11 / 05 / 2024

Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerine stat mı yapılacak

Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerine stat mı yapılacak

Karşıyaka Spor Kulübü, mevcut Karşıyaka Stadı yerine yapılması planlanan stadın hayata geçirilememesi halinde Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri karşısındaki alanda yeni bir stat inşa edilebileceğini bildirdi

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Yaşar Küçükçalık nerede doğdu? Hangi şirketi kurdu? Şu an nerede çalışıyor?

Yaşar Küçükçalık kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Birlik Mensucat’ta ne iş yapıyor? İşte Yaşar Küçükçalık’ın biyografisi...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Emine Feyhan Yaşar Kimdir?

Emine Feyhan Yaşar kimdir? Emine Feyhan Yaşar’ın mesleği nedir? Emine Feyhan Yaşar hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dolar zincirlerini kırdı geliyor! İşte Selçuk Geçer’den piyasayı darmaduman edecek açıklama!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolara dair önemli uyarılarda bulundu. İşte o detaylar!

Türk iş dünyasının duayen ismi Yaşar Holding’in kurucusu Selçuk Yaşar vefat etti

Türk iş dünyasının sevilen isimleri arasında yer alan ve Türkiye ekonomisine üretim ve ihracat potansiyeli ile önemli katma değerler sağlayan ünlü iş insanı vefat etti.

Dolar Kahini Selçuk Geçer yine yanıltmadı! Ne dediyse çıktı! Kemerleri bağlayın! İşte dolar tam olarak bu kadar olacak

Merkez Bankası faiz kararı açıklanmadan önce tahminde bulunan Dolar Kahini, faiz oranının önceden bildi. Her dediği çıkan Selçuk Geçer, şimdi de doların ne kadar olacağını açıkladı. İşte dolar bu kadar olacak.

Selçuk Geçer dolarda büyük kırılma için tarih verdi!

Doların düşeceği yönündeki açıklamasıyla takipçilerini şaşırtan ekonomist Selçuk Geçer “Türkiye’nin belini kırar” sözleriyle yeni bir açıklama yaparak dolarda yaşanacak büyük kırılmanın yaşanacağı tarihi açıkladı.

Dolar için geri sayım başladı 20,25,30,40 ve... Selçuk Geçer'den can alıcı dolar uyarısı! Yarın öbür gün bu kadar olacak

Dolar kuru dün gece tarihi rekorunu kırdı. 18,76 TL seviyesine yükselen dolar için Selçuk Geçer kritik uyarıyı yaptı. ''Yarın öbür gün'' diyerek geri sayımın başladığını söyledi. 

Herkes bunu bekliyordu! İşte Selçuk Geçer'e göre doların yükseleceği tarih!

FED'in faiz kararı ardından ekonomist Selçuk Geçer'den doların akıbetine ilişkin olay yaratacak açıklamalar geldi.

'Ok gibi fırlayacak' diyen Selçuk Geçer, dolar için o tarihi işaret etti

Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, 1 Ekim tarihi işaret ederek doların fırlayacağını söyledi.

Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerine stat mı yapılacak Haberi

Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerine stat mı yapılacak


Karşıyaka Spor Kulübü, mevcut Karşıyaka Stadı yerine yapılması planlanan stadın hayata geçirilememesi halinde Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri karşısındaki alanda yeni bir stat inşa edilebileceğini bildirdi


Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Karşıyaka'da yapımı düşünülen statla ilgili olarak hazırlanan proje uyarınca inşaatın ihalesinin gerçekleştirildiği ve yüklenici firmanın ön çalışmalara başladığı kaydedildi.


Başlangıçtan beri mevcut projenin Yalı'daki Karşıyaka Stadı'nda uygulanması ve inşaatının başlayıp bir an önce bitirilmesi konusunda hiçbir zaman aksi bir görüşlerinin olmadığının bildirildiği açıklamada, şu ifadelere yer verildi:


"İnşaatın imar izni konusunda kulübümüz dışında gelişen olaylar nedeniyle belirsiz bir durum doğmuştur. Halen belirsizliğin devam ettiği böyle bir ortamda ruhsat alınamadığı sürece Yalı'daki tesislerimizi boşaltmamız işi hızlandırmayacağı gibi ileride telafisi zor ve kulübümüz zararına sonuçlar da doğuracaktır."


Belirsizlikler işi uzatıyor


Açıklamada, yönetim kurulunun bu gecikmeler ve belirsizlikler...