25 / 07 / 2024

chelsea creek london

chelsea creek london

Berkeley Group ve St. George, Londra'da yer alan Chelsea Creek projesinin lansmanını İstanbul'da yapacak...

Royal Gateway Londra projesi tanıtıldı! 1+1'ler 450 bin Euro'dan satılıyor!

İngiltere'nin en büyük emlak geliştirici şirketlerinden biri olan Barratt London, Londra'daki Royal Gateway projesini tanıttı. İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep!

İngiltere emlak sektörünün önde gelen şirketlerinden Barratt London lansmanında, Londra'daki lüks konutlara Türk yatırımcılarından büyük talep geldiği belirtildi. 

The Gladstone London projesinin lansmanı yapıldı!

Londra'nın en iyi yeni inşaat projelerinden biri olarak seçilen The Gladstone London projesi 20-21 Haziran tarihlerinde gerçekleşen özel bir etkinlikte yatırımcılara tanıtıldı.

Yabancı uzmanlardan şok deprem yorumu: Sanki Türkiye yerinden hareket etti!

6 Şubat’ta yaşanan yüzyılın depreminin ardından yabancı uzmanlar gerçekleşen felaketi değerlendirdi. University Collage London'dan Ilan Kelman ve İtalyan Ulusal Jeofizik ve Volkanoloji Enstitüsü’nün Başkanı Carlo Doglioni’nin şok açıklamalarda bulundu.

Chelsea'yi alamayan Türk iş insanından yeni bomba!

Geçtiğimiz günlerde İngiliz futbol devi Chelsea'ye satın almak istediğini açıklayan ama resmi tekliflerde adı olmadığı için reklam yaptığı konusunda eleştiri oklarını üzerine çeken ünlü iş insanı Muhsin Bayrak, şimdi de yeni bir haber ile gündeme geldi.

İstanbul Havalimanı Avrupa’da yine birinci oldu!

İstanbul Havalimanı, 24 - 30 Ağustos 2022 tarihleri döneminde günlük olarak ortalama 1310 uçuş ile Avrupa'daki en yoğun havalimanları arasında ilk sırada yer aldı. Haftalık performansta ise İstanbul Havalimanı'nı Paris Charles de Gaulle, Amsterdam, Frankfurt ve London Heathrow Havalimanları’nın taki

Rus iş insanı Roman Abramovich AB'ye yaptırım davası açtı

Rusya Ukrayna savaşı yüzünden AB'nin yaptırım listesine alınan Rus iş insanı Roman Abramovich, hakkındaki yaptırımların kaldırılması için dava açtı. Abramovich, 19 yıldır sahibi olduğu Chelsea'yi yaptırımlar yüzünden satma kararı almıştı.

Yurt dışında konut sahibi olmak neden önemli?

Barratt London Uluslararası Satış Direktörü Stuart Leslie ve Uluslararası Satış Müdürü Asel Talipova İngiltere'de ‘Cinderella’ bölgelerine odaklanan Türk yatırımcıların nereleri tercih ettiğini ve Londra’da yatırım fırsatlarını anlattı. İşte o röportaj...

Chelsea'yı almayacak, Bodrum'dan malikane alacak! Muhsin Bayrak'ın yeni sözü!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak geçen haftalarda Chelsea'yi satın alacağını açıklayarak gündeme gelmişti. Basın toplantısıyla Chelsea'yi almaktan vazgeçtiğini söyleyen Muhsin Bayrak,  Rus iş insanı Roman Abramovich'e Bodrum'da helikopter pisti olan bir malikane hediye etmek istediğini açıkladı.

Bitlisli Türk iş insanı Muhsin Bayrak’tan Chelsea’ye servet!

Ukrayna ile Rusya arasındaki krizin savaşa dönüşmesinin ardından Rus milyarder Abromovich’in sahibi olduğu Premier Lig devi Chelsea’ye Türk iş insanı Muhsin Bayrak talip oldu. Bayrak’ın Chelsea için servet teklif ettiği öğrenildi.

Muhsin Bayrak Chelsea'yi satın alıyor! Pazarlıklar başladı!

Türk iş insanı Muhsin Bayrak, Premier Lig devi Chelsea’yi satın almak için pazarlıklara başladığını duyurdu. Bayrak, ''Roman Abramoviç’in avukatları ile Chelsea’nin satın alma şartlarını görüşüyoruz. İmzalar için pazarlık aşamasındayız'' dedi.

İngiltere'den konut almak için doğru zaman mı?

Atlas Real Estate London LTD Kurucusu Helin Özçelik Konnolu İngiltere emlak sektörü ile ilgili önemli bilgiler verdi.

Kate Winslet Chelsea’deki evini satışa çıkardı!

Hollywood yıldızı Kate Winslet daha önce kiraya verdiği Chelsea’deki penthouse’unu satıyor. Winslet evi için 5.69 milyon dolar istiyor. 

chelsea creek london Haberi

chelsea creek london

Berkeley Group ve St. George, projesi Chelsea Creek Londra'da Thames Nehri'nin kenarında yer alıyor. Daha lansmanı yapılmadan 5 Türk'ün ev aldığı Chelsea Creek projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri bulunuyor. 120 rezidans daireden meydana gelen Chelsea Creek projesinde The Tower ve Countess House adında iki bölüm yer alıyor. Penthouseların da bulunduğu Chelsea Creek projesinde fiyatlar 2 milyon TL ile 7 milyon TL arasında...