28 / 04 / 2024

çırağan sarayı hakkında

çırağan sarayı hakkında

Yiyecek İçecek Bölümleri Temizlik ve Malzeme Tedarikçiler Derneği'nin bu yıl 1 Nisan'da üçüncüsünü düzenleyeceği "Yiyecek İçecek Alanlarında Yeni Eğilimler Çalıştayı" başlıklı buluşma, sektörün üst düzey yöneticilerini ve firmaları biraraya getirecek.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

İslam Memiş'ten gram altın hakkında flaş açıklama

Yaklaşan seçimler öncesinde çok sayıda vatandaş bankalardaki parasını çekerek ya altın ya da dolar aldı. Altın uzmanı İslam Memiş'ten gram altın hakkında önemli açıklamalar geldi.

Türk lirası hakkında duyulmamış olay! Tüm dünya bu olaya kilitlendi, yatırımcılar siz de bakın

Türk lirası hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. Rusya Merkez Bankası ülkenin varlık fonunun Çin, Hindistan ve Türkiye'nin yanı sıra diğer bazı ülkelerin para birimlerine yatırım yapmayı planladığı öğrenildi.

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

İcra ve İflas Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu. Teklif ile asgari ücret karşılığında çalışan kişilerin ücretlerinin haczolunamaması öngörülüyor.

Nazım Erdoğan'dan Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Değişikliği değerlendirmesi!

sahibindencom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nazım Erdoğan, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik'te gerçekleştirilen düzenlemeye ilişkin, "Ticaret Bakanlığı tarafından yapılan bu düzenlemeyi çok önemli buluyor ve destekliyoruz." dedi.

Çırağan Sarayı bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu!

Yıldırım Demirören'in kızı Yelda Demirören, ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu'nun oğlu Haluk Kalyoncu hafta sonu Çırağan Sarayı'nda dünya evine girecek. Çiftin düğününün olumsuz hava koşullarından etkilenmemesi için Saray'ın bahçesine geçici süreyle özel bir yapı konduruldu.

Çimento kralının oğlu Çırağan'da evlendi!

Hintli çimento kralının oğlu, Çırağan Sarayı'nda evlendi. 5 milyon dolara yapılan düğüne 300'ü aşkın davetli katıldı.

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Çalıştayı 27 Nisan'da!

Sektör temsilcilerinin yanı sıra birçok kurum ve kuruluşun bir araya geleceği “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik Taslağı Çalıştayı 27 Nisan'da yapılacak.

Çevre ve Şehircilik'in eski 8 çalışanı hakkında gözaltı kararı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ihraç edilen 8 personeli hakkında FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı çıkarıldı..

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Şafak Çak hakkında savcılığa dolandırıcılık başvurusu!

Ünlü mimar Şafak Çak'ın hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Ayakkabı sektöründe faaliyet gösteren iş adamı Mehmet Ali Ö., Çak’ın, 1 milyon liraya yakın para almasına rağmen evin iç mimarisi ile ilgili hiçbir işi yapmadığını iddia etti.

Kooperatif genel kurul toplantıları hakkında tebliğ!

Kooperatif ve Üst Kuruluşlarının Olağan Genel Kurul Toplantılarının Birleştirilerek Yapılması Hakkında Tebliğ, 31 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlandı.. 

çırağan sarayı hakkında Haberi

çırağan sarayı hakkında

5 yıldızlı otellerin genel müdür, satın alma müdürleri ve steward şeflerini biraraya getirecek etkinlik, Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilecek. 


Çalıştay, sektörün ihtiyaçlarının ve beklentilerinin firmalara iletilmesi, dünyadaki gelişmelerin paylaşılması ve sektörün ileri gelenlerinin deneyimlerini ve düşüncelerini aktarabilmelerine olanak sağlıyor. Çalıştaya; Çırağan Palace Kempinski, Ritz Carlton, The Marmara, Hilton, Titanic, Wow, Swissotel, Cevahir Otel, Divan Otel, Radissons Blue, The Crowne, Marriott Hotels, BTA havalimanı, Lares Park, Sheraton, Divan Asya, Marmara Pera, Wyndham, Polat Hotel, Cakes Bakes, Holiday Inn, The Plaza, Cvk Hotels, Moda Deniz Kulübü, Büyük Kulüp ve Four Seasons olmak üzere pek çok otel ve işletme yöneticisi katılacak. 

Katılan firmalar ise; Villeroy and Boch, Güral Porselen, Ekol Gıda, Kütahya Porselen, Hit Mutfak, Havel, Homatex, Kapp, İnterni, Porland Porselen, Cambro, Maya Otel Ekipmanları, Zenga,...