06 / 05 / 2024

çin sosyal konut inşaatları

çin sosyal konut inşaatları

40 milyon 130 bin sosyal konut inşa ettiklerini hatırlatan Çin Başbakanı Keqiang, kırsal bölgelerde 100 milyon kişinin yoksulluktan kurtarıldığını ve 300 milyon köylünün içme suyu güvenliğini çözdüklerini söyledi.

Almanya’da 'Dar gelirliler için acil sosyal konut yapılsın' çağrısı!

Almanya’da kiracı dernekleri, inşaat sendikaları, sosyal ve sanayi kuruluşlarından oluşan bir ittifak, düşük gelirliler için acil konut yapılması çağrısı yaptı.

Çin Merkez Bankası'nın sosyal konut inşası için finansmanı artırması bekleniyor!

Goldman Sachs analistleri, Çin Merkez Bankası'nın Aralık ayında program aracılığıyla politika bankalarına 350 milyar CNY fon enjekte etmesinden sonra yayımladıkları araştırma notunda, Çin'in rehinli ek krediler yoluyla sosyal konut inşası için finansmanı artırabileceğini öngördü.

Özbekistan, sosyal konut inşasında TOKİ'nin deneyimlerinden faydalanmak istiyor!

Özbekistan, sosyal konut inşasında Türkiye'nin deneyimlerinden faydalanmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile işbirliğini geliştirmek için ortak çalışma grubu oluşturmak için düğmeye bastı.

Ev almak isteyen orta gelirliler için yeni konut kampanyası! 81 ili kapsayacak! Tam 100 bin konut...

Dar gelirli vatandaşlar için başlatılan konut, iş yeri ve arsa kampanyasının ardından şimdi de orta gelirliler için düğmeye basıldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, orta gelirliler için sosyal konut kampanyası müjdesinin detaylarını açıkladı.

İnşaat sektöründe sosyal konut projesi hareketliliği! Özel sektör destek bekliyor!

MTC Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Togay Cömert, sosyal konut projelerinin hayata geçebilmesi için özel sektörün önünün açılması gerektiğine dikkat çekti. İşte o açıklamalar...

TOKİ Kırklareli Pınarhisar’da 246 sosyal konut!

Ucuz sosyal konut projesi yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısının ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesine ilişkin konuştu.

TOKİ Kırklareli Alpullu’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Büyük ucuz konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da kabine toplantısı ardından TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesinin detayları hakkında konuştu. Peki, TOKİ Kırklareli Alpullu Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Aktaş’ta 210 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Aktaş Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Merkez’de 230 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları belli olmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da konuya ilişkin bir bazı açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Merkez Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

TOKİ’den Yozgat Boğazlıyan’a 394 adet sosyal konut !

TOKİ Yozgat Boğazlıyan 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Yozgat Boğazlıyan'da kaç sosyal konut yapılacak? TOKİ Yozgat Boğazlıyan’da inşa edilecek ucuz evlerin fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Yozgat Boğazlıyan!

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 80 ucuz sosyal konut inşa edilecek!

Herkesin merakla beklediği Sosyal Konut Projesi 2022’nin detayları belli oldu. Peki TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2022 Sosyal Konut Projesi detayları nedir? İşte TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi detayları…

çin sosyal konut inşaatları Haberi

çin sosyal konut inşaatları


40 milyon 130 bin sosyal konut inşa ettiklerini hatırlatan Keqiang kırsal bölgelerde 100 milyon kişinin yoksulluktan kurtarıldığını ve 300 milyon köylünün içme suyu güvenliğini çözdüklerini söyledi.


Pekin’de toplanan 12’nci Çin Ulusal Halk Kongresi’nde (NPC) ülkenin gelecek 5 yıl boyunca atacağı ekonomik adımlar tanıtıldı. 16 Mart’a kadar sürecek toplantılarda Çin Komünist Partisi Politbüro üyelerinin yanı sıra 3 bin dolayında delegeye izlenecek yol haritasının detayları aktarılacak. Çin Devlet Başkanı Xi Jinping ve Başbakan Li Keqiang’ın da hazır bulunduğu toplantılarda yapılan konuşmalarda ülke ekonomisinin gücüne işaret edilirken ekonomiye yönelik sert düşüş ve resesyon gibi özellikle Batılı ülkelerden açıklamaların ise asılsız olduğu belirtildi.


15 MİLYAR DOLARLIK FON KURDUK

Çin, Ulusal Halk Kongresi’nde 5 yılda ortalama yüzde 6.5-7 büyüyeceğini duyurdu. Sert düşüş iddialarını yalanlayan yetkililer, üretim dışında...