06 / 05 / 2024

Çinli şirketler İzmir

Çinli şirketler İzmir

Türkiye’de faaliyet gösteren Çinli şirketler İzmir'deki afet sonrası yapılandırma çalışmalarına katkı veriyor.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi ile dünyanın en büyük borsalarından Binance önemli bir açıklamada bulundu. Şirketler Çinli yatırımcıları kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Çinli şirketler, İzmir’in yeniden inşasına talip!

Türkiye’de faaliyet gösteren Çinli şirketler İzmir'deki afet sonrası yapılandırma çalışmalarına katkı veriyor.

Türkiye, üçüncü nükleer santral için yer tespit çalışmalarına hız verdi!

İlk iki nükleer santralle ilgili süreçleri devam ettiren Türkiye, üçüncü santral için de yer tespit çalışmalarına hız verdi. Marmara'ya inşa edilmesi beklenen santral için Amerikalı ve Çinli şirketler çalışmalara şimdiden başladı.

Ercan Şirketler Topluluğu 2 yeni projeye başlayacak!

Türkiye'nin 80'li yılların sonlarında 1.2 milyon yabancı misafiri ağırlarken, günümüzde 40 milyon sınırını aştığını dile getiren Ercan Şirketler Topluluğu Operasyon Grup Başkanı Mehmet Soyarıcı, Antalya ve İzmir'de 2 yeni projeye başlayacaklarını söyledi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Genel Koordinatörü Murad Acar'ın amcası Ahmet Nejat Acar vefat etti. Murad Acar'ın vefatı üzerine Ağaoğlu Şirketler Grubu bir taziye mesajı yayınladı.

İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları!

TANAP’ın boru ihalesini kazanan şirketler Çinli Baosteel Europe GmbH, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ konsorsiyumu oldu. İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Çinli rahibin yaptırdığı Krue Se Camisi ziyaretçi akınına uğruyor!

Tayland'ın güneyinde, yıllardır asimilasyon ve baskıya maruz kalan Müslüman Malaylar'ın yaşadığı Patani bölgesi, yaşanan hüzne rağmen saklı cennetleriyle keşfedilmeyi bekliyor. Çinli rahibin yaptırdığı cami, ziyaretçi akınına uğruyor...

Ağaoğlu Şirketler Grubu Suriyeli mültecilere yardım etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu çalışanları ve ev sahiplerinin destekleri ile başlatılan kampanyada toplanan 10 bin oyuncak, 25 bin kıyafet ve gıdadan oluşan yardım paketleri Kurban Bayramı öncesi bölgeye teslim edildi.

Ağaoğlu Şirketler Grubu’ndan Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası!

Ağaoğlu Şirketler Grubu ve bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Ağaoğlu Sosyal Komitesi savaştan ve IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye ’ ye sığınan Suriyeli mülteciler için yardım kampanyası başlattı...

Çinli Xingtai Wanhai Investment Türk ortağıyla elektrikli bisiklet üretecek!

Çinli Xingtai Wanhai Investment, Türk ortağı ile birlikte Antalya’da güneş enerjisi paneli, hızlı makarna, 2 ve 3 tekerlekli elektrikli bisiklet, dört tekerli golf arabası ve elektrikli binek otomobil üretecek.

Bartın'da göçük: 1 Çinli öldü!

Bartın'da maden ocağında göçük meydana geldi. Alınan bilgiye göre, maden ocağında galeri açma işinin yürütüldüğü eksi 700 kodunda henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen göçüğün altında 2 Çinli işçi kaldı.

Çinli ayakkabı devinden Şanlıurfa’ya yatırım!

Ziylan Grup’un Başkanı Mehmet Ziylan, mal aldığımız 327 yerli ve 200 yabancı üreticiye Şanlıurfa’da yatırım çağrısı yaptıklarını, ilk Çinli bir firmadan olumlu yanıt geldiğini açıkladı.

Çinli şirketler İzmir Haberi

Çinli şirketler İzmir

İzmir’de ekim ayı sonunda yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası yeniden yapılandırma çalışmaları sürüyor. Türkiye’de faaliyet gösteren Çinli şirketler de kentteki afet sonrası yapılandırma çalışmalarına katkı veriyor. İzmir’de geçen hafta gerçekleştirilen “İzmir Zamanı Ortak Akıl Buluşması” başlıklı konferansa, farklı ülkelerin Türkiye’deki misyon temsilcilerinin yanı sıra uluslararası örgütler ve şirketlerden temsilciler katılım gösterdi. China Road and Bridge Cooperation (CRBC) ve ICBC Turkey temsilcileri de katılımcılar arasında yer aldı.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in son 18 ayda tarihindeki en büyük orman yangınlarından birini, pandemiyi, tsunamiyi ve deprem felaketini yaşadığını, bu zor süreçten ise kriz yönetimiyle geçtiğini belirtti. Tunç Soyer, “Tüm dünya ortak bir kaderi paylaşıyor. Bu ortak kaderi fırsata dönüştürüp kentimizin refahını artırmaya çalışırken, uluslararası kuruluşların uzmanlıklarını ve finansmanını...