05 / 05 / 2024

çinin zengin köyü

çinin zengin köyü

Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyü her geçen gün artan zenginliğiyle kendisine yeni kazanç kapıları açıyor.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Bakan Özhaseki müjdeyi verdi: 6 ay içinde 100 bin civarında köy evini bitireceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 200 bin evin yapımına başladıklarını belirterek, 6 ay içinde 100 bin civarında köy evinin biteceğinin müjdesini verdi.

70 bin konut ve köy evinin yapım süreci başladı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, deprem bölgesinde dün itibarıyla 70 bin konut ve köy evinin yapım sürecinin başladığını ve bunlardan 40 bin 761'inin temelini attıklarını söyledi.

İşte büyük yıkımın nedeni! 500 binada tespit edilen korkunç gerçekler!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından inanılmaz bir gerçek ortaya çıktı. 500 binada incelemelerde bulunan bilirkişinin söyledikleri yıkımın ardındaki korkunç gerçeği ortaya çıkardı.

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Depremde yıkılan Çevrimtaş Köyü'nde yeni konutlar yapılıyor!

Elazığ'da, 24 Ocak'ta, merkez üssü Sivrice olan ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde en büyük hasarı Çevrimtaş köyü aldı. 27 konutun hasar gördüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği köyde yaralar sarılırken, yapılacak 26 konutun ilk örnek dairesi tamamlandı.

İzmir Lübbey Köyü'nün durumu meclise taşındı!

CHP İzmir Milletvekili Polat, Ödemiş'te sadece 5 kişinin yaşadığı terk edilmiş tarihi Lübbey Köyü'nün durumunu meclise taşıdı...

Çinliler dünyanın en zengin köyünü kurdu! Herkese villa veriliyor!

Çinliler 380 haneli dünyanın en zengin köyü Huaxi'yi kurdular. Neredeyse her ailenin lüks villalarda yaşadığı bölgede yaşadığınız zaman bir şartı kabul etmeniz gerekiyor. İşte dünyanın en zengin köyü Huaxi ile ilgili detaylar...

Nevşehir'de köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı!

Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Aktepe köyünde, muhtarlığın gelir getirmesi için açtığı restoranda çalışan 2 işçinin alacakları için açtığı dava sonrasında köy muhtarlığının arazileri icra yoluyla satışa çıktı...

Senegal Foua köyünün ilk camisi açıldı!

Senegal'de yakın bir zamanda 700'den fazla kişinin Müslüman olduğu Foua köyünün ilk cami açıldı.

Huaxi köyü: Çin'in en zengin köyü!

Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyü Çin'in en zengin köyü olarak biliniyor. Huaxi köyünde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor.

İşte Çin'in en zengin köyü!

Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi köyünde Bin 500 civarındaki nüfusu ve ciddi geliri olan 380 hanelik köyde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor. Huaxi , Çin'in en zengin köyü.

İşte herkesin villada yaşadığı Çin'deki o köy!

Çin'in Ciangsu eyaletinde bulunan Huaxi Köyü en zengin köy olarak biliniyor. 380 hanelik bu köyde tüm halk lüks villada yaşıyor.

çinin zengin köyü Haberi

çinin zengin köyü

Çin'in bir numaralı köyü olarak tanınan Ciangsu eyaletindeki Huaxi köyü, Çin'in en zengin köyü. 1500 civarında bulunan nüfusu ve ciddi geliri olan 400'den hanenin olduğu köyde neredeyse her aile lüks villalarda yaşıyor. Huaxi köyü'nde halihazırda çok katlı birçok bina olurken, aynı zamanda dünyaca ünlü birçok anıt ve binanın da benzerlerine sahip.

Ülkenin kuzeyinde bulunan Çin Seddi'nin bir kopyasından, Pekin'deki Yasak Şehre, New York'taki Özgürlük Anıtı'ndan Sydney'deki Opera Binası ve Paris'teki Arc de Triomphe bunlardan sadece birkaçı. Köyün ağır sanayiden, tekstil ve turizme kadar birçok gelir kalemi bulunurken, mal varlıklarının fazlası köylüler arasında paylaşıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; hatta iki yıl önce köyün gelir fazlasından ötürü her aileye bir araba hediye edildi. Huaxi aslında genel olarak bir köyden daha çok...