07 / 05 / 2024

çinde ekonomi ne kadar büyüdü

çinde ekonomi ne kadar büyüdü

Çin'de ekonomi, hükümetin sağladığı desteklerin katkısıyla bu yılın ikinci çeyreğinde beklentilerin hafif üzerinde büyüdü. Çin'de açıklanan veriye göre, dünyanın ikinci büyük ekonomisi bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 7.5'lik büyüme kaydetti...

Ünlü ekonomist açıkladı: Seçimlerden sonra döviz kuru atağı için sebep yok

Seçimlere sayılı günler kala, altın ve dolardaki yükseliş sürüyor. Piyasalar seçimi beklerken, herkesin aklındaki seçimden sonra altın, dolar, ekonomi ne olur sorusunun yanıtı ünlü Ekonomist Dr. M. Murat Kubilay’dan geldi.

Yüzde 25 zam sınırı bittiğinde kira zamları ne kadar olacak? Kiracılar ve ev sahipleri dikkat!

Geçtiğimiz senelerde kira artışlarına getirilen yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz'da sona eriyor. Peki zam sınırı bittiğinde kira zamları ne kadar olacak? İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin istikbali güneş enerjisine yatırım yapmaktır!

Prof. Dr. Şule Erten Ela, güneşin bir saatlik enerjisinin dünyanın bir yıllık enerji ihtiyacını karşılayabileceğini belirterek, “Petrol tükendiğinde güneşli olan yerler değer kazanacak. Türkiye’nin istikbali de güneş enerjisine yatırım yapmaktır” dedi.

Çin'deki emlak krizi: Ev sahipleri ve uluslararası ekonomi ne durumda?

Çin'deki birçok insan, ülkenin en büyük inşaat şirketlerinden bazıları tarafından sunulan ön satış fırsatları aracılığıyla, hala inşa edilmemiş konutları satın almak için ipotekli borçlanma yolunu tercih etti. Ancak, bu şirketlerin karşılaştığı borç sorunları, uluslararası ekonomi için endişe kaynağ

Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 30 Haziran 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan faaliyet raporu, finansal rapor ve sorumluluk beyanını yayımladı. Peki, Nurol GYO bu yılın ilk çeyreğinde ne kadar hasılat elde etti?

Ünlü ekonomistten çok konuşulacak senaryo: Seçim sonrası ekonomi ne olacak?

Ekonomist Oğuz Oyan, ikinci tur seçimlerinin ardından döviz kurlarında yaşanması muhtemel senaryoları ele aldı. Oyan, "Mevcut ekonomi politikası ederse, bu ülkenin bir döviz krizinin yanında ödemeler dengesi krizine de neden olma ihtimali vardır" dedi.

Bankalar yüksek faizle karlarını resmen katladı! 2023'ün ilk çeyreğinde hangi banka ne kadar kar elde etti?

Bankaların, keskin şekilde artırılan faiz oranlarının ardından karlarını resmen katladı. Peki 2023'ün ilk çeyreğinde hangi banka ne kadar kar elde etti?

Doların 1 ay içinde ne kadar olacağı tek tek açıklandı! 1 doları bile olanlar resmen şaştı kaldı! Hemen bu rakama bakın

Doların 1 ay içinde ne kadar olacağı tek tek açıklandı... 1 doları bile olanlar resmen şaştı kaldı... Hemen bu rakama bakın...

Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak! Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün

Dolar kuru bugün de ekonomi gündeminde yer alıyor. Dolar/TL kuru alış satış fiyatı yakından takip edilirken, doların ne kadar olacağı ise en büyük merak konusu olmaya devam ediyor. Dolar 16 gün içinde tam bu kadar olacak!  Taş üstünde taş kalmayacak! Dolar alıp satacaklar bir kez daha düşünün...

Doların 26 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Net rakam geldi! Doları olanlar derin nefes aldı! Hemen bakın!

Dolar/TL kuru son durum küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Doların yönünün nasıl olacağı araştırılırken, 26 gün içinde doların ne kadar olacağı resmen açıklandı. Net rakam geldi! Doları olanlar derin nefes aldı! Hemen bakın!

Doların 27 gün içinde ne kadar olacağı resmen açıklandı! Elinde doları olan hemen baksın! 

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro dün 20 lirayı geçerek rekora imza atarken dolar değer kaybetti. Yatırımcılar dolar ne olur? sorusunu araştırırken, analistler doların 27 gün içinde ne kadar olacağını resmen açıkladı. Elinde dolar olan hemen baksın. 

Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Milyonlarca çiftçi merakla mazot gübre desteği ödeme tarihlerini sık sık araştırıyor. Çiftçiler dikkat! Mazot ve gübre desteğinde yeni yıl depremi! Hesaplara ne zaman yatacak? Şimdi bakın! 

Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Acil bakın!

Piyasaların merakla beklediği ABD Merkez Bankası faiz kararını açıkladı. Kararın ardından dolar/TL kuru yatay seyrine devam ederken yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırmaya başladı. Doların 13 gün içinde ne kadar olacağı resmen belli oldu! Elinde dolar olanlara kırmızı kodla uyarı geldi!

çinde ekonomi ne kadar büyüdü Haberi

çinde ekonomi ne kadar büyüdü

Çin'de ekonomi, hükümetin sağladığı desteklerin katkısıyla bu yılın ikinci çeyreğinde beklentilerin hafif üzerinde büyüdü. Çin'de açıklanan veriye göre, dünyanın ikinci büyük ekonomisi bu yılın ikinci çeyreğinde yüzde 7.5'lik büyüme kaydetti. Analistlere göre ise hükümetin yüzde 7.5 olan 2014 büyüme hedefine ulaşılabilmesi için ekonomiye daha fazla destek sağlaması gerekebilir. Öte yandan Çin'de en büyük tahvil piyasasında ilk defa bir şirket temerrüt uyarısında bulundu. Huatong Road & Bridge Group isimli bir inşaat şirketi 23 Temmuz'da itfa olacak tahvilin faiz ve ana parası ödemesini yapamayabileceğini açıkladı....