29 / 04 / 2024

Çiçek Adası satıldı mı

Çiçek Adası satıldı mı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

Ayçiçek yağı indirimini duyan kuyruğa girdi: İkişer üçer adet kapış kapış satıldı!

TMO tarafından yapılan kampanyayı duyan markette kuyruğa girdi. Kapış kapış satılan ayçiçek yağı için tüketici resmen stok yaptı. İşte ayçiçek yağı indirimli fiyat listesi...

En ucuz Ayçiçek yağı o markette satılıyor. Ucuzdan almak isteyenler koşsun

En ucuz Ayçiçek yağının hangi markette satıldığı ortaya çıktı. Ucuz yağ almak isteyenler için fırsat alışverişi olarak duyuruldu.

O markette ayçiçek yağına çılgın indirim yapıldı! 4 Litre teneke ayçiçek yağı 119 TL'ye düştü

Ayçiçek yağında bomba indirim Onur marketten yapıldı. 4 litre teneke ayçiçek yağının satış ücreti 119 TL'ye kadar geriledi. İşte ayçiçek yağında indirim yapan Onur market ve indirimin ayrıntıları.

Ayçiçek yağında çıldırtan indirim! Bu fiyat kaçmaz!.. Yetişen alır 

Ayçiçek yağına yapılan indirimlerin ardı arkası kesilmiyor bir indirim de Migros'tan geldi. 5 litre ayçiçek yağının satış fiyatı 134 TL'ye kadar geriledi.  İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Ayçiçek yağında çıldırtacak indirim! Carrefoursa'da fırsatı kaçıran sonra çok üzülür!

Marketlerde ayçiçek yağı fiyatları düştü! Carrefoursa'da fiyatlar, önceki zam öncesindeki seviyelerine indirildi ve 5 litrelik ambalajlar geliş fiyatına satışa sunuluyor...

Garanti Bankası’ndan Çiçek Sepeti için dev promosyon: Yüzde 0 faizli avans hesap!

Garanti Bankası çiçek sepeti satıcılarına %0 faizli avans ve 1.500 TL’ye kadar reklam desteği sunuyor. İşte detaylar…

Toprak Mahsulleri Ofisi 1530 lira farkla ayçiçek yağı satın alacak! İşte detaylar...

Toprak Mahsulleri Ofisi'nden flaş ayçiçek yağı adımı geldi. Küresel piyasada fiyatları yüzde 30 kadar düşen ayçiçek için ofis ihale açtı. TMO, ihaleye çıktığı firmalar piyasanın 90 dolar (1530 lira) yüksek fiyat vermesine rağme ihaleyi kazandı. İşte detaylar...

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'den 5 lt ayçiçek yağına kısıtlama açıklaması! Türkiye'nin nüfusuna dikkat çekti

Ukrayna'nın Rusya ile tutuştuğu savaş dünyada ayçiçek yağı arzını derinden etkiledi. Ayçiçek yağında fiyatlar stok krizi nedeniyle yükselişe geçmişti. İngiltere'de zincir marketi Tesco ayçiçek yağı satışlarında kısıtlama getirdi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Kirişçi açıkladı.

Ünlü market zincirinden ayçiçek yağı satışına yetersiz stok kotası

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaşın sürmesi ve Donbass'a yönelik Rus harekatı dünyadaki ayçiçek yağı krizini yeniden tetikledi. İngiltere'de ünlü market zinciri ayçiçek yağı satışlarına kota getirdi. Türkiye ise Ukrayna'dan indirimli yağ alacağını duyurmuştu.

Ayçiçek yağının bir litresine beklenen indirim geldi! Market raflarında yerini aldı

Vatandaşa bayram öncesi ayçiçek yağında indirim haberi geldi. Market raflarında indirimli fiyattan ayçiçek yğı satılmaya başlandı. Ayçiçek yağı indirimi sonrası ilgi büyük oldu. İşte ayçiçek yağında oluşan son fiyatlar...

Ayçiçek yağı satışlarına yasak geldi! 1 Nisan'dan itibaren artık yenisi gelmeyecek

Ayçiçek yağındaki fiyat artışları ve ayçiçek yağına talebin artması nedeniyle piyasada stok sorunları yaşanmaya başlamıştı. Türkiye'de yetkililer 'yağda sorun yok' dese de vatandaş market raflarına hücum etti. Ayçiçek yağıyla ilgili gelen son haber yine endişe yarattı.

Türkşeker’e ait yedi farklı ildeki arsalar satıldı!

Mülkiyeti Türkşeker'e ait Bitlis, Niğde, Muş, Balıkesir, Amasya, Eskişehir ve Bayburt’taki 10 ayrı arsa ve arazi, 150 bin ile 12 milyon Türk lirası arasında değişen fiyatlarda satıldı. 

Çiçek Adası satıldı mı Haberi

Çiçek Adası satıldı mı

Hülya Avşar'ın 55 milyon lira ödeyerek satın aldığı iddialarıyla gündeme gelen Balıkesir'in Ayvalık ilçesi Mithatpaşa mahallesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan Şerif Ali Hatırlı, adanın satılık olmadığını belirtti.

Sputniknews'te yer alan habere göre, adanın değerinin 100 milyonun üstünde olduğunu, bölgede şahsa ait olan tek adanın da Çiçek Adası olduğunu dile getiren Hatırlı şunları söyledi:

"Adamız şu an satılık değil. Bazı emlakçılar zaman zaman yaptıkları söylemlerle adanın satışını gündeme getiriyor. Doğru olmayan haberler ortaya çıkıyor. Adamızın değeri 100 milyonun üstünde. Daha önce 105 milyon, sonrasında ise 130 milyon bedelle hissedarlar satışa çıkarmıştı. Şu an emlak fiyatları daha da arttı. Biz Çiçek Adası’nın hissedarları olarak çoğumuz pandemi dönemi nedeniyle bu satışı şimdilik geri çektik. Aldığımız karara rağmen adamızın Hülya Avşar tarafından...