05 / 05 / 2024

çin yangci dönüşüm

çin yangci dönüşüm

Murat Kurum'dan 600 bin konut için dönüşüm sözü!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada 1,5 milyon TL'lik destek sağlanacağını söylerken, 600 bin konut için de dönüşüm sözü verdi.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi için 'yerinde dönüşüm' başvurusu yapıldı!

Diyarbakır'da 6 Şubat'taki ilk depremde 1 bloku yıkılarak 89 kişinin yaşamını yitirdiği, diğer 3 bloku da kontrollü yıkılan Galeria Sitesi'nin mülk sahipleri geriye kalan 6 dönümlük arazi için yerinde dönüşüm kararı alarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü'ne dilekçe verdi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kentsel dönüşüm için rantsal dönüşüm diyenlere seslendi! İnsanımızın canıyla oynuyorlar!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kentsel dönüşüm için 'rantsal dönüşüm' diyen kesimlere seslenerek 'insanımızın canıyla oynuyorlar' açıklaması yaptı. 

2 bin 440 kişinin katıldığı araştırmanın sonucu belli oldu: Halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü destekliyor...

Areda Survey'in  Kentsel Dönüşüm araştırmasının sonuçları belli oldu. 2 bin 440 kişinin katılımıyla gerçekleştirilen araştırmaya göre; Türk halkının yüzde 65,6’sı kentsel dönüşümü desteklerken, yüzde 34,4’ü kentsel dönüşüme karşı çıkıyor.

Dayanıklı binalar ve yeni bir altyapının çözümü kentsel dönüşüm!

Daha dayanaklı binalar için kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken ARI Şehircilik İnşaat Danışmanlık 7 bini aşkın konut ve işyerinin dönüşümü için 160 bin uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

Kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi? Ev kiradaysa yardımı kim alır?

Kentsel dönüşümde riskli yapıda ikamet eden kimseler kira yardımı alabiliyor. Peki, kiradaki ev için kentsel dönüşüm kira yardımı ev sahibi alabilir mi?

15 il için Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlanacak!

TOKİ, Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırıyor. Kurum, çalışmalar kapsamında 15 kent için  Kentsel Dönüşüm Stratejileri hazırlayacak.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

İlyas Şeker'den Kocaeli için kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli'de yapılan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklama yaparak, kentsel dönüşüme karşı çıkmanın ölüme neden olduğunu dile getirdi. 

Çorum'da 14 mahalle için kentsel dönüşüm çağrısı!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Belediye Başkanı'na çağrı yaparak kent genelinde 14 mahallede kentsel dönüşüm çalışmalarının başlaması gerektiğini dile getirdi. 

İnşaat sektörünün gelişimi için kentsel dönüşüm şart!

Kentsel dönüşümün önemine ilişkin açıklamalarda bulunan ANTMUTDER Başkanı Atılgan Sert, eski binaları yıkıp yenisinin inşa edilmesinin kentsel dönüşüm olmadığını dile getirdi. 

Güvenli ve sağlıklı binalar için kentsel dönüşüm iyi değerlendirilmeli!

İZODER Başkanı Emrullah Eruslu, '17 Ağustos Marmara Depremi’nin 22. yıl dönümü sebebiyle bir açıklamada bulundu. Eruslu, “Güvenli binalara sahip olmak için kentsel dönüşüm sürecini iyi değerlendirmeliyiz” diye konuştu.

çin yangci dönüşüm Haberi

çin yangci dönüşüm
Çin'in Yangci kentindeki dönüşümden sorumlu inşaat şirketleri, yerel halkı tahliyeye ikna edemeyince, evrelerin etrafına hendek kazdı. Hendeklerin derinliği bir adam boyu, genişliği ise onun iki...