09 / 05 / 2024

Çırağanda bulunan oteller

Çırağanda bulunan oteller

1956 yılında Çırağan Sarayı, takdir edilen kıymet üzerinden Emekli Sandığı'na verilmiş. Almanya, İtalya, Avusturya, İsviçre ve Amerika'dan gelen dünyaca tanınmış 6 otelcilik uzmanına, dünyanın en güzel oteli yapılması için fikirleri sorulmuş.

Ramazanda market fiyatları adeta uçtu! Zam rekoru kuru soğanda!

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, ramazan ayında yaşanan fiyat artışlarına dikkat çekti. Buna göre market raflarında bulunan 39 adet temel gıda maddesinden 30’unun fiyatı arttı. Yüzde 45 artışla rekor soğanda.

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Depo Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Buğra Andaç, Ceyda Ayşe Uçar, Mehmet Demir ve Öznur Özcan ortaklığında kuruldu.

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Andaç , Ömer Özcan, Recai Keskin tarafından kuruldu.

Bodrum'a yeni yat limanı yapılıyor!

Kovid-19 salgınının turizmdeki genel olumsuz etkisine karşılık Bodrum'da son 1.5 senede birçok yeni otel hayata geçirildi. Yeni oteller şu anda da yapılmaya devam ediyor. Bunun yanı sıra konut üretimi de rekor seviyeye ulaştı. Kentte yeni bir yat limanı için de adımlar atıldı.

Oteller evlere dönüşüyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte tatil yerlerindeki kiralık villalara olan ilginin artması ve konut stokunun azalması ile burada bulunan oteller için dönüşüm karar alındı.

Vakıf GYO Samandıra arsası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul ili Sancaktepe ilçesi Samandıra mahallesinde bulunan arsaya ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Sancaktepe'de 29 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, Sancaktepe Samandıra'da bulunan 14 bin 244 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 29 milyon TL olarak açıklandı. 

Lykia World ve Belcekız Otel icradan satışa çıkarıldı!

Turistik bölgelerde bulunan oteller koronavirüsün de etkisiyle tek tek satışa çıkmaya başladı. Lykia World ve Belcekız Otel icradan rekor fiyata satışa çıkarıldı...

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu konut fiyatlarını nasıl etkiledi?

Şile-Ağva-Kandıra Otoyolu güzergahı üzerinde yer alan arsa ve konutların satış fiyatları yüzde 68 arttı. Arsa ve konut piyasasına ait değerlemelerde bulunan Endeksa.com, son 4 yılda Kandıra’daki konut fiyatlarında yüzde 68, Şile’deki konut fiyatlarında ise yüzde 36 oranında artış olduğunu bildirdi..

Tarihi yarımada otelleri birleşti!

İstanbul'un tarihi yarımadasında bulunan oteller tek çatı altında birleşip Old City Otelciler Platformu'nu kurdu. Old City Otelciler Platformu ile tarihi yarımadadaki oteller parçalı yapıdan kurtulacak.

Kandıra'daki hayalet evin yıkılması bekleniyor!

Kocaeli'nin Kandıra Orhan Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde bulunan hayalet ev aileleri korkutuyor. Sahipsiz bırakılan evin bir an önce yıkılması bekleniyor.

İzmir Çakırağa Konağı restorasyon bekliyor!

İzmir bulunan 250 yıllık Çakırağa Konağı 90'lı yılların başında restore edilerek müzeye çevrilmişti. Konak tekrar restore edilmek için kapatıldı. Vatandaşlar konağın tekrar hizmete girmesini istiyor.

Bodrum Pina Yarımadası'ndaki otellere ilişkin 10 soru mecliste!

Bodrum Pina Yarımadası'nda bulunan oteller meclis gündemine taşındı. CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çırağanda bulunan oteller Haberi

Çırağanda bulunan oteller

Çırağan'da turistik bir otel kuruluyor.


Boğaziçi, Florya ve Adalar'da da birer turistik otel inşası tetkik ettirildi.


  Bir kanun ve kararname ile takdir edilen kıymet üzerinden Emekli Sandığına verilmiş olan Çırağan'da turistik bir otel yapılması için başlanan tetkikler devam etmektedir.

  Almanya, İtalya, Avusturya, İsviçre ve Amerika'dan gelen dünyaca tanınmış 6 otelcilik mütehassısına bu gösterilmiş ve burada dünyanın en güzel bir oteli yapılması için bu otelcilik otoritelerinin fikirleri sorulmuştur.

  Mütehassıslar yakında raporlarını vereceklerdir. Raporlardaki esaslara göre, Emekli Sandığı beynelmilel bir proje müsabakası açarak otelin inşaatına başlatacaktır.

  Diğer taraftan otelcilik mütehassıslarının şehrimizde bulunmasında bilistifade, İstanbul'un Boğaziçi, Florya ve Adalar gibi mutena yerleri de gezdirilmiş, buralarda da turistik otel inşası imkanları tetkik ettirilmiştir.

  Florya'daki otelin inşasını, Avusturyalılar üzerlerine almış...