25 / 07 / 2024

Ceylanpınar yıkım 20 aralık

Ceylanpınar yıkım 20 aralık

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı..

Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerekiyor: Olası depremde yıkım olacak caddeler tek tek açıklandı!

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şube Başkanı Orkun Kılıç,   Eskişehir'de 20-25 bin binanın acilen yenilenmesi gerektiğine dikkat çekti ve yıkım beklenen caddeleri açıkladı. İşte ayrıntılar...

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Adıyaman'da 20 bine yakın binanın yıkımı 2 ayda tamamlanacak!

Adıyaman'da Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ağır hasarlı yapıların yıkımına başlandı. 

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Eyüpsultan Gençlik Parkı yıkım karar yargıda!

Eyüpsultan'a bağlı Yeşilpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları için Eyüpsultan Gençlik Parkı'nın yıkımına karar vermişti. Söz konusu karar yargıya taşındı.

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

KİPTAŞ Yeşilpınar dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik!

KİPTAŞ tarafından Eyüpsultan'ın Yeşilpınar Mahallesi'nde hayata geçen kentsel dönüşüm projesinde yıkım öncesi gerginlik yaşandı. KİPTAŞ'ın kendilerine haksız bir sözleşmeyi dayattığını öne süren mahalle sakinleri elektrik, su ve doğalgazı kesmeye gelen görevlilere karşı koyunca polis müdahale etti.

İnegöl'de tehlikeli yıkım! Demir toplamaya çalıştılar!

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Tunç Soyer: 20'ye yakın binada yıkım ihbarı var!

İzmir açıklarında meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremin ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "20'ye yakın binada yıkım ihbarı var. Bayraklı'ya ulaşmaya çalışıyoruz. En kritik bölge Bayraklı, Bornova görülüyor" dedi.

Trabzon'daki yıkım haberlerinin ardından inanılmaz olay!

Trabzon'da yaylada ev yapmak isteyen, yasak nedeniyle yapamayan Ömer Birinci yıkım endişesi yaşamamak için yaptırdığı 20 metrekarelik ahşap evi kamyon kasasına monte etti. Birinci'nin yöntemi, Kemal Sunal'ın 'Gülen Adam' filmini akıllara getirdi.

Konya Karapınar'da kentsel dönüşüm yıkımı başladı!

TOKİ'nin Konya'nın Karapınar ilçesinde başlayacağı Çetmi Pınarbaşı "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" için binaların yıkımına başlandı.

Elbistan’da 3 gazinonun yıkımı tamamlandı!

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde faaliyette bulunan 3 gazinonun yıkım süreci, 20 günde tamamlandı. İlki, 26 Temmuz’da yıkılan gazinoların son 2’sinin yıkımı da iş makineleri tarafından yapıldı.

Bursa Tower Plaza'da yıkım başladı!

Bursa'da, Altıparmak Mahallesi Stadyum Caddesi'nde 20 yıldır boş duran ve riskli olduğu belirlenen Tower Plaza'da yıkım için çalışmalara başlandı...

Ceylanpınar yıkım 20 aralık Haberi

Ceylanpınar yıkım 20 aralık

Ceylanpınar ilçesinde izinsiz yapılan kat aşımları ilçe belediyesi tarafından yıkıldı. Ceylanpınar Belediyesi, sabahın erken saatlerinde polis eşliğinde kat aşımı yapılan binalarda yıkıma başladı. Yıkılan evlerin arasında Ceylanpınar Belediyesi başkan yardımcılarından birinin yakınlarının da kat aşımı yaptığı binanın bulunduğu öğrenildi. 

Yıkımlarla ilgili açıklama yapan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, "Kanun ve yasalar tüm vatandaşlarımız için geçerlidir. Bıı belediye çalışanları için de aynıdır. Ben vatandaşlarım arasında ayrım yapmıyorum. İmar planına uymayan kim olursa olsun taviz vermeyiz, kat aşımı yapılan evleri yıkacağız." ifadelerini kullandı. 


Ceylanpınar Belediyesinin aldığı yıkım kararına tepki gösteren vatandaşlar ise bu uygulamanın yanlış olduğunu, halkın mağdur edildiğini belirttiler. Uygulama ile ilgili belediyeyi eleştiren ilçe halkından Adem K, "Ceylanpınar'ın imar izninin bölge ve yerlere göre farklı verilmesi gerçekten çok saçma bir uygulama....