06 / 05 / 2024

çin bisiklet üst geçidi

çin bisiklet üst geçidi

Çin’in güneyinde bulunan Fucien eyaletinde bisikletler için 7,6 kilometre uzunluğunda bir üst geçit inşa edildi.

Twitter’a rakip olarak çıkan Threads, kullanıcı kaybetmeye devam ediyor!

Meta'nın eski adı Twitter olan X sosyal medya platformuna rakip olarak kullanıma sunduğu Threads’ın kan kaybını önlemek için masa üstü kullanım özelliği eklenecek.

Merkez Bankası'ndan bankalara talimat! Hamle üstüne hamle geliyor! Bankada doları olanlar...

Dolardaki yükselişi durdurmak için hamle üstüne hamle geliyor. Merkez Bankası'ndan bankalara yazı gitti ve zaman belirlendi. Kur Korumalı Mevduat sahipleri ile bankada doları olanlar dikkat.

Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Depremin ardından kira fiyatlarında fahiş yükselişe gidenlere ilişkin şikayetler gün geçtikçe çoğalıyor. Fahiş kiralara olağanüstü hal önlemi geliyor! Ev kiralarındaki artış için OHAL yetkileri kullanılacak! 

Bosch ankastre mikrodalga fırın en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar ? 14 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek yapmayı çok seviyorum diyenler için Bosch üst düzey kalite ve yüksek dayanıklılığa sahip ankastre fırını karşımıza çıkarıyor. Tasarımıyla dikkat çeken fırın toplamda 8 farklı pişirme programından oluşuyor.

Otomatik kapanma teknolojisiyle bu ütüye gözü kapalı güveneceksiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm çok çabuk bozuluyor diyen ev hanımları için Tefal, üstün buhar gücü ile özel bir kireç yönetim sistemini bir araya getirerek ütünüzün ömrünü uzatıyor. En zorlu kırışıklıkların bile üstesinden gelen motor gücüne sahip Tefal ütü ev hanımları tarafından terih ediliyor.

Ergonomik tasarıma sahip El Blender Seti ile mutfaklarda şef sizsiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Yemek hazırlarken çok zaman kaybediyorum diyenler için Bosch,üstün güç teknolojisine sahip el blender seti, dört bıçaklı yapısıyla etkili parçalama ve karıştırma performansı sunuyor. İşte ürün hakkında bilmeniz gerekenler ve fiyat listesi..

''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Altın fiyatları, ABD tarım dışı istihdam verilerinin açıklanmasından sonra düştü. Düşüş karşısında yatırımcılar altın alalım mı? sorusunua yanıt ararken ''Altında alım işini artık bitirdik'' diyen İslam Memiş gram altın için yeni rakam verdi! Taş üstünde taş kalmayacak

Dünyanın en hızlı bilgisayarı! İşte Apple MacBook Pro özellikleri

Yeni MacBook Pro, Apple'ın M2 Pro ve M2 Max yongalarıyla dünyanın en hızlı 14 inç dizüstü bilgisayarı. Destansı pil ömrü,  onu kullanan profesyoneller için neredeyse harika tasarlanmış.

Altın için Haziran vurgusu yapıldı! Çok ama çok dikkatli olun! Resmen rakam verildi!..

2023, altın fiyatı için rekor üstüne rekorla beklenen bir yıldı, ancak fırtına yatıştı ve altın fiyatı neredeyse yüzde 1 düştü. Bu düşüş devam edecek mi, yoksa altın fiyatı tekrar yükselecek mi? İşte ayrıntılar...

İslam Memiş gümüş için resmen rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının geleceği rakamı açıkladı. Gümüşün yatırımcısına kazandırmaya devam edeceğini belirten İslam Memiş, gümüş için rakam verdi! Bu rakam taş üstünde taş bırakmayacak! Rekor göründü...

Dolar için yeni rota oluşturuldu! Ekonomist Selçuk Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Dolar yorumları ile tanınan Ekonomist Selçuk Geçer, dolar için yeni rotayı açıkladı. Elinde dolar olanları uyaran Geçer üstüne basa basa rakam verdi! Herkes bu tarihi beklesin!

Alt, orta ve üst gelir için dev konut kampanyası Aralık'ta geliyor! Konut kredisinde gelire göre faiz verilecek!

Konut üreticilerinin odaklandığı konut kampanyasına ilişkin detaylar yavaş yavaş belli oluyor. Kampanyada Alt, orta ve üst gelir için üç farklı faiz oranı olması öngörülüyor. İşte ayrıntılar...

Tapuda 65 yaş üstü için sağlık raporu zorunlu mu?

Tapuda ve resmi dairelerde satış ya da devir işlemi yapabilmek için 65 yaş üstü bireylerden aranan şartlar farklılık gösterir. Peki, 65 yaş üstü tapuda işlem yapabilir mi? 65 yaş üstü tapuda sağlık raporu zorunlu mu? İşte detaylar…

çin bisiklet üst geçidi Haberi

çin bisiklet üst geçidi


Çin’in güneyinde bulunan Fucien eyaletinde bisikletler için 7,6 kilometre uzunluğunda üst geçit inşa edildi. 


China Daily gazetesinin eyaletin Şiamın Kenti Kamu Bisiklet İdaresine dayandırdığı haberine göre, doğa dostu ulaşımı teşvik etmek için yapılan üst geçit 6.30-22.30 saatleri arasında hizmet verecek. 


Haberde, Şiamın’daki aynı anda yüzlerce bisiklet kullanıcısına hizmet vermesi planlanan üst geçidin 7,6 kilometre uzunluğunda olduğu kaydedildi.


Yerden birkaç metre yükseklikteki bisiklet yolunda sürücüler için 11 girişin bulunduğu belirtilen haberde, üst geçidin 2 metro istasyonu ve 11 otobüs durağı ile bağlantısı olduğu vurgulandı.


Kenarlarında bisiklet sürücülerinin güvenliği için 1,3 metre yüksekliğinde demir parmaklıklara sahip üst geçitte ayrıca, sürücülerin akşam saatlerinde de güvenle yolculuk etmesini sağlamak üzere 30 bin lamba yer alıyor.


Haberde gidiş ve dönüş olmak üzere, çift şeritli inşa edilen yolda bisikletler için...