12 / 05 / 2024

CLK Holding kar

CLK Holding kar

Temmuz ayında holdingleşen ve ismi CLK Holding (BIST CLKHO) olarak değiştiren Karkim, yılın ilk 6 ayında başarılı sonuçlara imza attı. Şirket, geçen yılın aynı dönemine göre kârını yüzde 265 artırdı..

Rönesans Holding’e kötü haber: Hilltown Karşıyaka AVM'deki kaçak dükkanlar yıkılacak!

Rönesans Holding’e ait Hilltown Karşıyaka AVM'de kaçak yapılar inşa ettiği ortaya çıkmış ve İşletmeye toplam 25 milyon TL para cezası kesildi. Rönesans Holding'in kaçak yapılar için imar planı değişikliği talebi reddedilirken, ruhsatsız dükkanların yıkılacağı açıkladı.

Büyükşehir ‘yargıda’ demişti: Seferihisar'da SİT alanına otel planları yeniden askıya çıkarıldı!

Konya merkezli Bera Holding’in İzmir’in Seferihisar ilçesindeki doğal SİT bölgesindeki denize sıfır parsele inşa etmek istediği otelin ayrıntıları planları askıya çıkarıldı. İşte detaylar....

Sabancı Holding 2023 yılında kan kaybediyor!

Sabancı Holding, 2023 yılında kan kaydetti. 2023 yılının ilk çeyreğinde 6,09 milyar TL kar elde eden holding, geçen yıla göre yüzde 26 geriledi. İşte detaylar!

Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı!

Koç Holding tarafından ilk çeyreğe ilişkin bilanço resmen açıklandı. Buna göre, Koç Holding, 2023'ün ilk çeyreğinde net karını yüzde 150 artırdı. İşte o rakamlar...

Borsayı hareketlendiren hamle! Koç Holding'den 630 milyonluk alım

Koç Holding, iştiraki olan Arçelik'in yüzde 0,87'sine karşılık gelen hisseyi Koç Holding Emekli ve Yardım Sandığı Vakfı'ndan 630 milyon lira karşılığında satın almış oldu.

Sabancı Holding karını üçe katladı

Sabancı Holding son üç aylık döneme ait finansal tablolarını KAP'a açıkladı. Şirketin son üç aylık karı piyasa beklentilerinin üzerinde gelirken geçen yıla göre ise üçüncü çeyrek ve 9 aylık dönemlerde sırasıyla yüzde 220 ve 296 oranlarında artış gösterdi.

Koç Holding karını katladı!

Koç Holding bilançosunu açıkladı. 2022 yılının ikinci çeyreğinde Koç Holding net karını yükseltti. İşte detaylar!

Enflasyona karşı koruyacak en güvenli liman konut!

Gayrimenkule talep sadece Türkiye’de değil, tüm dünyada ciddi bir yükseliş eğilimi gösteriyor. Küresel anlamda bu talep artışını yorumlayan DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, enflasyona karşı koruyacak en güvenli limanın konut olduğunu belirtti.

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Fadıl Akgündüz iflas etti: Jetpa Holding'te tasfiye süreci başladı!

JETPA Holding’ten alacağı bulunan on binlerce kişiden olan Yaşar Yeşildağ, bu senenin başında şirkete karşı iflas talepli dava açtı. Jet Fadıl'ın 24 yıllık ve 62 milyon TL'lik sermayeli şirketi Jetpa'da tasfiye sürecine start verildi.

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Tekfen Holding kar payı dağıtacak mı?

Tekfen Holding'in 2019 yılı dönem karından ortaklara 3 taksit olarak yapılmasına karar verilen %30 oranında temettü dağıtımının 3. taksit ödemesi 5 Ocak 2021'de yapılacak...

Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarılıyor!

Yeşil Holding Yönetim Kurulu Başkanı Engin Yeşil'e ait olan Kapital Yatırım Holding'in hisseleri borsa kotundan çıkarıldı.

CLK Holding kar Haberi

CLK Holding kar
Temmuz ayında holdingleşen ve ismi CLK Holding (BIST CLKHO) olarak değiştiren Karkim, yılın ilk 6 ayında başarılı sonuçlara imza attı. Şirket, geçen yılın aynı dönemine göre kârını yüzde 265 artırdı
Geçtiğimiz günlerde holdingleşen ve ismini CLK Holding (BIST CLKHO) olarak değiştiren Karkim, 2013 ilk altı aylık dönemde kârını yüzde 265 artırarak 2 milyon 400 bin 902 liraya çıkardı. Şirketin konsolide esas faaliyet kârı da yüzde 365 artarak 4 milyon 210 bin 764 liraya yükseldi. Mart 2013 sonunda Çelik İplik'in yüzde 55 hissesini alan şirketin bu iştirak sonucu 30 Haziran 2013 konsolide aktif toplamı önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 261 büyüyerek 93 milyon 609 bin TL seviyesine ulaştı.

Tekstil sektöründeki 35 yıllık deneyimin ardından enerji sektöründeki fırsatları değerlendirmek Mart ayında Karkim'i...