09 / 05 / 2024

Çinçin yıkımları

Çinçin yıkımları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki' nin her pazar günü gerçekleştirdiği Altındağlı vatandaşlarla buluşma toplantısına bu hafta Aktaş ve Çinçin Mahalleleri konuk oldu. Tiryaki, 'Çinçin'de dönüşüm devam edecek' dedi...

İmar yasası mağdurlarından 'Seçimlerden önce yıkımlar durdurulsun' talebi!

İmar Yasasına Takılanlar Derneği Başkanı İbrahim Hacıoğlu, son günlerde yapı kayıt belgesi ile ilgili yaşanan mağduriyetlere ilişkin açıklama yaptı. Seçimlerden önce yıkımların durdurulmasını talep etti. İşte ayrıntılar...

Bursa 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar tamamlandı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan 1050 Konutlar Kentsel Dönüşüm Projesinde "çürük" binaların yıkımları tamamlandı. Verilen detaylara göre yıkılan binalardaki beton eksikliği ve demirdeki kalitesizlik hem yüklenici firma yetkililerini hem de mülk sahiplerini şaşırttı.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Bakanlık resmen duyurdu! Bina yıkımlarında son dakika gelişmesi! 2023'ün sonuna kadar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bina yıkımlarında, akredite kuruluşlardan alınmış "uygun test raporlu" toz bastırma sistemlerinin, 2023 yılının sonuna kadar kullanılabileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Diyarbakır Kayapınar dönüşüm projesi için yıkımlar başladı!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesi Fırat Mahallesi Aşağı Karakuyu bölgesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılması planlanan evler ortadan kaldırılıyor.

Kocaeli Cedit'te yıkımlar başladı!

Kocaeli’nin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi’nde yıkımlar başladı. 

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Avcılar'da iki bina için yıkım kararı!

Avcılar’da ayakkabı imalathanesindeki patlamada hasar alan iki bina için yıkım kararı alındı.

Okmeydanı kentsel dönüşüm projesinde yıkımlar başladı!

İstanbul Okmeydanı'nda vatandaşların uzun zamandır beklediği kentsel dönüşüm projesi sonunda başladı. Proje çerçevesinde gerekli önlemler alınarak yıkımlar başladı. 

Çinçin yıkımları Haberi

Çinçin yıkımları

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgi verdi. 

Tiryaki, bu bölgelerde çok hızlı bir biçimde dönüşüm gerçekleştirileceğinin altını çizdi. 

Tiryaki, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bu bölgelerde yıllarca kamu hizmeti adı altında yanlış yapılaşmalara gidildi. Ancak şu anda büyük bir değişim yaşanıyor. 2004'te yüzde 85'i gecekondu, yüzde 75'inin imar planı olmayan bölgede, problemi çözmek, için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün Altındağ'ın hemen hemen %100'ünü imarlı hale getirdik. Bugün buralarda gerçek bir dönüşümden söz ediyoruz. Modern okulların, konutların yer aldığı bir yaşam bölgesinden söz ediyoruz."


Ankara...