05 / 05 / 2024

Coldwell türkiye ofis

Coldwell türkiye ofis

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla büyüyen ülke merkezi oldu.

Türkiye genelinde satılık ofis stok oranı yüzde 124 arttı!

Endeksa verileri kapsamında 2020 senesinden bugüne kadar İstanbul’da satılık ofis stok oranı yüzde 112, Türkiye genelinde ise yüzde 124 arttı. 

e-Ticaret devi Türkiye'ye geliyor

Uluslararası markaların Rusya'dan çekilmesi üzerine Rusya'nın en büyük e-Ticaret firması Ozon, Türkiye'nin kapısında. İstanbul'da ofis açan şirket, Türk mallarının e-İhracat yoluyla Rusya'ya satışına öncülük etmesi bekleniyor.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Era Türkiye, şube sayısını 150’ye çıkartmayı hedefliyor!

Era Real Estate Türkiye, 2023'te toplamda 150 ofis ve 2000 danışmana ulaşarak, gayrimenkul danışmanlık sektöründe ülkemizin ilk 3 markasından biri olmayı planlıyor.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Spotify Türkiye'de ofis açacak!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu'nun yayın lisansı olmaması nedeniyle uyarıda bulunduğu Spotify, lisans almaya ve Türkiye'de ofis açmaya karar verdi.

RE/MAX Türkiye Ekibi en çok ofis açan ülke oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgını döneminde gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği birçok inovasyon ile ses getiren RE/MAX Türkiye Ofisi 43 ülke arasında en hızlı büyümeyi gösteren ülke olarak Avrupa 1.si oldu.

Kristal Türkiye'nin yönetim danışmanı Zennure Özen oldu!

Zennure Özen, Kristal Türkiye lokal, ulusal ve uluslararası operasyonunda tüm süreçlerden sorumlu yönetim danışmanı oldu. Gayrimenkul franchise endüstrisinin tecrübeli ismi Özen, 2013-2018 yılları arasında Coldwell Banker Türkiye operasyonu genel koordinatörü olarak görev almıştı...

Facebook Türkiye'de 8 ilde ofis açıyor!

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, "Facebook, Türkiye genelinde İstanbul merkezli 8 ilde ofisler açıyor. İlki 13 Ocak’ta Bursa’da faaliyete başlayacak" dedi.

Türkiye'nin kuzeyi krediyle doğusu nakitle konut alıyor!

Bingöl ve Muş gibi Doğu kentlerindeki konut satışlarının yüzde 90’ından fazlasında nakit kullanıldığını dile getiren Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, ipotekli satış oranının en yüksek olduğu illerin ise Artvin ve Ardahan olduğunu belirtti.

İş GYO Tuzla'daki 5 ofisini 310 milyon TL'ye Türkiye Şişe ve Cam'a sattı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla Ofis Binası ile Tuzla Meydan Çarşı'da yer alan 5 ofisi  toplam 310 milyon TL+KDV'ye  Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş.'ye sattı...

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Coldwell türkiye ofis Haberi

Coldwell türkiye ofis

Türkiye’de 3 yıl gibi kısa sürede hızlı bir ivme yakalayan Coldwell Banker Türkiye, ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markasının tüm dünyada en fazla  büyüyen ülke merkezi oldu.


Bu başarıda pay sahibi olan Türkiye’nin her yanından Coldwell Banker profesyonelleri, 2016 Gen Blue Kongresi’nde bir araya gelerek, nasıl daha iyi olabileceklerini tartıştılar, deneyimlerini paylaştılar.  TRT sunucusu ve iletişim eğitmeni Hakan Urgancı, gazeteci-yazar Volkan Akay,  ‘’Satışın 10 Altın Kuralı’’nın yazarı Taner Özdeş,‘’Yılın Kadın Girişimcisi’’  Başak Taşpınar Değim’den de motivasyonu ve başarıyı artırma tüyolarını öğrendiler.


ABD merkezli dünyanın 1 numaralı gayrimenkul danışmanlık markası Coldwell Banker’ın ‘dünya çapında en fazla büyüyen ülke merkezi’’ seçtiği Coldwell Banker Türkiye, başarıda sürekliliği sağlamak için ekibiyle düzenli olarak bir araya geldiği meslek içi eğitim zirveleri düzenliyor.


 Coldwell Banker’ın bu...