17 / 05 / 2024

Çin prefabrik şirketleri

Çin prefabrik şirketleri

Çin'in Çangşa kentinde bir prefabrik inşaat şirketi, önceden imal edilmiş 2 bin 700 modülü birleştirerek 'Mini Sky City' adında 57 katlı bir gökdelen 19 günde inşa etti.

İnşaat şirketleri rotayı yurt dışına çevirdi!

Ülkemizde sürekli olarak artış gösteren inşaat maliyetleri, yüksek faiz oranları ve enflasyon sebebiyle inşaat şirketleri yüzünü yurtdışına çevirdi.

İnşaat şirketleri tek tek iflas bayrağını çekiyor! Bir inşaat şirketi daha iflas etti!

Konut sektöründe yaşanan kriz sektörü vurmaya devam ediyor. Krizin etkileri hem vatandaş hem de inşaat firmaları tarafından ağır şekilde hissediliyor. Son zamanlarda inşaat şirketlerinden iflas haberleri artmaya başladı. 

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Türk inşaat şirketlerinin konut projelerinde en gözde pazarı ABD!

Türk inşaat şirketleri konut projeleri için rotayı ABD'ye çevirdi. Türkiye'deki inşaat sektöründeki yavaşlama şirketleri başka pazarlara yönlendirdi.

Dubleks prefabrik evler ne kadar? İki katlı prefabrik ev fiyatları kaç lira?

İnşaat malzemelerinin artması konut fiytalarını yüksetti. Vatandaşlar uygun fiyata ev sahibi olabilmek için prefabrik evlere yöneldi. Peki, dubleks prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evde sürekli yaşanır mı? Prefabrik evler neden ucuz? Prefabrik ev için izin gerekir mi?

Prefabrik evler, son dönemde ilgi yoğun. Yaşanan depremden sonra prefabrik yapıların özellikleri vatandaşların gündemini oluşturmaya başladı. Yardım için bu yapılara yönelenler de var, kendisi için prefabrik ev yaptırmak isteyen de. İşte detaylar!

50 ve 100 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

Prefabrik ev fiyatları depremin ardından araştırılmaya başlandı. İnsanlar daha uygun fiyatlarla ev sahibi olmak için prefabrik evleri tercih ediyor.  50 ve 100 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 19 Şubat 2023 fiyat listesi...

100 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler özellikle pandemiden sonra çok sık tercih edilmeye başlandı. İnsanlardan uzakta kafa dinlemek için prefabrik yapılar vatandaşların ilgisini bir hayli çekmeye başladı. Peki prefabrik evler ne kadardır? İşte detaylar!

Bir günde ev sahibi olmak istemez misiniz? Prefabrik evler 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu pahalılıkta nasıl ev yaparım diye endişe duyan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. En uygun fiyatlı prefabrik evleri araştırdık ve sizin için liste haline getirdik. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bir günde ev sahibi olmak istemez misiniz?3 Eylül 2022 Prefabrik evleri fiyat listesi…

Bu pahalılıkta nasıl ev yaparım diye kaygı yaşayan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. Sizler için en uygun fiyatlı prefabrik evleri araştırdık. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ev almaya alternatif prefabrik evler için 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Ev almaya gücüm yok! Arsa alsam nasıl ev yaparım diye kaygı yaşayan vatandaşlarımız için, prefabrik ev fiyatlarını araştırdık. Sizler için en uygun prefabrik ev fiyatları. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 29 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Anadolu 500 listesindeki inşaat şirketleri 2020!

Ekonomist Dergisi, Anadolu 500 listesini açıkladı. Peki Anadolu 500 listesine hangi inşaat şirketleri adını yazdırabildi? İşte Anadolu 500 listesine adını yazdıran inşaat şirketleri...

Özbekistan Taşkent'teki gökdelenin inşaatı 2022'de tamamlanacak!

Türk ve Özbek inşaat şirketleri tarafından Taşkent'te inşa edilen ve bölgenin en yüksek gökdeleni olacak gökdelenin yapımı gelecek sene tamamlanıyor. 

Çin prefabrik şirketleri Haberi

Çin prefabrik şirketleri

Çin'in Çangşa kentinde bir prefabrik inşaat şirketi, önceden imal edilmiş 2 bin 700 modülü birleştirerek 'Mini Sky City' adında 57 katlı bir gökdelen 19 günde inşa etti.



Prefabrik modüllerinin imalatının ise sadece 4 ayda tamamlandığı duyuruldu. Böylece bir gökdelenin baştan sona inşa süreci 5 aya indirildi. Prefabrik yapı elemanları üreticisi Broad Sustainable Building'den yapılan açıklamada, prefabrik modüllerin büyük maliyet avantajı sağladığı ileri...