18 / 05 / 2024

Çiğdem Şengün evko meot

Çiğdem Şengün evko meot

Delmar Yapı ‘da Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak çalışan Çiğdem Şengün , Evko&Meot İnşaat’a geçti. Şengün, Evko Meot İnşaat bünyesinde Satış ve Pazarlama Koordinatörü olarak görev yapacak...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Kıdem tazminatı şartları değişiyor mu? Kıdem tazminatınızı nasıl alabilirsiniz?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Melis Elmen, kıdem tazminatını alarak işten çıkmak isteyenlere yönelik bir takım önemli bilgiler verdi. Buna göre Kıdem tazminatı şartları neler? Kimler kıdem tazminatını alabiliyor? İşte merak edilem tüm sorulara yanıtlar haberde...

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor! Kıdem tazminatınız gasp ediliyor olabilir! İşverenlerden akılalmaz oyun!

Kötü niyetli işverenlerin işçilere oynadığı akılalmaz oyun ortaya çıktı. İşverenlerin işçinin aylığını 3-4 ay geciktirdiği ve arabuluculuk masasında aylık ödemesi yapılırken, ‘Hiçbir alacağım kalmamıştır’ diye imza attırılarak kıdem tazminatının gasp edildiği öğrenildi.

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Çiğdem Sazcı tarafından kuruldu.

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem Emlakçılık Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdi Günaydın ve Çiğdem Çök ortaklığında kuruldu.

Yargıtay'dan fazla mesai kararı: Kıdem tazminatınızı alabilirsiniz!

Yargıtay’dan milyonlarca çalışan için fazla mesai kararı çıktı. Yargıtay, fazla mesai yaptığı halde ücretin ödenmemesini işçi tarafından haklı fesih olarak karara bağladı. Böylece fazla mesaisini alamayan işçiler iş akitlerini feshederek kıdem tazminatını alabilecek.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

Çiğdem Karaaslan Yassıada’nın dönüşüm hikayesini anlattı!

Yassıada’nın Demokrasi ve Özgürlükler Adası’na dönüştürülmesinin mimarlarından olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Çiğdem Karaaslan, Sabah gazetesine konuştu.

Çiğdem Karaaslan: Şehirlerin risklerini çok iyi bilmeli ve yönetebilmeliyiz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, deprem ve diğer doğal afetlerle ilgili konuştu. Karaaslan, enkaz altından yaralı kurtarmanın disiplin ve profesyonellik işi olduğunu belirtti ve "Şehirlerin risklerini çok iyi bilmeliyiz" dedi...

Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde tapu mücadelesine devam!

Daha önce yapılan planlarda mağduriyet yaşadıklarını iddia eden, planları yargıya taşıyıp yürütmeyi durduran Çiğdem Mahallesi halkı yeni bir toplantı düzenledi.

Çiğdem Şengün evko meot Haberi

Çiğdem Şengün evko meot

Çiğdem Şengün, Delmar Yapı’daki Satış ve Pazarlama Koordinatörlüğü görevinden ayrıldığını açıkladı. Şengün, 15 Ağustos itibariyle artık İngiliz ortaklı firma olan Evko&Meot çatısı altında görevine devam ettiğini belirtti. 33 yıllık deneyim güvencesiyle markalı konut projeleri üreten Evko&Meot İnşaat’da göreve başlayan Şengün, İstanbul Maltepe'de gerçekleştirdikleri Marmaroom projesinde yatırımcılara özel sunulan fırsatların Eylül ayında da devam edeceğini...