19 / 07 / 2024

çiçekten halı deseni

çiçekten halı deseni

Brüksel'in dünyaca ünlü meydanı Grand Place, 600 bin begonya çiçeği kullanılarak dev Türk halısına dönüştürüldü.Kırmızı, turuncu, pembe ve sarı begonya çiçekleriyle çim kullanılarak halı motifine dönüştürülen meydan, turistlerin ilgi odağı oldu.

Belediye Norveç'teki binanın çatısı 'komşuların içini kararttığı' için çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu!

Belediye Norveç'te yeni yapılan bir binanın çatısı için 'komşuların içini kararttığı' gerekçesiyle çim ve çiçekten yapılmasını şart koştu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen ilginç yorumlar...

Bahar geldi; domates, salata, biber fiyatları yarı yarıya düştü! İşte hal fiyatları...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Toptancı Hali'nde, baharın gelmesiyle birlikte hareketlilik başladı. Havaların ısınmasıyla beraber hale gelen ürün miktarında artış yaşanırken, ürünlerin fiyatları da neredeyse yarı yarıya düştü.

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Ayçiçekten çok güzel haber! Duyanların içi rahatlayacak

Ayçiçekle ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Geçtiğimiz sene fiyatı rekor kıran ayçiçekten güzel haberler geldi.

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde yüzde 20’ye varan indirime girdi! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi

Enza Home halı ve aydınlatma ürünlerinde indirim kampanyası düzenliyor. Yüzde 15 ila 20 arasında değişen indirim fırsatlarıyla birbirinden şık tasarımlar alıcılarını bekliyor. İşte Enza Home’un indirimli fiyat listesi. 

Ayçiçek yağıyla ilgili duyanları sevindiren haber! Market raflarına da yansıyacak

Türkiye'de ayçiçeği üretiminin yüzde 10'unun gerçekleştirildiği Adana'da ayçiçekten istenilen verim alınmak üzere. 220 bin ton ayçiçeği rekoltesi beklenen bölgedeki bu ayçiçeklerinin bir kısmı yağ olarak piyasaya sürülecek.

Antalya Büyükşehir Hal fiyatları belli oldu! İşte 5 Nisan 2022 fiyat listesi…

Antalya Büyükşehir Belediyesi Halinin fiyat listesi belli oldu. Peki bugün Antalya Halinde hangi ürünlerin fiyatları değişti? İşte 5 Nisan 2022 Antalya hal fiyat listesi…

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali 4 Nisan 2022 fiyatları belli oldu! İşte hal fiyat listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 4 Nisan 2022 fiyat listesi açıklandı. Peki, halde hangi sebze ve meyve fiyatları değişti? İşte 4 Nisan 2022 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Hali güncel fiyat listesi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 30 Mart 2022 hal fiyatları belli oldu! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi! 

Antalya Büyükşehir Hali Belediyesi Hali'nin güncel fiyat listesi açıklandı. Peki hangi sebze meyve fiyatlarında değişiklik oldu? İşte 30 Mart 2022 Antalya Büyükşehir Belediyesi Hal fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Hal'in 24 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu! İşte 24 Mart 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Hal'in 24 Mart 2022 fiyat listesi belli oldu. Peki hangi meyve ve sebze fiyatlarında değişiklik yaşandı? İşte 24 Mart 2022 Antalya Hali fiyat listesi...

TMSF, halı ipliği fabrikası BCF 1'i satışa çıkardı!

Muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL olarak belirlenen BCF 1'in Gaziantep'te yer alan halı ipliği üretimi fabrikasıyla ilgili tüm mal, hak ve varlıklarının satışına yönelik ihale 18 Aralık tarihinde yapılacak.

Halı saha işletmecilerinin kira isyanı!

Bursa Halı Saha İşletmecileri ve Sportif Faaliyetler Derneği Başkanı Yüksel Bulut yaptığı açıklamada pandemi sebebiyle çoğu işletmecinin kira ödemesi yapmadığını ancak 1 Haziran itibarıyla yer sahiplerinin kiraları talep ettiğini belirtti.

Yalova yeni hal projesi için yer tahsisi yapıldı!

Yalova Belediyesi tarafından Kazimiye Köyü civarında 131 bin 440 metrekare alanda inşa edilecek olan yeni hal projesi için bakanlıktan onay alındı. 

çiçekten halı deseni Haberi

çiçekten halı deseni

Belçika'ya Türk işçi göçünün 50'nci yılı etkinlikleri kapsamında tarihi ve turistik meydanın ortasına, 75 metre uzunluğunda ve 25 metre genişliğinde bin 875 metrekarelik alana yayılan Uşak halısı motifi için 100 işçi gün boyu çalıştı.


Kırmızı, turuncu, pembe ve sarı begonya çiçekleriyle çim kullanılarak halı motifine dönüştürülen meydan, turistlerin ilgi odağı oldu.


Çiçek halının açılışı dolayısıyla meydanda havai fişek, ışık ve ses gösterileri düzenlenirken Belçikalı besteci ve müzisyen Gregoire Dune, saz, def ve keman gibi geleneksel enstrümanlarla tasavvuf müziği konseri verdi.


Brüksel Belediye Başkanı Yvan Mayeur, Belçika'da yaşayan yaklaşık 220 bin Türk'e 50'nci yıl jesti olarak planladıkları çiçek halının Türk kültür ve sanatının tanıtılması kapsamında önemli etkinlik olduğunu söyledi.


Uşak kilimi motiflerini yansıtan çiçek halı 17 Ağustos'a kadar açık kalacak. Belçika'nın en çok turisk...