06 / 05 / 2024

çin müteahhit sahtekarlığı

çin müteahhit sahtekarlığı

Bu apartmanı yakından görenler gözlerine inanamadı. Müteahhitin yaptığı bu sahtekarlık şeytana papucunu ters giydirecek cinsten. 29 katlı katlı bu apartmana uzaktan bakıldığında ters giden bir şey yok gibi görülüyor.

Yarısı bizden kampanyası için uzmanlar uyarıyor! Müteahhit seçimine dikkat edin!

İstanbul'da kentsel dönüşümün önündeki finansman sorununu çözmek için hazırlanan yarısı bizden kampanyasında uzmanlar müteahhit seçimi konusunda vatandaşları uyarıyor.

İnşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası kurulmalı: Önüne gelen müteahhit olmasın!

İMKON (Türkiye İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu) Yönetim Kurulu Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Osman Avcıl, önüne gelenin müteahhit olduğunu belirterek, inşaatlarda denetim için Müteahhitler Odası'nın kurulması gerektiğini söyledi. 

Aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayan kadın müteahhit inşaatta ustalığa başladı!

Türkiye genelinde inşaat sektöründe yaşanan usta sıkıntısı, işverenleri zor durumda bırakıyor. Sakarya'da kadın müteahhit aylık 70 bin liraya çalışacak usta bulamayınca kendisi inşaatta ustalığa başladı. 

Çankırı'da parasını alamayan inşaat işçileri eylem yaptı: Müteahhit paramızı ödesin!

Çankırı'da 7 katlı inşaatın çatısına çıkan inşaat işçileri vinç üzerine çıkarak 'müteahhit paramızı ödesin' eylemi yaptı. 

Müteahhit arsayı bitirmediğinde ne yapılmalı? İnşaat sözleşmesi feshedilir mi?

Arsası olup arsayı kat karşılığı inşaat sözleşmesi ile müteahhide verenler, bazı durumlarda tamamlanmayan işlerle karşılaşabilir. Müteahhit inşaatı bitirmezse kişinin bazı yasal haklarının olduğunu bilmesi gerekir. Peki arsa sahibinin bu durumlarda hakları nelerdir ve nasıl dava açmalıdır?

Müteahhit mağduru olmamak için bunlara dikkat!

Müteahhit firmalarla inşaat sözleşmesi imzalarken nelere dikkat etmek gerekiyor? Merakla beklenen soruların yanıtlarını avukat Ebru Erdinç verdi.

İzmirli depremzedelere müteahhit şoku!

İzmir’de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler, konutlarını yaptırmak için mücadele ederken bu defa de müteahhit krizi ortaya çıktı. Bölgede müteahhitlik firmalarının, yüksek maliyetler sebebiyle sözleşmeleri feshettiği belirtildi.

Kastamonu sel felaketinde bir müteahhit için gözaltı kararı! 

Kastamonu'nun Bozkurt  ilçesinde meydana gelen ve çok sayıda insanın hayatına kaybettiği sel felaketi için soruşturma başlatıldı. Yapılan soruşturmada bir müteahhit için gözaltı kararı alındı. 

Müteahhit belgesi nasıl alınır?

Yapı ruhsatına tabi bütün yapılar yapı müteahhidinin sorumluluğuyla inşa ediliyor. Her müteahhidin bir yapı müteahhidi yetki belgesi alması gerekiyor. Peki müteahhit belgesi nasıl alınır? İşte tüm merak edilenler...

İnşaatta elektrik akımına kapılan müteahhit hayatını kaybetti!

Tokat'ın Erbaa ilçesinde bir inşaatta beton dökülmesi esnasında kopan elektrik kablosu sebebiyle elektrik akımına kapılan müteahhit yaşamını yitirdi. 

Samsun Büyükşehir için müteahhitten rüşvet iddiası!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Mali Hizmetler Daire Başkanı Bahattin K.’ya 30 bin TL rüşvet verirken yakalanan müteahhit Y.Ş., “Belediyeden 780 bin liralık hak edişimi alabilmek için verdim” diye konuştu.

İnşaatta nöbet tutan müteahhit, hırsızı suç üstü yakaladı!

Bolu'da Serkan Çakır isimli müteahhit, inşaatına dadanan hırsızı gece nöbet tutarak suç üstü yakaladı. 

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi!

Pendik Belediyesi İzmir'deki hasar tespit çalışmaları için 4 müteahhit görevlendirdi. Ekip, 10 gün boyunca hafif, orta ya da ağır hasarlı binalarda incelemeler yapacak.

çin müteahhit sahtekarlığı Haberi

çin müteahhit sahtekarlığı

Bu apartmanı yakından görenler gözlerine inanamadı.




Müteahhitin yaptığı bu sahtekarlık şeytana papucunu ters giydirecek cinsten. 29 katlı katlı bu apartmana uzaktan bakıldığında ters giden bir şey yok gibi görülüyor.




Ancak ev sahipleri evlerini görmeye geldiğinde acı gerçekle böyle yüzleşti.

Çin'in Shandong eyaletinin doğusunda bulunan Qingdao kentinde akıllara durgunluk veren bir sahtekarlık olayı yaşandı.




Her dairede ortalama 20 irili ufaklı pencerenin bulunduğu binanın her katında da ufak...