23 / 07 / 2024

Çilimli binaların çehresi

Çilimli binaların çehresi

ÇİLİMLİ Belediyesi örnek bir meclis karar alarak merkezdeki kötü görüntüyü ortadan kaldırmak adına tamamen kendi imkanlarıyla merkezde bulunan bütün binaların aynı renge boyanması projesini hayata geçirdi.

Tarihi Kent Urfa’nın çehresi değişiyor!

Tarihi kent Şanlıurfa’da görünümün estetik hale dönüşmesi amacıyla başlatılan çalışmalar kapsamında kentin en işlek caddelerinden olan Tekel Caddesi’ndeki binaların dış cephesi tek tip olarak düzenleniyor.

İzmir Kordon'daki binaların cepheleri yenilenecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kordonunda binaların sahile bakan cephelerinde görüntü kirliliğini önleyecek gönüllülük esasına dayanan bir projeyi hayata geçirdi..

Gölcük'ün çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Ak Parti Kocaeli Milletvekili ve adayı İlyas Şeker geçtiğimiz gün AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Şeker: Kentsel Dönüşüm Projesi Gölcük için oldukça gerekli projedir. Gölcük'ün çehresi kentsel dönüşümle değişecek" dedi.

Şanlıurfa Tekel Caddesi'ndeki binaların dış cephesi aynı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor.

Şanlıurfa’da binaların dış cephesi tek tip oluyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent estetiği çalışmaları kapsamında Tekel Caddesi’nde bulunan binaların dış cephesini tek tip olarak düzenliyor. Vatandaşların desteklediği proje kenti yeni bir yüze kavuşturacak.

Bursa'da binaların yapı denetimi yetersiz!

Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Ahmet Ağlan, Bursa'nın depreme hazırlıklı olmadığını, kentsel dönüşüm çerçevesinde yapılan binaların da yapı denetiminin yetersiz olduğunu belirtti.

İzmit'te imar yolundaki binaların yıkım çalışmaları devam ediyor!

İzmit Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, imar yolunda kalan ve şehir estetiği açısından görüntü kirliliği oluşturan binaların yıkım çalışmaları devam ediyor.

Kamu binalarının kiraları mercek altında!

Şehir Plancıları Odası Ankara Şube Başkanı Emre Sevim, fahiş kira bedelleriyle anlaşma yapan kamu kurumlarının devletin kaynaklarını israf ettiğini söyleyerek, "kendi binalarını inşa edebilirler" dedi.

Marmaris'te binaların yüzde 90 kaçak!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris’te yüzde 90 oranında jaçak yapılaşma problemi bulunan binaların yıkımının başlı başına sorun teşkil ettiğini belirtti..

TOKİ geleceğin binalarını inşa ediyor!

Kalitede yeni bir safhaya geçtiklerini söyleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan,TOKİ kamunun yaklaşık olarak 50 yıllık hizmet binalarını inşa ettiğini belirtti.

Bilişim Vadisi'nde binaların temeli Mayıs'ta atılacak!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir dizi incelemelerde bulunan Bilim Sanayi Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gebze'ye yapılacak olan Bilişim Vadisi'nde binaların temelinin mayıs alında atılacağını söyledi..

Manisa'da eski binaların kamulaştırması devam ediyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’da tarihi yapılarla birlikte, yol ve yeşil alan üzerinde kalan eski binaların kamulaştırma çalışmalarına devam ediyor.

İstiklal Caddesi'ndeki binaların görünümü yenileniyor!

Türkiye'nin en gözde gezi ve alışveriş merkezlerinden biri olan İstiklal Caddesi'ndeki binaların görünümü yenilenecek. İBB Kentsel Tasarım Müdürlüğü'nün yürüteceği proje kapsamında, caddedeki tüm binaların fotoğrafları çekilecek..

Çilimli binaların çehresi Haberi

Çilimli binaların çehresi

Belediye Başkanı Muhsin Yavuz,  yaptığı açıklamada bu çalışmaların uzun süredir düşünülen bir proje olduğunu hatırlatarak, merkezdeki tüm binaların aynı renge boyanacağını kaydetti. Başkan Yavuz, "Çilimli'nin artık yeni bir görüntüye bürünecek. Çilimli adına yapılacak daha çok iş var. Her şey daha güzel bir Çilimli için'' diye konuştu.


İlçede alt yapı çalışmaları açısından; kanalizasyonun yüzde 100 oranında tamamlandığını kaydeden Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, ''Su sorununu kökten çözdük. Çilimli su hattı ve depoları modern bir projeyle otomasyon sistemi çerçevesinden komple yeniledi. Bu şekliyle 35 bin nüfusa hitab edebilecek kapasiteye sahip. Şebekemizle ilçemizde su sorununu artık ortadan kaldırdık" dedi. 


Doğalgaz: Hayaldi gerçek oldu

İlçeye 'Gelemez' denilen doğalgaz ile buluşturduklannı da söyleyen  Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, "İlçemizde an itibariyle yüzde 70 oranında  hizmet verilmekte olan doğalgaz...