04 / 05 / 2024

çiğköfte fabrikası açtı

çiğköfte fabrikası açtı

Geçimini yıllarca seyyar satıcılıkla sürdüren Osman Yaşar, Türkiyenin ilk çiğköfte fabrikasını açtı

Depremzedeler ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı!

Deprem bölgesinin yeniden ayağa kaldırılması için hükümetin çalışmaları devam ederken, depremzedeler, ağır hasarlı binaları için 'evim yıkılmasın' davası açtı.

Lüks kiralık evlerde denge şaştı! 100-650 bin lira arasında değişiyor!

Son iki senede kiralık evlerde denge şaştı. Dar ve orta gelirli kiralık konut bulmakta zorlanırken lükste ise sınır 100-650 bin lira arasında değişiyor.

Kahramanmaraş depremi: Can kaybı 31 bini aştı!

Kahramanmaraş merkezli 7,7 ikincisi 7,6 büyüklüğündeki deprem; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. Arama kurtarma çalışmalarının 8. gününde can kaybı 31 bin 643'e yükseldi.

Altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Hemen bakın! 1 Şubat 2023 altın fiyatları

1 Şubat Çarşamba günü altın fiyatları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Bugün de altın fiyatlarında ibre kırmızıya döndü! Elinde altını olanların feleği şaştı! Altın fiyatları ne kadar oldu? Hemen bakın! 1 Şubat 2023 canlı altın fiyatları.

Euro yıl sonu rekorunu son iş gününde kırdı! Piyasaların son gününde kritik direnci aştı!

Yatırımcıların yakından takip ettiği euro, yıl sonu rekorunu kırdı. Piyasaların son gününde euro kritik direnci aştı! Euro, son 24 saat içerisinde yüzde 0,06, son bir haftada ise yüzde 0,80 oranında değişiklik gösterdi.

Twitter, o ülkeye savaş açtı! İşte nedeni...

Twitter, Hindistan hükümetine dava açtı. Hükümetin korona politikasıyla ilgili eleştirilerine kadar çok sayıda içeriğin kaldırılmasını talep ediyor. 

Dolarda ipler koptu! Dengeler değişti, hesap kitap şaştı!

Dolar/TL, bu sabah saatleri itibarıyla 16 TL'yi aştı. Peki dolar/TL ne kadar? Dolardaki yükseliş sürecek mi? İşte ayrıntılar...

Kripto para borsası Binance'dan sürpriz Twitter desteği! Kredi musluğunu açtı

Kripto para borsası Binance, Twitter'ı 44 milyar dolara satın alan Elon Musk'a 500 milyon dolarlık kredi açtı. Binance, Twitter’a 500 milyon dolarlık öz sermaye yatırımı yapmayı planladığını açıkladı.

Tarım Bakanı Vahit Kirişçi'den 5 lt ayçiçek yağına kısıtlama açıklaması! Türkiye'nin nüfusuna dikkat çekti

Ukrayna'nın Rusya ile tutuştuğu savaş dünyada ayçiçek yağı arzını derinden etkiledi. Ayçiçek yağında fiyatlar stok krizi nedeniyle yükselişe geçmişti. İngiltere'de zincir marketi Tesco ayçiçek yağı satışlarında kısıtlama getirdi. Türkiye'deki son durumu ise Bakan Kirişçi açıkladı.

Emlak Konut GYO, 2021'de satış hedefini yüzde 56 aştı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2021 yılı için planladığı hedeflerini aştı. Şirket, 2021 yılı için belirlenen hedefin yüzde 56 oranında geçildiğini açıkladı.

Dr. Mehmet Öz babasının vasiyeti için yeniden dava açtı!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, geçtiğimiz yıllarda yaşamını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz’ün vasiyetnamesinin sahte belgelerle kız kardeşi tarafından değiştirildiğini öne sürerek dava açtı. 

Little Caesars Kadıköy şubesi açıldı!

Dünyanın en hızlı büyüyen franchise zincirleri arasında yer alan Little Caesars, büyüme hamlesini, Kadıköy’de açtığı yeni şubesiyle sürdürüyor.

Keçiören Belediyesi e-imar sistemini açtı!

Keçiören Belediyesi tarafından, belediyeye gitmeden imar durum, yapı kullanım, yol kotu tutanağı belgeleri ve yapı ruhsatına ilişkin işlemlerin yapılabileceği e-imar sitesini açtı...

çiğköfte fabrikası açtı Haberi

çiğköfte fabrikası açtı

Yıllarca seyyar satıcılık ile hayatını sürdüren Adıyamanlı Osman Yaşar, Türkiye’nin ilk çiğköfte fabrikasını hizmete açtı. Sultangazi ile Gaziosmanpaşa ilçelerinin kesiştiği lokasyonda yaptırdığı fabrikanın açılışına ünlü Türkücü Mustafa Topaloğlu, manken Ece Gürsel’in yanı sıra, birçok belediye başkanı ve 700’ü aşkın davetli katıldı.


AB Standartlarında çiğköfte fabrikası


Hızla büyüyen çiğköfte sektörü üretim merkezlerinden fabrikalara taşındı. On yıl önce üç ayaklı seyyar arabasıyla geçimini sağlayan Adıyaman Sincikli Osman Yaşar, bugün Türkiye’nin ilk çiğköfte fabrikasını hizmete açtı. Eski Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı, İstanbul Milletvekili Recep Koral, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç başta olmak üzere ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu ile manken Ece Gürsel’in katıldığı açılışta konuşan OSES’in kurucusu Osman Yaşar, en büyük rakibinin Mc Donalds olduğunu belirterek, “ Biz bu lezzeti tüm...