20 / 05 / 2024

çinde bir avm

çinde bir avm

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği (TDKD), Çin’in Haining kentinde yılda 5 milyon kişinin ziyaret ettiği Haining China Leather City AVM’nin bir katını kiraladı...

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2023'ün son çeyreğinde yüzde 7.9 arttı!

2023'ün son çeyreğinde bir önceki yılın aynı çeyreği ile kıyaslandığında yapı ruhsatı verilen yapıların bina sayısı yüzde 7,9, daire sayısı yüzde 16,0 ve yüzölçümü yüzde 8,8 yükseldi. İşte son dakika rakamlar...

Kadıköy'de devrim niteliğinde bir adım: Dijital kentsel dönüşüm başlayacak!

CHP Kadıköy Belediye Başkanı Adayı Mesut Kösedağı, Mikro-mobilite gibi akıllı şehir uygulamalarından dijital demokrasi uygulamalarına kadar geniş bir yelpazede bilimin, verinin bizi yönlendireceği bir yönetim sunarak, dijital devrimi Kadıköy’den başlatacağız” dedi.

Cam tuğlalar ile inşaatta yeni bir dönem başlıyor!

İsviçre'de yaşayan bilim insanları inşaat alanında çok fazla ses getirecek yeni bir ürünle piyasaya çıktılar. Devrim niteliğinde bir malzeme olan cam tuğlalar üretilmeye başlandı. Peki cam tuğlalar nerede ve nasıl üretiliyor?

Milyonlarca tapu sahibine uyarı niteliğinde bir açıklama geldi: Gecikme durumunda cezalı ödeme yükümlülüğü

Türkiye'de milyonlarca tapu sahibini ilgilendiren son derece önemli bir uyarıyı paylaşıldı. Bu uyarıya dikkat edilmediği takdirde, maddi açıdan zor bir durumla karşı karşıya kalınabilir. Emlak vergisi ikinci taksit ödeme süresi sona erme tarihine dair resmi bir duyuru yayınlandı. 

EKMAS Yapı ve ArsaVev'den devrim niteliğinde işbirliği! Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor!

EKMAS Group şirketlerinden EKMAS Yapı, imarlı ve projelendirilmiş arsalar sunan arsaVev ile iş birliği yaparak devrim niteliğinde bir modele imza attı. Arsa yatırımcıları kat karşılığı ile ev sahibi oluyor...

Gayrimenkulde devrim niteliğinde yeni dönem! Her şey daha şeffaf olacak!

Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik ile gayrimenkul sektöründe devrim niteliğinde bir dönüşümün kapısı aralanıyor.

Türkiye'nin göbeğinde yer alıyordu... Bu sefer bir AVM iflas etti: Hepsi tahliye edilecek

Türkiye'de Ankara'nın göbeğinde yer alan bir AVM, iflas bayrağını çekti. AVM içerisindeki tüm esnaflar kısa süre içerisinde tahliye edilecek ve AVM artık hizmet vermeyecek.

İşsizlik rakamları açıklandı: 2023'ün ikinci çeyreğinde yüzde 9,7'ye geriledi

Türkiye'de işsizlik oranı 2023 yılının ikinci çeyreğinde, bir önceki çeyreğe göre 0,3 puanlık düşüşle yüzde 9,7 seviyesinde gerçekleşti.

Ev sahiplerinin bir bahanesi daha ortadan kalktı! Emsal karar

Kiralık konut arayışı her geçen gün yükseliyor. Mülk sahipleri bazen evlerini kiraya vermemek için çeşitli bahaneler söyleyebiliyor. Ancak Yargıtay emsal niteliğinde bir karara hükmetti.

Yapı ruhsatı verilen bina sayısı yılın ilk çeyreğinde yüzde 9,2 azaldı! TÜİK tek tek açıkladı! 

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, 2023 yılının ilk çeyreğinde bir önceki yılın aynı dönemine kıyasla belediyeler tarafından yapı ruhsatı verilen yapıların daire sayısı yüzde 0,7 yükselirken, bina sayısı yüzde 9,2 ve yüzölçümü yüzde 2,1 geriledi. İşte ayrıntılar...

ABD'de hanehalkı borcu 2023'ün ilk çeyreğinde 17 trilyon doları aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı borcu, bu senenin ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,9 arttı ve 17,05 trilyon dolara yükseldi.

Çiftçiler şimdi mazot gübre desteği ödemesine bakın! Mazot ve gübre desteğinde son dakika! İl il resmen hesaplarda! 

Merakla beklenen mazot ve gübre desteğinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çiftçilerin merak ettiği ödemeler il il hesaplara yattı mı? 

Elektrikten sonra bir indirim müjdesi de doğalgazdan geldi!

Elektrik ve doğal gazda daha önce sıkça duymaya alıştığımız zam haberler bugünlerde yerini indirim haberlerine bıraktı. Dün sanayi elektriğinde yapılan yüzde 12’lik indirimin ardından bu kez de yine sanayi elektriğinde bir indirim haberi geldi.

çinde bir avm Haberi

çinde bir avm

2013 Ağustos ayından itibaren AVM’deki 25 mağazada satışa başlayacak olan Türk deri sektörü, Çin’in lüks perakende pazarına  girmeyi amaçlıyor. 8 bin 500 metrekarelik alanda toplam 25 mağazanın yer alacağı katta ara sokaklar Türk şehirlerinin isimlerinden oluşacak. TDKD Başkanı Mehmet Ali Dinç, Türk deri sektörünün son zamanlarda dünyanın en büyük alım yapan ülkesi  olan Çin’in lüks deri pazarına girmek için büyük bir adım attığını söyledi. Kat, Türk motiflerine göre dizayn edilecek


Türkiye’de üretilecek


TDKD olarak Çin’de değişik bölgelere dağılan Türk dericisini tek bir lokasyonda toplayacaklarını ifade eden Dinç, “Haining en büyük deri üreticisi ve satıcısı durumunda. Amacımız Çin lüks giyim pazarına doğrudan girmek ve  tüketicilere daha yakın olmak. En üst segmente lüks ürün satmaya gidiyoruz. Çin artık kaliteli giyinmek istiyor” dedi.  “Haining...