07 / 05 / 2024

çinko

çinko

İnşaat sektörünün en önemli yapı malzemelerinde birinci sırayı çeken demire dün zam geldi. Önceki gün demir fiyatlarında indirim yaşanırken dün ise demir fiyatlarına zam gelmesi şaşkınlık yarattı. İşte güncel demir fiyatları 24 Ağustos 2022...

Bakır, alüminyum, çinko ve kalayda ABD-Çin hareketliliği

İngiltere’de bakır fiyatları, Çin’de korona virüs kapanmalarının gevşemesi ve ABD’nin tarifeleri kaldırma ihtimalinin Pekin’de güveni artırmasıyla bir ayın en yüksek seviyesine çıktı. Üç ay vadeli bakır %2,1 artarak 9.695 dolar/tondan işlem gördü.

Koza Altın Gümüşhane Torul'a yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Torul'a açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor.

Koza altın Gümüşhane Kürtün'e yeni maden ocağı açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Gümüşhane Kürtün'e açık ocak madenciliği yöntemi adı ile altın, gümüş, bakır, kurşun, çinko maden ocağı açıyor. 

Kuraklık endişeleri ve jeopolitik riskler emtia piyasasına darbe vurdu!

Geçen ay emtia piyasasında sert yükselişler yaşanırken, bakır yüzde 6,9, alüminyum yüzde 4,5, çinko yüzde 7,6, kurşun yüzde 0,6, pamuk yüzde 5,4, şeker yüzde 5, kakao yüzde 5,8, kahve yüzde 3,6 değer kazandı.

İnko Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnko Yapı Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fahrettin Emrah Çelik ve İnci Koparan ortaklığında kuruldu.

Paramız pul olunca piyasada bozuk para da kalmadı! Madeni parada kıtlık var!

Yüksek enflasyon nedeniyle paramız pul olsa da küçük esnaf piyasada madeni para sıkıntısı yaşandığından şikayet ediyor. Madeni paralarda; bakır, çinko ve nikel fiyatlarındaki artışlar nedeniyle üretim maliyetinin kendi değerini aştığı belirtiliyor.

Emtia piyasasında yükseliş eğilimi! Altın, gümüş, pirinç, buğday fiyatlarında Kasım şoku! 

Emtia piyasasında, bir önceki hafta yaşanan artış eğilimi geçtiğimiz hafta da sürdü. Haftayı bakır yüzde 4,4, kurşun yüzde 5,9, alüminyum yüzde 5,2, nikel yüzde 10,2, çinko yüzde 4,6, şeker yüzde 3,7, pirinç yüzde 1,8 artarak bitirdi. İşte emtia piyasasındaki son durum...

Emtia piyasasında bilinmezlik! Resesyon endişeleri ve jeopolitik riskler arasında kaldı

Geçtiğimiz hafta buğdayın fiyatı yüzde 4,7, kurşun yüzde 1,8, bakır ise yüzde 1,2 ve tüm bunların yanında mısır yüzde 0,1 artarken, nikel yüzde 8,9, soya fasulyesi yüzde 4,3, çinko ise yüzde 2,2, pirinç yüzde 1,2 ve alüminyum yüzde 0,8, şeklinde azalış gösterdi.

Elektrik fiyatları artınca fabrikalar üretimi durdurdu

Hollanda basınında yer alan haberlere göre ülkedeki bazı çinko, alüminyum ve demir fabrikaları artan elektrik fiyatlarıyla başa çıkamadıkları gerekçesiyle üretimi azaltma veya tamamen durdurma kararı aldı.

Bakır, alüminyum, çinko ve kalayda ABD-Çin hareketliliği

İngiltere’de bakır fiyatları, Çin’de korona virüs kapanmalarının gevşemesi ve ABD’nin tarifeleri kaldırma ihtimalinin Pekin’de güveni artırmasıyla bir ayın en yüksek seviyesine çıktı. Üç ay vadeli bakır %2,1 artarak 9.695 dolar/tondan işlem gördü.

Siirt'te 456 konutun inşası tam gaz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gerçekleştirilen Zarova Köprüsü, Şirvan Barajı ve HES, Lineer Metal Çinko Üretim Tesisi ile yapımı bitirilen diğer projelerin açılış töreninde kente yapılan yatırımlarla ilgili konuştu.

Elazığ'da inşaat hırsızları suçüstü yakalandı!

Elazığ'da jandarma ekipleri tarafından gerçekleşen operasyon sonucunda inşaatta çalışan 2 şüpheli, çinko çaldıkları sırada suçüstü yakalandı.

Siirt Çinko Metal Külçe Üretim Tesisi'nin temeli yarın atılıyor!

Siirt'te, Türk-Katar ortaklığıyla kurulacak "Çinko Metal Külçe Üretim Tesisi"nin temeli yarın atılacak...

İpek Mobilya süper teşvikle yeni bir tesis kuracak!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi'nden yararlanacak 19 firma arasında bulunan İpek Mobilya (ÇİNKOM AŞ) alacağı teşvikle çinko metal üretecek bir tesis kurarak, yaklaşık 400 milyon dolarlık ithalatın önüne geçilmesini sağlayacak.

çinko Haberi

çinko

Demir fiyatlarına dün zam geldiği duyuruldu. Payas ve Karabük ince ve kalın demir fiyatlarına 100 TL zam gelirken iki gün içinde önce indirim sonra zam gelmesi şaşkınlıklara sebep oldu. Peki güncel demir fiyatları kaç lira olud? Bugün demir fiyatları kaç TL ? İşte günce demir fiyatları 25 Ağsutos 2022...

GÜNCEL DEMİR FİYATLARI 25 AĞUSTOS 2022
 

İNCE DEMİR 25 AĞUSTOS 2022 FİYATLARI

İstanbul ince inşaat demiri satış fiyatı:               14, 450 TL

İzmir ince inşaat demiri satış fiyatı:                    13,850 TL
Payas ince inşaat demiri satış fiyatı:                  14,150 TL

Karabük ince inşaat demiri satış fiyatı:          ...