15 / 05 / 2024

çin turk cıty

çin turk cıty

Türk iş adamlarına dünyanın en büyük ekonomi merkezlerinden olan Çin'den sürpriz bir davet geldi. Çin'in Chuzhou şehrinde Türk firmaları için "Turk City" isimli ticaret, turizm ve sanayi merkezi kuruluyor.

İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL!

TÜİK'in İşgücü Maliyeti İstatistikleri sonuçlarına göre 2022'de aylık ortalama işgücü maliyeti 11 bin 602 lira şeklinde oldu. İnşaat sektöründe aylık ortalama işgücü maliyeti 6 bin 621 TL olarak açıklandı. İşte o rakamlar...

Ünlü profesörden 9 il için çarpıcı uyarı: '7.5 şiddetinde deprem olabilir'

6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem felaketinin üzerinden neredeyse 1 sene geçerken, ünlü deprem uzmanından korkutucu bir uyarı geldi. Prof. Dr. Süleyman Pampal, 9 il için kritik uyarılar yaptı. İşte Prof. Dr. Süleyman Pampal'ın o açıklamaları...

‘Yatırımcılar için kira gelirleri cazibesini yitirdi!’

Son zamanlarda konut satış sorununun arttığını söyleyen Aveb Proje Danışmanlık Kurucusu Burçin Bolgönül, Türkiye’nin lokomotifi olarak gösterilen konut sektörü için yapıcı adımların atılması gerektiğinin belirtti. Bolgönül, ayrıca, sektörde yaşanan problemleri de değerlendirdi.

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Noble Cıty Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Teymur tarafından kuruldu.

Japon deprem uzmanından Marmara için korkutan senaryo: 7.9 ve daha büyük şiddette olabilir! 

Japon Deprem Uzmanı Marmara Bölgesi için çarpıcı bir uyarıda bulundu. Marmara'da beklenen depremin şiddetini açıklayan japon uzman, 6 Şubat depreminin 2-3 katı can kaybı olabileceğine dikkat çekti. işte ayrıntılar...

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dynamıc Global Cıty Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nicolai Bingenheimer taarfından kuruldu.

Satılık ve kiralık konutlarda fiyat düşürmek için çarpıcı öneri: Yüksek vergi alınmalı! 

Hayalet evler sorunu büyümeye devam ediyor. Dövizdeki hareketlilik, inşaat maliyetlerindeki artışın yanı sıra, kiraya verilmeyip boş tutulan konutlar da sektörde fiyat artışlarını getiriyor. Peki konut fiyatları nasıl düşer? İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim büyüyor! Kalıcı çözümler şart!

Türkiye'de ev sahipleri ve kiracılar arasındaki gerilim her geçen gün büyüyor. Konuyla ilgili Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet Ayar ve Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, bu sorunların giderilmesi için kalıcı çözümlerin gerektiğini belirtti. 

İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için şok uyarı! Uzman isim tarih verdi: Yalıları birkaç kez su basacak!

Boğaziçi Üniversitesi İklim Politikaları Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Levent Kurnaz, İstanbul Boğazı'ndaki yalılar için çarpıcı uyarılarda bulundu. 

Adıyaman'daki deprem konutları için zemin etüdü yapılıyor!

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç yaptığı açıklamada depremzedeler için kalıcı konutların zemin etüt çalışmalarının sürdüğünü dile getirerek, bu ay içinde yapılacak ihalelerin ardından inşaat sürecine geçileceğini belirtti.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Borsada yükseliş kalıcı olacak mı? Endeks nasıl bir seyir izleyecek? İşte tahminler

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugün yüzde 1,17 oranında değer kazanarak günü 5 bin 8 puandan kapattı. Dünkü kapanışa göre hız kesen borsada önümüzdeki dönemde yükselişin kalıcı olup olmayacağı merak ediliyor.

Dünyaca ünlü finans kuruluşundan çarpıcı 2023 Türkiye asgari ücret tahmini!

Dünyaca ünlü yatırım bankası Morgan Stanley, 2023 Ocak asgari ücret için çarpıcı bir tahmin yaptı.

çin turk cıty Haberi

çin turk cıty


Türk iş adamlarına dünyanın en büyük ekonomi merkezlerinden olan Çin'den sürpriz bir davet geldi. İpek yolu üzerindeki Çin'in Anhui Eyaletine bağlı Chuzhou Şehrinde Türk firmaları için Turk City isimli ticaret, turizm ve sanayi merkezi kuruluyor. Ankara Ticaret Odasını ziyaret eden Belediye Başkanı Xiangan: "İpekyolu güzergahında bulunan şehrimizde 'Turk City' adında bir Türk ticaret, sanayi, kültür, eğitim, sağlık ve turizm merkezi kurmak için çalışmalar yürütüyoruz" derken bin 500 Türk firmasını Turk City için davet...