29 / 04 / 2024

CI Ratings Türkiye

CI Ratings Türkiye

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Capital Intelligence Ratings (CI Ratings) Türkiye'nin kredi notunu aşağı çekti. BB+', kısa dönem yabancı ve yerel para cinsinden notu 'B' olarak teyit edildi.

Tebernüş Kireçci uyarmıştı! Ev sahibi ile kiracı kavgaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddesi olacak!

Kiracı ve ev sahipleri arasındaki gerilim her geçen gün artarak devam ediyor. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, sosyal medya hesabı X'ten ev sahibi ile kiracı kavgaları ve davaları 2022'den başlayarak en önemli gündem maddelerinden olacağını yıllar öncesinde söylemişti.

Nasıl bir kentsel dönüşüm İstanbul ve Türkiye’yi kurtarır? İşin düğümünü rezerv alan çözecek!

Uzun zamandır beklenen Kentsel Dönüşüm Yasası’yla ilgili tartışmalar sürerken, Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Oksijen Gazetesi’ndeki sayfasında Kentsel Dönüşüm Yasası ile ilgili akıllardaki tüm soruları cevapladı...

Fitch Ratings’dan güzel haber! Türkiye’nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Fitch Ratings, orta vadeli potansiyel büyüme öngörüsünü yüzde 3,9'dan 4,1'e çıkardı.

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Fitch Türkiye'nin büyüme tahminini yükseltti!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Küresel Ekonomik Görünüm Raporu'nda Türkiye ekonomisinin bu yıla ilişkin büyüme tahmini yükseltti.

Fitch Ratings'ten Türkiye’ye ilişkin şoke eden büyüme tahmini!

Fitch Ratings'in raporunda, Türkiye ekonomisinin 2023’ün 2'nci çeyreğindeki beklenenden daha güçlü büyümesinden sonra 2023’e ilişkin ekonomik büyüme tahmininin yüzde 2,5'ten yüzde 4,3'e yükseltildiği ifade edildi.

Fitch Ratings’tan Türkiye ekonomisine ilişkin olumlu açıklama!

Fitch Ratings, Türkiye ekonomisine ilişkin bir açıklama yaptı ve Türkiye'nin not görünümünü yükseltti. Bu kritik değerlendirmenin ardından bir de açıklama geldi.

Fitch’den Türkiye’ye güzel haber! Türkiye’nin kredi notu görünümü yükseldi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B" olarak teyit etti. Ayrıca, not görünümünü iki senenin ardından "negatif"ten "durağan"a yükseltti.

Türkiye daha öncede açıklamıştı! Amaç yoksullara göndermek

Ekmek zammı tartışmaları yapılırken Bakan Kirişci,yurt dışından gelen tahılın fakir ülkeler için ücretsiz olarak işleneceğini açıklamıştı. Türkiye, Rusya’dan gelecek tahılı parasız işleyerek yoksul ülkelere göndermek için hazırlıkları tamamladığını ilan etti.

Fitch Türkiye için 2022 büyüme tahminini yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, 2022 senesi ile ilgili olarak büyüme tahminini Türkiye lehine yükseltti. İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanı Venezuela'da toprak analizi yaptı! Türkiye orada ne ekecek?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci Venezuela'da tarımsal üretim alanlarında incelemeler yaptı. Türkiye'de artan üretim maliyetlerine çözüm formülü henüz bulunamamışken Türkiye'nin Venezuela'ya çıkarma yapması dikkat çekti.

Bloomberg kötü haberi verdi! Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings’ten Türkiye kararı

Dünyaca ünlü kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye’nin kredi notuyla ilgili kararını açıkladı.

Fitch Türkiye'nin ekonomik büyüme tahminini değiştirdi

ABD'nin uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, küresel ekonomi ve Türkiye ile ilgili büyüme tahminlerini içeren raporu yayınladı. Raporda Türk ekonomisinin 2023'te daha önce hesaplanandan fazla büyüyeceği öngörüldü.

CI Ratings Türkiye Haberi

CI Ratings Türkiye

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Capital Intelligence Ratings (CI Ratings), Türkiye'nin kredi notunu teyit ederken, görünümü aşağı çekti.



CI Ratings'den yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin uzun dönem yabancı ve yerel para cinsinden kredi notu 'BB+', kısa dönem yabancı ve yerel para cinsinden notu 'B' olarak teyit edildi. Kredi notunun görünümü 'Durağan'dan 'Negatif'e...