03 / 05 / 2024

Ceylanpınar semt pazarı

Ceylanpınar semt pazarı

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bitme aşamasına gelen Özbek Semt Pazarını inceledi.

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, çalışmaların devam ettiği 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde incelemeler yaptı. Ceylanpınar 150 Yataklı Devlet Hastanesi’nde inşaat sürüyor.

Şırnak Ceylanpınar'da yol yapımı hız kazandı!

Ceylanpınar Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak, geçtiğimiz günlerde eğitim hayatına başlayan Ceylanpınar Tarım Meslek Yüksekokulu önündeki yolda çalışmalara başladı.

Ceylanpınar'a 150 yataklı devlet hastanesi geliyor!

150 Yataklı Devlet Hastanesi’nin ihalesini alan inşaat firması yetkilileri, Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla’yı makamında ziyaret etti.

Şanlıurfa Ceylanpınar Öğrenci Yurdu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde inşa edilen kız öğrenci yurdunun inşaatında sona gelindi. Belediye Başkanı Menderes Atilla, 200 kişilik yurdun inşaat çalışmalarını inceledi.

Ceylanpınar'a 3 yeni kültür evi inşa edilecek!

Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla kent yatırımları hakkında açıklamalar yaptı. Başkan Atilla ilçe merkezine 3 yeni kültür evi inşa edeceklerini açıkladı.

Yüreğir Atakent Mahallesi'ne 3. kapalı semt pazarı yapılıyor!

Yüreğir Belediyesi, Atakent Mahallesi’ne üçüncü kapalı semt pazarını yapıyor.

Ceylanpınar semt pazarı Haberi

Ceylanpınar semt pazarı


Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, bitme aşamasına gelen Özbek Semt Pazarında incelemelerde bulundu. Semt Pazarının Nisan ayında düzenlenecek kutlu doğum etkinliğine yetiştirilmesi için Fen İşleri Müdürlüğü’ne talimat veren Başkan Atilla, çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi. Başkan Atilla, Seçimlerden önce Özbek Mahallesi sakinlerine bir semt pazarı yapma sözü verdiğini belirterek güzel bir semt pazarı yaparak bu sözü yerine getirdiklerini belirtti. Özbek Mahallesine modern ve otantik semt pazarı kazandırdıklarını aktaran Başkan Atilla, "Seçim vaadimizi yerine getirdik. Onlara çok modern bir kapalı semt pazarı yaptık. Bu alanı gündüz semt pazarı olarak kullanırlar, geceleri de istediklerin her türlü etkinliği yapabilirler. Örneğin önümüzdeki günlerde kutlu doğum haftası gelecek. Bu etkinliklerini burada yapacaklar. Gerçekten çok güzel bir semt pazarı oldu. Daha önce mahalle önünde...