02 / 05 / 2024

çeyiz fuarı

çeyiz fuarı

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.

Uluslararası Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı açıldı!

Sofra ve mutfak eşyaları, dekoratif ev aksesuarları ve hediyelik eşyalar, elektrikli ev aletleri, cam, porselen ve seramik gruplarından oluşmak üzere 60 bin yeni ürün, Tüyap Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuarda ilk kez görücüye çıktı.

İdeal Home Fuarı'nda Emsan yeni ürünlerini tanıttı!

Zücacciye sektörünün nabzını tutan Uluslararası Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İdeal Home, 10. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Mersin'de mobilya, evlilik ve çeyiz fuarı açıldı!

Forum Fuarcılık tarafından "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı. Kocamaz: "Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor" açıklamalarında bulundu.

10. İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 2-5 Nisan'da!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 2-5 Nisan tarihleri arasında İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı düzenleniyor. Fuar, Life Media Fuarcılık A.Ş. tarafından bu yıl ‘10‘a Özel konseptiyle gerçekleştirilecek.

Emsan, İdeal Home Fuarı’nda yeni ürünlerini sergiledi!

17 - 20 Nisan 2014 tarihleri arasında gerçekleşen İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’ nde katılımcı ve ziyaretçilerle buluştu...

Pierre Cardin, İdeal Home Fuarı’nda yeni koleksiyonunu sergiliyor!

İdeal Home Ev eşyaları Züccaciye ve Çeyiz Fuarı’na katılıyor. Zorlu Grubu’nun üretim ve pazarlamasını üstlendiği Pierre Cardin sofra koleksiyonu, yeni desenleri ile 2. Hall, A26 Standında ziyaretçileriyle buluşacak.

Emsan İdeal Home Fuarı'nda yerini alıyor!

Bu yıl 9.’su düzenlenecek olan İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 17-20 Nisan 2014 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’ nde kapılarını açıyor.

Emsan 28 - 31 Mart'ta İdeal Home Fuarı'nda!

Bu yıl 8.sizi düzenlenen İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 28 - 31 Mart 2013 tarihinde Tüyap İstanbul Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşiyor...

Hisar, 8. İdeal Home Fuarı'nda yerini alıyor!

1968 yılından bu yana züccaciye sektörünün öncü markası Hisar, değişmeyen hizmet ve kalite anlayışıyla bu yıl 8.’si gerçekleşecek olan İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı’nda yerini alıyor.

Kurtlar Vadisi oyuncuları 7. İdeal Home Fuarı'nda çeyizlik eşya baktı!

5-8 Nisan 2012 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı, sunmuş olduğu geniş ürün yelpazesiyle katılımcılarına ve ziyaretçilerine ticaretin baharını yaşattı

Uluslararası 7. İdeal Home Fuarı renkli görüntülerle başladı!

Bu yıl 7. kez düzenlenen Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 5 Nisan Perşembe Günü (dün) başladı. “7. Yılında, 7. Bahar” konseptinin hakkını veren fuar; züccaciye, ev eşyaları ve çeyiz sektörüne adeta baharı yaşatıyor

İdeal Home Fuarı, 7. Bahar konseptiyle başlıyor!

“Yedinci Bahar” konsepti ile ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanan Uluslararası İdeal Home Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı 05 Nisan 2012 Perşembe Günü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açıyor

Emsan İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı'nda görücüye çıkıyor!

Bu yıl “Yedinci Bahar” sloganıyla düzenlenecek olan İdeal Homex Züccaciye, Ev Eşyaları ve Çeyiz Fuarı, 05-08 Nisan tarihleri arasında İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde ziyaretçilerine kapılarını açıyor. 98.000 m2 alanda gerçekleşecek olan fuara, züccaciye se

çeyiz fuarı Haberi

çeyiz fuarı

CNR Holding kuruluşlarından Forum Fuarcılık tarafından düzenlenen, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) destek verdiği "Mersin 9. Mobilya, Evlilik ve Çeyiz Fuarı" açıldı.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz, CNR Yenişehir Fuar Alanı'ndaki açılışında yaptığı konuşmada, Mersin'in üretimiyle, sosyal yapısıyla ve kültürel değerleriyle dikkati çeken bir yer olduğunu söyledi.


Kentte bütün dinamiklerin ortak paydada birleşmesi ve birlikte mücadele etmesi gerektiğini ifade eden Kocamaz, şöyle konuştu:


"Biz Mersin'i bir bütün olarak düşünüyoruz. Mersin ayrıca Çukurova'nın bir parçası. Bu bölgeyi gelecekte toplu olarak değerlendirmek, dayanışma içine girerek ürettiklerimizi en iyi şekilde tanıtmak üretimi de dayanışma içerisinde her gün biraz daha artırmak ve istihdama katkı sağlamak zorundayız. Bugün Adana'da ayrı bir fuar Mersin'de ayrı bir fuar açılıyor. Sanki bölgede çift başlılık yaşanıyor."


Fuar...