06 / 05 / 2024

chp izmir depremzede kira yardımları

chp izmir depremzede kira yardımları

Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de depremzedeler için "Bir kira, bir yuva" dayanışmasına 30 milyon lira yardım yapıldığını dile getirdi. 

Murat Kurum: İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "2022'de İzmir'de evine kavuşturmadığımız tek bir depremzede bırakmayacağız" dedi.

İzmir'de depremzede konutları TBMM gündeminde!

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Bayraklı'da 20 depremzede aile evlerine kavuştu!

30 Ekim tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle evleri hasar gören 20 depremzede aileye ev teslimi yapıldı. Kiralık dairelerde oturacak ailelerin bir yıllık kira ücretlerini ise Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği tarafından ödendi.

Hamza Dağ'dan CHP'ye İzmir depremi eleştirisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir depremi sürecinin iyi yönetilmesi ve yaraların hızlı biçimde sarılmasının bazı CHP'li siyasetçilerde rahatsızlığa yol açtığını söyledi.

CHP'den İzmir depremi raporu: Acil çözüm için 11 maddelik öneri!

CHP, 30 Ekim tarihinde İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında yaşanan depremin ardından rapor hazırladı.

CHP'den İstanbul-İzmir Otoyolu eleştirisi!

CHP Grup Başkanvekili Özel, "İstanbul-İzmir arasını kısaltacağı belirtilen İstanbul-İzmir Otoyolu'nu kullanan otomobillerin sadece gidiş için 256,3 TL ödeyeceği dikkate alındığında, bu otoyolun vatandaşlarımızın sırtına bindirdiği yük de ortadadır" dedi...

İzmir Limanı'na ilişkin 3 sorun mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a İzmir Limanı için planlanan yatırımları ve Liman'ın Varlık Fonu'na devrini sordu..

İzmir Kültürpark ve Basmane projesinde durdurma çağrısı!

İzmir Kültürpark'ı imara açacak revizyon projesi ve Basmane gökdelenleri için İzmir Büyükşehir Belediyesi (İBB) hem de ana muhalefet partisi CHP'ye yanlıştan geri durma çağrısı yapıldı.

İzmir Buca Evka 1 Evleri ruhsat alamadı!

İnşaatı tamamlanmış ve hizmete girmiş gibi, CHP lideri Kılıçdaroğlu’na açtırılan Buca Evka 1’deki sosyal yaşam kampusu, eksikleri sebebiyle ruhsat alamadı.

İzmir Karabağlar'daki yapımı devam eden okul inşaatı mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Karabağlar ilçesinde bulunan bir arazide yapımı devam eden inşaata ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayır sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Aziz Kocaoğlu’nun İzmir Urla'daki villasına inceleme!

İzmir Urla’da binlerce ağaç kesilerek, CHP’li Aziz Kocaoğlu’nun da oturduğu 36 lüks villa inşa edilmişti. İçişleri Bakanlığı’nın konuya ilişkin inceleme süreci başlattığı öğrenildi.

İzmir'de açılan Sosyal Yaşam Kampüsü ruhsatsız mı?

İzmir Büyükşehir, Buca’da inşa ettiği Sosyal Yaşam Kampusu’nu CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na açtırdı. 19 ay gecikmeli biten yerleşkenin içinde yer alan huzurevinin ruhsatsız olduğu ortaya çıktı.

İzmir'e 5 yıldızlı otel konseptinde huzurevi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarım kalan açılışları tamamlamak için geldiği kentte, yenilenen kıyı şeridi açılışını yaparken İzmir'i örnek kent ilan etti

chp izmir depremzede kira yardımları Haberi

chp izmir depremzede kira yardımları

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda İzmir'de depremzedeler için yapılan yardımları anlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; İzmir Büyükşehir Belediyesine ait 224 konutun eşyalarıyla birlikte tamamlandığını söyleyen Kılıçdaroğlu, bir otelin 380 odasının depremzedelere açıldığını dile getirdi. 

İzmir Gaziemir Semt Garajı'nın bulunduğu bölgede 58 dairenin depremzedelere tahsis edildiğini aktaran Kılıçdaroğlu, "Bir kira, bir yuva" dayanışmasına 30 milyon lira yardım yapıldığını belirtti.

 
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem vergisi sorusu!

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan deprem...