18 / 05 / 2024

çilek mobilyanın çocuklar için çalışma masası ve sandalyesi

çilek mobilyanın çocuklar için çalışma masası ve sandalyesi

Çilek Mobilya açıklamasına göre, " Ergo Ayarlanabilir Çalışma Masası ve Sandalyesi " çocuklara özel olarak, doğru oturma şekillerine uygun bir biçimde ergonomik oranlar baz alınarak tasarlandı...

Bakanlıktan son dakika müjdesi, başvurusu onaylanan PTT'den nakit alıyor! Çocuğu okula giden ailelere 3.571 TL verilecek

Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına sosyal destek sağlamaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan ödemeler 3.571 TL'den başlıyor.

Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi ne kadar? SED yardımı başvuru şartları neler?

Devlet dar gelirli vatandaşların çocuklarına destek ödemesi yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Sosyal ve Ekonomik Destek ödemesi yardımında bulunuyor.

Sosyal destek ödemeleri peş peşe hesaplara yattı! Çocuk Destek Bileşeni yardımı sona erecek mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına destek ödemesi yapıyor. Peki, Aile Destek kapsamına alınan Çocuk Destek Bileşeni ne zaman sona erecek?

Aile Bakanlığından müjde! Dar gelirlinin hesabına her ay 3 bin 295 TL yatırılıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına destek ödemesi yapıyor. Peki, bu destek ödemelerinden kimler faydalanıyor? İşte detaylar...

İhtiyaç sahibi olanlar hemen bu habere baksın! Bakanlıktan 3.708 TL nakit desteği

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığı ile yapılan, SED yardımı, alım gücü düşük vatandaşların çocukları için her ay muntazam bir şekilde hesaplara iletiliyor.  Her bir başvuru yapanın mevcut hesabına 3 BİN 708 TL transfer edildiğini Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, kamuoyuna ilan

1,2,3,4,5 çocuğu olan anne babalar müjde! Aile Bakanlığı çocuk parası veriyor! Başvurusu onaylanan hemen alıyor

Aile ve Sosyal Hizmetler bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına nakdi destekte bulunuyor. Peki, Çocuk parasından kimler faydalanıyor?

Çocuğu olan aileler müjde! Aile Bakanlığı çocuklu ailelere sosyal yardım yapıyor! e-Devlet'ten başvuran PTT'den alıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına 350 ile 650 TL arasında destek ödemesi yapıyor. İşte ödemeye ilişkin merak edilenler...

Sosyal desteğe yüzde 30 zam geldi! Aile Bakanlığı hesaplara 3.708,00 TL'yi peş peşe yatıracak! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına maddi destek ödemesinde bulunuyor. Sosyal desteğe yüzde 30 zam geldi! Aile Bakanlığı hesaplara 3.708,00 TL'yi peş peşe yatıracak.

DeFacto, deprem bölgesindeki bütün çocukların bir yıl boyunca giyim ihtiyacını karşılayacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve DeFacto arasında gerçekleşen protokole göre, deprem bölgesinde Bakanlığın himayesindeki bütün çocukların giyim ihtiyacı bir yıl boyunca DeFacto tarafından karşılanacak.

Bu saat bir canlı gibi yaşıyor! İlgisiz kalınca ölüyor

90'lı yılların çocukları hatırlar 'sanal bebekler' vardı, belirli saatlerde tıpkı bir insan bakar gibi yemesi ve diğer insani ihtiyaçlarını karşılamamız için uyarı verirdi Şimdi de buna benzer bir ürün tanıtacağız. Bu saat tıpkı bir insan gibi ilgisiz kalınca ölüyor.

Ziraat Bankası kartı olanların çocuklarına müjde! Tam yüzde 50 indirim yapılıyor! Sakın kaçırmayın!

Ziraat Bankası kartı olanların çocuklarını sevindirecek haber geldi. Bankkart’ı olanlara tam yüzde 50 indirim yapılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara dağıtılıyor! PTT'den 650 TL'lik ödeme hemen hesaplara yatıyor!

Aile bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına nakdi destek sağlıyor. Anne babalar e-Devlet'ten başvuruyor paralar çocuklara veriliyor. Peki çocuk parası hesaplara yattı mı?

e-Devletten başvurun PTT'den 650 TL'yi hemen alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşların çocuklarına destek vermeyi sürdürüyor. Türkiye Aile Destek Programı kapsamına yeni alınan çocuk yardımı ödemelerinin bu ay itibarıyla hesaplarına yatırılacağı açıklandı. İşte ayrıntılar...

çilek mobilyanın çocuklar için çalışma masası ve sandalyesi Haberi

çilek mobilyanın çocuklar için çalışma masası ve sandalyesi


Çilek Mobilya, çocukları oturma bozukluğundan kaynaklanan hastalıklara karşı korumak amacıyla "Ergo Ayarlanabilir Çalışma Masası ve Sandalyesi" tasarladı.


Çilek Mobilya açıklamasına göre, "Ergo Ayarlanabilir Çalışma Masası ve Sandalyesi" çocuklara özel olarak, doğru oturma şekillerine uygun bir biçimde ergonomik oranlar baz alınarak tasarlandı.


Açıklamada, uzmanların çocukların çalışma masalarında yanlış ve uzun süreli olarak aynı pozisyonda oturmaları sonucu oluşan rahatsızlıklara dikkat çektiği belirtildi. 


İyi bir duruş ve oturma pozisyonlarının çocukluk yaşlardan başladığını belirterek, anne babalara bu konuda çeşitli tavsiyelerde bulunan uzmanlar, çocukların çalışma masaları ve oturdukları sandalyelerin yüksekliğinin, masa ve sandalyenin boyu, sandalyenin sırt ve ayak desteği gibi özelliklerin belli standartlara göre ayarlanarak tasarlanması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.


Ayarlanabilir yüksekliği, bel ve sırt boşluklarına uyumu ile Ergo Masa ve Sandalye, çocukların maruz kaldığı yanlış oturma pozisyonlarını...