30 / 04 / 2024

çin online pazar

çin online pazar

Çin'de dijital ekonomi 10 yılda yaklaşık 1 trilyon dolar büyüdü. Yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojilerinin yarattığı ekonomi, 2012'de 11 trilyon yuan (yaklaşık 1,65 trilyon dolar) iken, 2021 sonunda 45 trilyon yuan (yaklaşık 2,65 trilyon dolar) büyüklüğe ulaştı.

KPSS şartı aranmadan huzurevleri personel alımı yapacak! Başvuru süreci başladı

İŞKUR, huzurevlerine KPSS şartı olmaksızın personel ve işçi alımı için online başvuru sürecini başlattı. İlgilenen adaylar, farklı kadrolarda istihdam edilme fırsatını yakalayabilecekler. İnternet üzerinden başvuru yapabilirler. Hangi kadrolarda alım yapılacak, şartlar neler? 

Ücretlerdeki yüksek artış öğrencilerin servis kullanımını etkiledi!

Otomobil piyasasının online pazar yeri arabamcom’un son araştırması, yükselen ücretlerin okul servislerine yönelik tercihleri etkilediğini ortaya çıkardı. Katılımcıların yüzde 52’si ücretler pahalı olduğu için servis aracını tercih etmediğini söyledi.

Tapumu kaybedince ne kadar masraf ederim?

Tapu kaybedildiğinde günümüz teknolojisinin sağladığı kolaylıklar sayesinde endişe duymaya gerek yoktur. Yeni tapu belgesinin çıkarılması için online başvuru yapmak yeterli olacaktır. Ayrıca bunun için belirli bir ücret ödenmesi gerekir. Peki tapu kaybedince ne kadar masraf yapılır?

Otel fiyatlarının yüksekliği karavana olan ilgiyi artırdı!

Türkiye otomobil piyasasının önde gelen online pazar yeri arabamcom’un yaptığı araştırmaya göre, karavan tatili düşünmenin temel nedenleri arasında ilk sırada otellerin pahalı olması yer alıyor.

Huawei Mate 50 Pro'nun fiyatı 4 bin TL birden düştü!

Huawei Mate 50 Pro, Huawei'in online satış platformunda büyük bir fiyat düşüşüyle karşılaştı. Mate 50 Pro'nun fiyatı aniden 4.000 TL düşerek kullanıcılar için daha uygun bir hale geldi.

2. el online oto pazarında Nisan ayında satışlar yüzde 10 azaldı!

Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlenen bilgilere göre, Türkiye 2. el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar, Nisan ayında geçen senenin aynı dönemine göre yaklaşık yüzde 10 azaldı ve 172 bin 450 adet şeklinde oldu.

Turkcell Pasaj'dan Anneler Günü'ne özel hediye çeki fırsatı! 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Turkcell'in online alışveriş sitesi Pasaj, Anneler Günü'ne özel seçili ürünlerde indirim, ücretsiz kargo, vade farksız artı 2 taksit ve hediye çeki kazanma fırsatı sunuyor. Peki, Pasaj'da hangi ürünlerde indirim var? İşte detaylar... 

İkinci el otomobilde şartlar değişti! Vatandaşlar bu modellere yöneldi

Türkiye ikinci el online araç pazarında geçen ay en çok satılan markalar açıkladı. İşte Indicata'nın ikinci el online pazar raporundan derlediği verilere İkinci el otoda şubatta en çok satılan modeller...

Oppo Find N2 Flip’in tanıtım tarihi belli oldu! 14 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çinli akıllı telefon şirketi Oppo tarafından bir süre önce Çin’de satışa sunulan Find N2 Flip’in global pazar için tanıtım tarihi duyuruldu.

Yurt dışı alışveriş yapanlar bu haber sizin için! Online alışveriş limiti belirlendi! 

Çağımız düntyasında artık alışveriş için zaman mekan kavramı kalmadı, yurt dışı alışverişleri de moda hale geldi. Tabi bu durum beraberinde bazı kuralları da getiriyor. Peki  Peki Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar?

BİM online indirimli ürünleri raflara peş peşe dizildi! 1 kg kıyma 89 TL'ye tık diye düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi

BİM'in online indirimli ürünleri raflara peş peşe dizildi! 1 kg kıyma 89 TL'ye tık diye düştü! 27 Aralık 2022 fiyat listesi...

A101'in online indirimli ürünleri peş peşe raflarda yer aldı! 4 kg deterjan 39 TL'ye düştü! 16 Aralık 2022 fiyat listesi

A101'in aktüel ürünler kataloğu raflarda yer aldı. Peki A101'de hangi ürünler satışa sunuldu? A101 aktüel ürünler kataloğunda neler var? İşte 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

BİM online kataloğunda Hyperactive lavabo açıcı jel 17,50 TL, tuvalet kağıdı 36,50 TL! BİM 29 Kasım 2022 fiyat listesi

BİM Market'in online aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, BİM'de bu hafta hangi aktüel ürünler indirime girdi, fiyatları kaç TL oldu? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

çin online pazar Haberi

çin online pazar

 Çin'de iletişim teknolojileri ve internet teknolojisinin ulaştığı ekonomik büyüklük 10 yılda 1 trilyon dolar arttı.

Çin Sanayi ve Enformasyon Teknolojileri Bakanlığı, dijital ekonominin 2012-2021 dönemindeki gelişimine ilişkin verileri açıkladı.

Yeni nesil bilgi ve iletişim teknolojilerinin oluşturduğu ekonomi, 2012'de 11 trilyon yuan (yaklaşık 1,65 trilyon dolar) iken, 2021 sonunda 45 trilyon yuan (yaklaşık 2,65 trilyon dolar) büyüklüğe erişti.

Dijital ekonominin Gayrı Safi Yurtiçi Hasıla (GSYH) içindeki payı 2021'de yüzde 21,6'dan 2021'de yüzde 39,8'e oldu.

Açıklana verileri kapsayan dönemde dijital iletişim alanındaki altyapı yatırımları, fiber-optik internet ve mobil iletişim ağlarının yaygınlaştırılması artışa katkı sağladı.

Çin'deki baz istasyonu sayısı 2021 sonu itibarıyla 1,43 milyona ulaşırken her 10 bin kullanıcıya 10,1 5G istasyonu düşüyor.. Rakam dünyadaki tüm altyapının yaklaşık yüzde 60'ına karşılık geliyor.

Çin'de halen 1,7 milyon 5G baz istasyonu bulunuyor. 5G kullanıcılarının sayısının 2023'te...