12 / 05 / 2024

chp ardahan belediye başkan adayı Mete Özdemir

chp ardahan belediye başkan adayı Mete Özdemir

CHP Ardahan Belediye Başkan Adayı Mete Özdemir kimdir? Mete Özdemir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Ardahan Belediye Başkan Adayı Mete Özdemir'in biyografisi bu haberde...

Büyükçekmece’deki ölüm villaları soruşturmasında son dakika: 23 şüpheliye dava açıldı!

İstanbul Büyükçekmece'de temelsiz 144 villadan meydana gelen 8.5 milyar Türk Lirası değerindeki lüks siteye rüşvet karşılığı ruhsat verdiği belirlenen CHP'li belediye hakkında soruşturma tamamlandı. İşte detaylar...

Meclis'te fahiş kira tepkisi: Kiralık uygun ev bulmak hayal oldu!

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan ve CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Meclis'te yaptıkları konuşmalarında fahiş kira bedellerini gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

Yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulaması nasıl işleyecek?

CHP’li Belediye Meclis üyesi Egemen Ergun, yeni kentsel dönüşüm yasasında rezerv alan uygulamasının nasıl işleyeceğini tek tek açıkladı. İşte yeni yasa ile ilgili değişenler ve merak edilenler...

Belediyeden akaryakıt istasyonu imarlı arsa!

Ardahan Belediye Başkanlığı Ardahan Otbiçen Köyü'nde yer alan akaryakıt istasyonu alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 2 bin 922 metrekare alana sahip.

O ilde konut imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan Merkez Karagöl Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa konut alanı imarlı olarak belirtildi.

O ilde 5 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar siz de bakın!

Ardahan Belediye Başkanlığı, Ardahan ili, Merkez ilçesi, Karagöl Mahallesi'nde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Denizli'de İmar Komisyonu Başkanı, Belediye'nin projesini kendi şirketine aktardı iddiası!

Denizli’de CHP’li imar komisyonu başkanı, iddiaya göre 4 arkadaşıyla birlikte mimarlık ofisi kurup yasaya aykırı olmasına rağmen belediye projesini kendi grubuna aldı. 3 CHP’li Belediye Meclis üyesi “kamu yararı gözetilmiyor” diye partisinden istifa etti.

İzmir Karaburun'da 190 yıllık cami için yıkım kararı!

Diyanet, İzmir’deki camiyi ibadete kapattı. Çevre Bakanlığı yıkım kararı verdi. CHP’li belediye caminin yıkılmaması için harekete geçti. 

Konya'da Tuzlukçu Belediyesi'nden esnafa 1000 TL kira desteği!

Konya Tuzlukçu Belediyesi kahveci ve lokantacı esnafına 1000 TL kira desteği verecek. CHP'li belediye geçtiğimiz günlerde belediyede asgari ücretle çalışan işçilerin maaşını 4 bin 500 TL'ye çıkarmıştı.

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'dan kentsel dönüşüm çağrısı!

Ege Bölgesi'ndeki CHP'li belediye başkanları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla online toplantı düzenledi. Toplantıda İzmir Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda kentsel dönüşüm için destek istedi. 

Ardahan'da tekstil fabrikasının inşası tamamlanıyor!

Ardahan Belediyesi, kentin göç problemini ortadan kaldırmak için Tekstil Fabrikası Projesi'ni hayata geçirmişti. Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, projede sona yaklaşıldığını açıkladı. 

Büyükçekmece Albatros Parkı'na otel yapılması mecliste reddedildi!

İstanbul Büyükçekmece'de yer alan son yeşil alanlardan Albatros Parkı CHP'li belediye tarafından imara açılmak istendi. Parkın imar değişiklik planı İBB Meclisi’ne taşındı. 20 katlı binaların inşası için parkı imara açma isteği AK Parti ve MHP'nin oyları ile kabul edilmedi. 

chp ardahan belediye başkan adayı Mete Özdemir Haberi

chp ardahan belediye başkan adayı Mete Özdemir

Mete Özdemir kimdir?

Mete Özdemir, 1964 Yılında Babasının öğretmen olarak görev yaptığı Ardahan’ın Tepeler köyünde doğdu. İlk ve orta okulu Ardahan Yatılı Bölge Okulunda okudu. 


1981 yılında Ardahan Lisesinden, 1986 yılında da Trabzon K.T.Ü. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinden Harita Mühendisi olarak mezun oldu. Aynı yıl D.S.İ. Karakaya Barajı ve HES Diyarbakır XXIV. Bölge Müdürlüğünde göreve başladı. D.S.İ. Diyarbakır X. Bölge Müdürlüğünde ve Ankara D.S.İ. Genel Müdürlüğünde Mühendis ve Başmühendis olarak görev yaptı. 


1990 ve 1991 yıllarında Ankara Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Dairesi Başkanlığında Plan ve Program Subayı olarak askerlik hizmetini tamamladı. 1991 yılında İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Araştırma Hastanesi asistanlarından Dr. Müşerref ÖZDEMİR (BOYACI) ile evlendi. 


1991 ve 1995 yılları arası İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Genel Müdürlüğü Planlama ve Proje Dairesinde Proje...