10 / 05 / 2024

çiğli rekreasyon alanı

çiğli rekreasyon alanı

Çiğli’nin en büyük ve prestijli park ve rekreasyon alanlarından biri olacak 75. Yıl Türk Dünyası Parkı’nın yapım çalışmaları 15 gün içinde başlayacak. Yaklaşık 5 milyon liralık maliyeti olan parkın bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor.

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Şişli’de binlerce yapıyı etkileyen 'sit alanı' kararı!

İstanbul 2 No’lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu kararı ile İstanbul'un Şişli ilçesinde Harbiye ve Teşvikiye'nin de yer aldığı 6 mahalle ‘tarihi ve kentsel sit alanı’ ilan edildi.

Tarım İşletmeleri Müdürlüğü rekreasyon alanını kiraya veriyor!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Yenimahalle İlçesi Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan rekreasyon alanı kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 20 Şubat'ta yapılacak...

Şişli Fulya Mahallesi'nde riskli alan kararı!

İstanbul Şişli'ye bağlı Fulya Mahallesi'ndeki bazı alanlar riskli alan olarak ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Alanya Avsallar'a dev rekreasyon alanı!

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Belediyesi'nin Avsallar'da hayata geçirdiği dev rekreasyon alanı projesini inceledi.

Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı!

Huzurlu Marmara Beylikdüzü projesinin ardından Güneşli’de kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilecek Huzurlu Marmara Güneşli için proje alanında yıkım başladı. Bağcılar

Yıldırım Sular Rekreasyon Alanı için ilk kazma vuruldu!

Yıldırım Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek olan projelerinden Sular Vadisi Doğa Parkı ve Rekreasyon Alan’ı projesi için ilk kazma vuruldu.

Şişli Esentepe belediye hizmet alanı imar planı askıda!

İstanbul Şişli İlçesi, Esentepe Mahallesi'nde Belediye Hizmet Alanı amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği askıda...

Erzincan Vasgirt Deresi’ne rekreasyon alanı kurulacak!

“DAP Bölgesinde Rekreasyon Alanlarının Geliştirilmesi” programı kapsamında, Kalkınma Bakanlığınca onaylanan ve Erzincan İli Kavakyolu Beldesi Belediyesi tarafından projelendirilen Vasgirt Deresi’ne rekreasyon alanı oluşturulmasını öngören proje için protokol imzalandı.

TOKİ İzmir Çiğli toplu konut alanında heyelan önlenmesi işi ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ İzmir ili Çiğli ilçesi toplu konut alanında heyelan önlenmesi yapım işi ihalesi bugün saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

TOKİ İzmir Çiğli toplu konut alanında heyelan önlenmesi işi yaptıracak!

TOKİ İzmir ili Çiğli ilçesi toplu konut alanında heyelan önlenmesi yapım işi ihalesi 27 Ekim 2015 tarihinde saat 15.00'te TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

Çiğli'de 34 dönüm hastane alanı satışa çıktı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi, İzmir’de bir büyük alanı daha satışa çıkarttı. Kurum, Maliye Bakanlığı’na ait olan Sağlık Bakanlığı’na tahsisli Çiğli’deki 34 dönüm hastane alanını satma kararı aldı.

Şişli ve Beyoğlu'nda sit alanı kararı!

Şişli ve Beyoğlu'nda, yapılan incelemeler sonucunda tespit edilen mahallelerde sit alanı kararı verildi. . Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

çiğli rekreasyon alanı Haberi

çiğli rekreasyon alanı


Hafriyat çalışmaları geçtiğimiz haftalarda tamamlanan Egekent girişindeki parkın, yapım ihalesini kazanan üstlenici firmayla sözleşme imzalandı. Proje yapım sözleşmesi, Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak ve ihaleyi kazanan STY İnşaat şirketinin Üst Yapı Sorumlusu Eyüp Karayiğit tarafından başkanlık makamında imzalandı. Çiğli’nin en büyük ve prestijli park ve rekreasyon alanlarından biri olacak 75. Yıl Türk Dünyası Parkı’nın yapım çalışmaları 15 gün içinde başlayacak. Yaklaşık 5 milyon liralık maliyeti olan parkın bir yıl içinde tamamlanması planlanıyor.



Çiğli’nin en prestijli parkı



Egekent girişinde 30 bin metrekarelik eğimli alanda 1994 yılında sadece ağaç dikimi yapılarak halkın hizmetine sunulan 75. Yıl Türk Dünyası Parkı yeniden revize edildi. Mevcut alan, çok amaçlı alanlar ile kafeteryanın bulunduğu modern bir yapıya kavuşturuluyor. Park ve rekreasyon alanının 15 bin metrekarelik kısmı yeşil...