuru

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutları için başvurular başladı. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, toplu konut hamlelerinin startını vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

TOKİ konutlarına aynı aileden kaç kişi başvuru yapabilir?

TOKİ ülke genelinde yaptığı projeleri ve her geçen gün teslim ettiği yeni konutlar ile gündemdeki yerini koruyor. Yaptığı sağlam yapıları ve ödeme seçeneklerinde sunduğu cazip imkanlar ile TOKİ'ye başvuru yapmak isteyenlerin sayısı artarak devam ediyor. Aynı aileden kaç kişi başvurabilir.

Kastamonulu selzedeler TOKİ konutlarına kavuştu!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından selzedeler için yapılan 649 konutun büyük bölümü, hak sahiplerine peyderpey teslim edildi.

İstanbul'da deprem göçü hızlandı! Şehrin kuzeyine ve TOKİ konutlarına talep katlandı! İşte en çok talep gören yerler...

45 bini aşkın vatandşaın hayatını kaybettiği Kahramanmaraş depremlerinin ardından risk altındaki kentlerden göç hızlandı. En çok talebi TOKİ konutları görüyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ konutlarına başvuracaklar dikkat! Rakamlar güncellendi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde duyurduğu 'Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi' için geri sayım devam ediyor. TOKİ tarafından yapılacak olan konutlara başvurmak isteyen alt gelir grubuna yönelik şartlarda değişiklik yapıldı. Sınır 10 bin liradan 14 bin liraya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan afet konutlarına yönelik açıklama!

Sosyal medya üzerinden 2021 yılına yönelik değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde inşa edilen afet konutlarına ilişkin açıklama yaptı. 

Van Başkale ve Saray'da depremzedeler konutlarına sonbaharda kavuşacak!

İran'da 23 Şubat 2020 tarihinde yaşanan depremde Van'ın Başkale ve Saray ilçelerindeki evleri yıkılan depremzedelerin kalıcı konutlarına sonbaharda kavuşması planlanıyor.

Ukrayna'da yasa değişiyor: Borçluların konutlarına el konabilecek!

Ukrayna'da 21 Nisan 2021’den itibaren, borçların karşılığında konutlara el konulmasını yasaklayan moratoryum bitiyor. Bu tarihten itibaren borçluların konutlarına el konabilecek.

Yeni düzenleme! TOKİ konutlarına ipotek yapılabilecek!

TOKİ'nin satışını gerçekleştireceği taşınmazlara banka veya TOKİ lehine ipotek konulabilecek. Karar Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler, iskânların yeniden düzenlenmesini istedi!

Mashattan konutlarına ilişkin davada müfettişler 10 adet iskân belgesinin iadesini talep etti. Hazırlanan raporda çarpıcı tespitlerde yer aldı.

Murat Kurum: Vatandaşlarımızı Elazığ TOKİ konutlarına nakledebilecek durumdayız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Vatandaşlarımızı hızlı bir şekilde Elazığ rezerv konutlarına nakledebilecek durumdayız. İnşallah en kısa sürede vatandaşlarımızın yaralarını sarmak suretine gideceğiz" dedi...

Şırnak'ta terör mağdurları konutlarına kavuştu!

Terör mağdurları için Bahçelievler Mahallesi'nde yapılan 539 konutun kura çekimi gerçekleştirildi. 539 aile konutlarına kavuştu...

TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?

Dar ve orta gelirli vatandaşlar için konutlar üreten TOKİ binlerce kişiyi ev sahibi yapıyor. TOKİ konutlara başvuru yapmak isteyen binlerce vatandaş ''TOKİ konutlarına başka ilden başvuru yapılır mı?'' sorusunun cevabını araştırıyor.

Mashattan konutlarına 10 sahte iskan belgesi verildi iddiası!

Taşyapı’nın hayata geçirdiği ünlü Mashattan konutlarına 10 sahte iskân belgesi (yapı kullanım izni) verildiği iddia edildi.

ceyhan toki konutlarına başvuru Haberi

ceyhan toki konutlarına başvuru

Adana'nın Ceyhan ilçesinde yaptırılacak TOKİ konutları için başvurular başladı. 


İnönü Bulvarı üzerindeki 140 dönümlük alanda yapılacak TOKİ konutlarına başvurmak için gelen vatandaşlar zaman zaman izdihama neden oldu. 


Burada konuşan AK Parti Adana Milletvekili Prof. Dr. Necdet Ünüvar. "Biz siyaseti, milletin ihtiyaçlarını gidermek, onların başını sokabileceği bir yuvası, üstünden gideceği yolları, çocuklarını gönderdiği güzel okulları, hastalandığı zaman güzel hizmetler alacağı hastaneler olsun diye yapıyoruz" dedi. 


Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Ceyhan'a yapılacak olan orta gelir ve düşük gelir grubuna hitap edecek toplu konut hamlelerinin startını vermenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. 


Adana Güney Haber...