04 / 05 / 2024

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi.

Beklenen büyük İstanbul depreminde beş yüz bin bina hasar alacak!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, CHP İstanbul İl Başkanlığı’nın düzenlediği Kentsel Dönüşüm Paneli’nde önemli açıklamalar yaptı. Başkan Çalık 1999 yılı öncesi yapılan yapıların dönüştürülmesi gerektiğini söyledi.

Memurlar kira bedellerini karşılayamıyorlar! Milletvekilinden lojman satışına tepki!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, memurların geçinemediğine değindiği açıklamasında kira bedelleri ve satılan lojmanlar ile ilgili de konuştu. İşte o açıklama... 

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

İl Özel İdare o ilde iki gayrimenkul satacak! 

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İl Özel İdare 4 arsa satacak! Arsa yatırımcıları dikkat!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez ve Şebinkarahisar'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

Yatırımcılar dikkat! İl Özel İdaresi 2 adet arsa satıyor!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Giresun Merkez'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 2 Ağustos'ta!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun ili, Merkez ilçesi, Teyyaredüzü Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. İşte fiyat ve ayrıntılar...

Giresun İl Özel İdaresi 5 arsa satıyor! 570 bin TL'ye!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez, Keşap ve Bulancak'ta yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Fethiye'de kaçak yapı furyası yeniden başladı!

Seçimden önce yeri imar barışına imkan tanınacağı iddialarının ortaya çıkmasının ardından Muğla'daki sahil kesimlerinde kaçak binalarda patlama yaşandı. CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Giresun'da 16.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de yer alan arsayı 16 milyon 390 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Aydın Düzgün'den Beykoz Tokatköy kentsel dönüşüm açıklaması!

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın, Beykoz Tokatköy Mahallesi’nde kentsel dönüşüm projesine yönelik  yaşanan sıkıntılardan sonra  meclis üyeleri ve mahalle sakinleri  ile bir araya geldi.  Meclis üyeleri ve mahalle sakinleri ile birlikte yapmış olduğu toplantıda gerekli açıklamaları yaptı. 

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Giresun'da 41.4 milyon TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun'da yer alan 8 adet gayrimenkulü 41 milyon 370 bin TL bedelle satışa çıkardı.

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı Haberi

CHP Giresun İl Başkanı Necati Tığlı

“Bu ülkeyi kuran, çağdaşlığa, medeniyete, özgürlüğe kavuşturan Gazi Mustafa Kemal’in adını koymaktan neden itina ediliyor? Giresun halkının bu yönde talebi vardı. Adeta kampanya başlatıldı, ‘Çotanak arena değil, Atatürk Stadyumu olsun’ diye. Neden bu önemli sesler duyulmak istenmedi? Yoksa Atatürk adı unutturulmaya mı çalışılıyor?”


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun İl Başkanı Necati Tığlı, “SEKA Kâğıt Fabrikası Giresun ekonomisinin can damarı, binlerce insanın ekmek kapısıydı. Orayı yandaşlarına peşkeş çekenler şimdi göz boyamak için Çotanak Arena Stadyumu ve Olimpik Yüzme Havuzu yapıyorlar. Oysa Giresun’a stadyum değil, işsizliği çözecek fabrikalar lazım” dedi. 


 Hizmete karşı olmadıklarını vurgulayan Başkan Tığlı, Giresun’un işsizlik gibi çok ciddi bir sorunu olduğunun altını çizdi, öncelikle istihdam yaratacak yatırımlar yapılmasını talep etti ve “Ayrıca stadyumun adı neden Atatürk değil de Çotanak Arena....