30 / 07 / 2024

Çıralıdaki yeni projeler

Çıralıdaki yeni projeler

Ulupınar Mahallesine bağlı Çıralı mevkiinde Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu ve beraberinde Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz ile incelemelerde bulundu.

KİPTAŞ'tan İstanbul Anadolu Yakası'na 2 yeni proje müjdesi! Dev projeler resmen açıklandı!

Hayata geçirdiği yeni projelerle megakentlilerin yüzünü güldüren KİPTAŞ, Anadolu Yakası'ndaki 2 yeni proje için düğmeye bastı. KİPTAŞ'ın inşa edeceği yeni projeler Kartal ve Beykoz'da yükselecek.

Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis'te reddedildi!

Geçtiğimiz günlerde Bursa'da yeni bir fay hattı olduğu gündeme gelmişti. Bursa'daki yeni fay hattının araştırılması önergesi Meclis gündemine geldi ancak kabul edilmedi. 

TOKİ'nin İstanbul'daki dev projesi için 'ÇED Gerekli Değildir' kararı! 637 konutluk yeni proje resmen başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Eyüpsultan'daki yeni projesi resmen başlıyor. 637 yeni konutun yer alacağı projenin maliyeti 889 milyon 476 bin TL olarak açıklandı.

Limak Bodrum'daki ilk oteli için düğmeye bastı! 214 odalı yeni tesis geliyor! 

Limak İnşaat, Muğla Bodrum'daki yeni turizm konaklama tesisi için düğmeye bastı. Söz konusu yatırım 354 milyon 244 bin 77 TL'ye mal olacak.

Manisa'daki 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerine 333 konutluk yeni proje geliyor!

Yusuf Altın Yapı, Manisa'daki yeni projesi için düğmeye bastı. 7 Eylül Kapalı Spor Salonu'nun yerinde yükselecek olan projede 333 konut yer alacak.

Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa ekliyor!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat şirketi Muğla'da Turizm Konaklama Tesisi Kapasite Artışı için ÇED'e başvurdu. Bu kapsamda Birleşik Gayrimenkul, Bodrum'daki yeni oteline 8 villa eklemeyi planlıyor.

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı! 166 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon'daki yeni projesi için geri sayım başladı. Verilen detaylara göre, Çarşıbaşı ilçesine 166 konutluk yeni proje geliyor.

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Erft Loft, Mart 2024’te başlıyor!

Peker GYO Almanya'daki yeni projesi Erft Loft için resmen düğmeye bastı. Erft Loft projesinin imar planı Belediye Meclisi tarafından onaylandı. Peki Erft Loft projesinde kaç konut olacak? Ne kadar gelir elde edilecek? İşte ayrıntılar...  

TOKİ Konya'daki 3 yeni projesi için start verdi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya'daki üç yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin Konya projelerinin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin İstanbul'daki 577 konutluk yeni projesi işte bu tarihte ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının mega kent İstanbul'daki yeni projesi 31 Ağustos 2023 tarihinde ihaleye çıkıyor. İşte TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı 2023 projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu! 187 yeni konut geliyor!

TOKİ'nin Trabzon'daki yeni projesi için tarih belli oldu. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, tek bir ilçeye 187 yeni konut geliyor...

TOKİ'nin İstanbul'daki yeni projesi için tarih belli oldu! Tam 382 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İstanbul'daki yeni projesi için tarih belli oldu. Tam 382 konutluk yeni proje geliyor... Bu tarihi sakın kaçırmayın...

Konutta stoklar azalıyor, yeni projeler yolda!

Satış Çözümleri kurucusu, Motto Turkey Yönetim Kurulu üyesi Soner Keleş, gayrimenkul sektöründe 2018'den bugüne kadar azalan yapı ruhsatı sayısı ve daralan konut stoklarına istinaden geliştiricilerin gelecek sene yeni projeler için hazırlıklarını hızlandıracağını aktardı. İşte Soner Keleş'in yazısı

Çıralıdaki yeni projeler Haberi

Çıralıdaki yeni projeler

Ulupınar Mahallesine bağlı Çıralı mevkiinde, Ulupınar Muhtarlığı ve Çıralı Turizm İşletmecileri Derneği tarafından Kaymakamlığa başvuruda bulunulan Çıralı sahil yoluna yapılması istenilen yürüyüş yolu ve yağmurlardan dolayı sürekli su baskını yaşanan yerler ile ilgili olarak Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Kemer Koordinatörü Kahraman Üraz bölgede incelemelerde bulundu. İncelemeler esnasında Alman turistlerde Kaymakam Vekili Cevheroğlu’ndan yol konusunda yardım istedi.

Yapılan incelemeler ile ilgili konuşan Kemer Kaymakam Vekili Halil Serdar Cevheroğlu; “Çıralı’da yapılması düşünülen çeşitli işlemlerle ilgili olarak, Koordinatörümüz Kahraman Uraz ve Kemer Belediyesi yetkilileri ile incelemede bulunmak için geldik. Sezon başlangıcı ile ilgili muhtarımızın ve buradaki turizm işletmecilerimizin sorunlarını dinledik. Özellikle temel isteklerinden biri bu doğu istikametine doğru olan bölgede yaya yolu istiyorlar. Biz bununla ilgili incelemeler...