27 / 04 / 2024

çin Guiyang kentinde sel

çin Guiyang kentinde sel

Çin'in güney batısındaki Guizhou eyaletinde yaşanan yağışlar sele neden oldu. Bölgedeki Guiyang kenti merkezini sel bastı. Çin Sivil İşler Bakanlığı ve Ulusal Felaket Kontrol Komisyonu'nun selin vurduğu bölgelere yardım ekiplerini gönderdiği kaydedildi...

Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı...

Türkiye’nin 81 kentinde 19 bin 583 kullanıcısını 2023 senesi boyunca T10X akıllı cihazları ile buluşturan Togg, 2024 senesi için sipariş takvimini açıkladı. İşte haberin detayları...

ECB Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğini açıkladı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Portekiz'in Sintra kentinde, Merkez Bankası’nın para politikası hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve “Görünümde önemli bir değişiklik olmadığı sürece, Temmuz ayında faiz artırmaya devam edeceğiz” dedi.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

Zonguldak Tios antik kentinde konut mu inşa edilecek?

Karadeniz'in kıyısında yer alan ve antik kent özelliğine sahip olan Zonguldak Tios'ta  bulunan 1. derece sit alanı, 3. dereceye düşürüldü. Böylelikle kentte inşaat yapılabilecek. 

Mesan Kilit, Almanya'da ofis ve depo alanları inşa ediyor!

Mesan Kilit’in kurucuları olan Mertöz ailesi, Almanya'nın Freiburg kentinde inşasına start verdikleri Eurokey Invest markasıyla Türk üreticisine Avrupa’nın kapılarını açmayı planlıyor. Eurokey Invest’te, şirketlere ihracat için gereksinim duyulan her destek sunulacak. 

İdlib'de 450 briket ev inşa edildi!

Bağcılar Belediyesi Suriye'nin İdlib kentinde 450 briket ev inşa etti. 

ABD'de evsizler için nakliyat konteynırlarından ev projesi!

Amerika’da 60 binden fazla evsizin olduğu California eyaletinin Los Angeles kentinde, gönüllüler ve yardım kuruluşları evi olmayanlar için yeni çözümler buluyor. 

Cansuyu Derneği, Kamerunlu öğrenciler için Abdulhamid Han Okulu'nu açtı!

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Türkiye'den toplanan bağışlarla Kamerun'un Garoua kentinde inşa edilen Abdulhamid Han Okulu, törenle hizmete açıldı

Peker GYO'nun Almanya'daki binası için 2.5 milyon Euro'luk teklif!

Peker GYO'nun portföyümüzde bulunan Almanya'nın Hagen kentinde yer alan binası için potansiyel bir alıcıdan 2 milyon 500 bin Euro teklif alındı.

İsrail'in yıkımları Filistinli ailelerin zorunluluktan mesken tuttuğu mağaralara ulaştı!

İşgal altında olan Batı Şeria'nın Cenin kentinde yer alan köylerinde ev inşa etmeleri İsrail makamları tarafından engellenen Filistinli Ahmed Amarne ve ailesi, kaldıkları mağaranın Tel Aviv yönetimi tarafından yıkılması tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Almanya'da inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde inşaat yapılan binanın iskelesi çöktü. Çöken iskelenin bir kısmının altında biri Türk, iki işçi kaldı..

Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri!

Batı Şeria'nın Nablus kentinde bulunan Kafr Kaddum köyünde toplanan bir grup Filistinli, Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimleri inşasına karşı gösteri yaptı.

İran'da inşaat sektöründe çalışan işçilerin eylemine hapis cezası!

İran'ın Merkezi eyaletine bağlı Arak kentinde maaşları ödenmediği sebebiyle Ekim 2019'da gösteriler düzenleyen işçilerin yargılandığı davada 42 inşaat sektöründe çalışan işçi için birer yıl hapis kararı alındı.

çin Guiyang kentinde sel Haberi

çin Guiyang kentinde sel


Çin'in güney batısındaki Guizhou eyaletinde yaşanan yağışlar sele neden oldu. Bölgedeki Guiyang kenti merkezini sel bastı. Çin Sivil İşler Bakanlığı ve Ulusal Felaket Kontrol Komisyonu'nun selin vurduğu bölgelere yardım ekiplerini gönderdiği kaydedildi. Bölgede mahsur kalanlar için battaniye, yiyecek ve su gönderildi. Meteoroloji uzmanları sağanak yağışın Pekin, Tianjin ve He bölgelerinde etkili olacağı uyarısında...