18 / 05 / 2024

çilek sandalye modelleri

çilek sandalye modelleri

Çilek Mobilya açıklamasına göre, " Ergo Ayarlanabilir Çalışma Masası ve Sandalyesi " çocuklara özel olarak, doğru oturma şekillerine uygun bir biçimde ergonomik oranlar baz alınarak tasarlandı...

Muratpaşa Belediyesi'nden yeşil bina modelleri!

Muratpaşa Belediyesi yenilenebilir enerji kaynakları için ilçede imara açılacak yeni yerler için enerji verimli yeşil bina modelleri hazırlamaya başladığını bildirdi. Çalışmanın 31 Mart 2015 tarihinde tamamlanacağı kaydedildi.

Çilek Mobilya'da Şubat ayına özel yüzde 28 indirim!

Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek, 28 gün süren Şubat ayına özel yüzde 28 ’e varan indirim fırsatı sunuyor. İndirim 1 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli oluyor.

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Çilek Mobilya'nın First Class konsepti çocukları uçuruyor!

Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni tasarımı First Class ile çocukları bulutların üzerine çıkararak, gökyüzünün kahramanları yapıyor.

Çilek'ten 2 yıl üst üste birincilik!

Türkiye’nin çocuk mobilyası alanında lider ismi Çilek, sikayetvar.com sitesinin yaptığı değerlendirmeler sonucu ‘Şikayet Yönetimini En Başarılı Şekilde Gerçekleştiren Firma’ unvanıyla 2 yıldır birinciliği elinde tutuyor.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

İSMOB Çilek ile renklenecek!

İSMOB, bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açıyor. 500’den fazla firmanın katılım göstereceği fuarda Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçiler ile buluşturacak.

Çilek'ten Akdeniz bölgesine 2 yeni mağaza!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Akdeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerden olan Mersin’de açtığı 2 yeni mağaza ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 175’e çıkardı.

Çilek Mobilya'dan çocuk gelişimine destek!

Bebek, çocuk ve gençlere özel tasarımları ile tüm dünyada 5 milyona yakın çocuğun hayalini gerçeğe dönüştüren Çilek, çocukları gelişimlerine destek olacak birbirinden eğlenceli oyuncaklarla buluşturuyor.

Vintage desenli karo tasarım modelleri!

2015 dekorasyon modasında, karo tasarımlar sıkıştığı yerden çıkacak ve mükemmel bir yükseliş gösterecek. Sıkça karşılaşacağımız bu tasarımlar evi daha şık bir görünüme sokacak. İşte Vintage desenli karo tasarım modelleri...

Çilek Mobilya Katar'da mağaza açtı!

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, açtığı konsept mağazalarla yurt dışında büyümeye devam diyor. Katar'da ilk mağazasını açan Çilek Mobilya, yurt dışı mağaza sayısını 258'e çıkardı.

Çilek Mobilya 258. mağazasını Katar'da açtı!

Tasarımlarıyla milyonlarca çocuğun odalarını süsleyen Çilek, açtığı konsept mağazalarla yurtdışında büyümeye devam diyor. Çilek, Arap Yarımadası’nda bulunan Katar’da açtığı mağazası ile yurtdışı mağaza sayısını 258’e çıkardı.

Çilek Mobilya'da SLEEPY PUF ile koltuk ve yatak bir arada!

Birbirinden özgün ve fonksiyonel tasarımları ile herkesin yaşam alanlarını dizayn eden Çilek; hem koltuk hem yatak olma özelliği taşıyan yeni ürünü ‘Sleepy Puf’ ile çocuklara renkli ve keyifli ortamlar sunuyor.

çilek sandalye modelleri Haberi

çilek sandalye modelleri


Çilek Mobilya, çocukları oturma bozukluğundan kaynaklanan hastalıklara karşı korumak amacıyla "Ergo Ayarlanabilir Çalışma Masası ve Sandalyesi" tasarladı.


Çilek Mobilya açıklamasına göre, "Ergo Ayarlanabilir Çalışma Masası ve Sandalyesi" çocuklara özel olarak, doğru oturma şekillerine uygun bir biçimde ergonomik oranlar baz alınarak tasarlandı.


Açıklamada, uzmanların çocukların çalışma masalarında yanlış ve uzun süreli olarak aynı pozisyonda oturmaları sonucu oluşan rahatsızlıklara dikkat çektiği belirtildi. 


İyi bir duruş ve oturma pozisyonlarının çocukluk yaşlardan başladığını belirterek, anne babalara bu konuda çeşitli tavsiyelerde bulunan uzmanlar, çocukların çalışma masaları ve oturdukları sandalyelerin yüksekliğinin, masa ve sandalyenin boyu, sandalyenin sırt ve ayak desteği gibi özelliklerin belli standartlara göre ayarlanarak tasarlanması gerektiği konusunda uyarıda bulunuyor.


Ayarlanabilir yüksekliği, bel ve sırt boşluklarına uyumu ile Ergo Masa ve Sandalye, çocukların maruz kaldığı yanlış oturma pozisyonlarını...