12 / 05 / 2024

Çıtırım antalya avsallar

Çıtırım antalya avsallar

1987 yılında Alanya'da kurulan Çıtırım Pastaneleri giderek büyüyor. Franchising sistemi ile büyüyen Çıtırım'ın son şubesi Avsallarda hizmete açıldı.

Antalya Kemer'e 445 milyonluk 5 yıldızlı otel yatırımı! 

Hayat Sağlık Hizmetleri Yatırım İşletmecilik Turizm Taahhüt Tic. Ve San. A.Ş, Antalya Kemer'e 445 milyonluk otel yatırımı yapacak. Proje kapsamında 249 oda 1000 yatak kapasiteli turizm konaklama tesisi kurulacak.

Antalya'daki tarım alanları, konut ve turizm alanlarına dönüştürülecek!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Meclisi'nde Aksu’da ve Kaş’ta tarım alanlarının dönüşümüne ilişkin teklifler oybirliği onaylandı. Böylece tarım alanları konut ve turizm alanlarına dönüştürülebilecek.

Antalya'dan büyük çalım! Hem konutta hem iş yatırımında yabancıların gözdesi oldu!

Türkiye'nin turizm cenneti Antalya, yabancı iş yatırımında İstanbul'un ardından ikinci, yabancıların konut yatırımında ise birinci oldu. 

Elektrikli otomobilden sonra yüzde 100 elektrikli tırımız da oldu!

Otomotiv sektöründe yerli elektrikli otomobilden sonra elektrikli tırımız da oldu. Sarp Intermodal tarafından yatırımı gerçekleştirilen yüzde 100 elektrikli çekici (TIR) hızlı şarj ile iki saat içerisinde tam şarj oluyor ve 300 kilometrenin üzerinde yol katediyor.

Antalya'da gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgeler!

Türk Emlak Haber Ajansı Antalya Bölge Temsilcisi İlker Ay, Türkiye'nin turizm kentlerinden Antalya'nın gayrimenkul yatırımında en dikkat çeken bölgelerini sıraladı.

Antalya Elmalı’ya 140 milyon 500 bin TL’lik yatırım!

Elmalı’yı ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Elmalı’ya 140 milyon 500 bin TL’lik yaptırım yaptıklarını açıkladı.

Antalya Büyükşehir’den Kepez’e 2.2 milyar TL’lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 4.5 yılda Kepez’e 2.2 Milyar TL’lik yatırım yaptığını dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Kepez’in Antalya’nın arka bahçesi olmaktan çıkıp Antalya’nın ön bahçesi haline geldiğini söyledi

Antalya Kumluca’ya 150 milyonluk yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca’ya bugüne kadar 150 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Antalya Finike'ye 201 milyon TL'lik yatırım!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’ye 3.5 yılda 201 milyon liralık yatırım yaptıklarını belirtti.

Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Meclis Üyesi, Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, ''Türkiye'de kiraya vermek için ev alınır mı?'' sorusunu yanıtladı. İşte o haber...

Antalya'da 2 hastaneye ek bina yatırımı müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da 2 ilçeye müjde verdi. Çavuşoğlu, Gündoğmuş Entegre Hastanesi ile Kumluca Devlet Hastanesi'nin ek bina yatırımı 2017 programına alındığını belirtti.

Antalya'da 3 milyar TL'lik 4 yatırım projesi ihaleye çıkacak!

Antalya Belediye Başkanı Menderes Türel, 2017'yi yatırım yılı olarak ilan etti. Türel, 3 milyar TL’yi bulan 4-5 yatırım projesinin ihaleye çıkacağını söyledi.

Antalya Büyükşehir 2017'de yatırım rekoru kıracak!

CHP’li Akaydın döneminde yüzü gülmeyen Antalya, Türel’in 3 yıllık yatırım performansıyla kabuk değiştirdi. 5 yılda yapılan yatırım, son 3 yılda 5’e katlandı.

Çıtırım antalya avsallar Haberi

Çıtırım antalya avsallar

1987 yılında Alanya'da kurulan Çıtırım Pastaneleri giderek büyüyor. Franchising sistemi ile büyüyen Çıtırım'ın son şubesi Avsallarda hizmete açıldı.


AVSALLARDA bulunan EM Group İnşaat ve Emlak, farklı sektörlere olan yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. 1987 yılında Alanya'da kumlan ve birçok şubesi bulunan Çıtırım Pastaneleri'nin franchising ortağı olan EM Group, Avsallara yeni bir işletme daha kazandırmış oldu. Çıtırım Pastaneleri sahibi Halis Uçar ile işbirliği anlaşması yaparak Avsallar Çamlık Caddesi'nde Çıtırım Bistro'nun temellerini atan EM Group İnşaat ve Emlak Yönetim Kumlu Başkanı Emrullah Geçili, "Alanya'nın saygın işadamlanndan olan Halis Uçar ile franchising konusunda anlaşarak AvsallaıJa yeni ve profesyonel bir işletme açmaya karar verdik. Çıtırım Bistro şubemiz 460 metrekare alanda hizmet verecek ve bölgenin pastane sektöründeki ilk profesyonel yatırımı olacak" dedi. Çıtırım Pastaneleri sahibi...