12 / 09 / 2024

Colin\'s Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu

Colin\'s Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu

Colin's 2015'te cirosunu 1.5 milyar dolara çıkaracak

Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bezci: Konut satışları kısmen yavaşlayacak!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın 500 baz puan artışı kararından sonra Besa Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Efe Bezci, faizleri değerlendirerek, son faiz artışlarının konut satışlarını kısmet yavaşlatacağını açıkladı.

Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda 2 bakan yardımcısı görev yapıyor!

İçişleri Bakanı Yardımcısı İsmail Çataklı ve Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Sinan Aksu'nun Emlak Konut GYO'nun Yönetim Kurulu'nda yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Konut sitelerinin yönetim kurulu toplantısında kararlar nasıl alınır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde sitelerdeki yönetim kurulu toplantısında kararların nasıl alındığını kaleme aldı.

Doğuş GYO, bağımsız yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Doğuş GYO, Güler Aras ve Murat Bahadır Teker'in, 2020 faaliyet yılına ilişkin olarak yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısında bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak onaya sunulmasına karar verdi. 

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komite üyeleri güncellendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu'nun 17 Şubat 2021 tarih ve 3 sayılı toplantısında komite üyeliklerinin güncellenmesine oy birliği ile karar verildi. 

Sitelerde parseller için tek yönetim kurulu oluşturulabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Sitemiz 41 evli yazlık site. 3 ada 4 parselde ortak çok tesis var. 20 yıldır birleşik toplantı ile site yönetildi. Bir malikin son toplantı iptali için dava açması üzerine, mahkemede sıkıntı yaşıyoruz. Tek yönetim kurulu oluşturup siteyi yönetemez miyiz?' sorusunu yanıtladı

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı 11 Ocak'ta!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu, 11 Ocak 2021 Pazartesi günü, saat 11.00'de Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:36 Sinpaş Plaza Beşiktaş İstanbul adresinde Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenleyecek. 

Serdar Kırmaz, Pera GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Serdar Kırmaz'ın yönetim kurulu üyeliği görevine daha önce olduğu gibi Başkan Vekili olarak devam etmesine karar verildi. 

Bülent Arınç'tan SİNPAŞ açıklaması: Yönetim kurulu üyeliği teklifi geldi ancak kabul etmedim!

YİK Üyesi Bülent Arınç, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildiği iddiasını yalanladı. Teklifi doğrulayan Arınç, bunu 'vicdan ve etik açıdan uygun görmediği için' reddettiğini belirtti.

Himmet Karadağ, Halk Varlık Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk Varlık Kiralama'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sayın Hüseyin Zeybek 31 Ağustos 2020 tarihi itibariyle görevinden ayrıldı. Zeybek'in yerine Yönetim Kurulu Başkanı olarak Himmet Karadağ Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Serdar Sürer seçildi.

İş GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

İş GYO'nun Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Sayın İsmail Hakkı Akşener'in yerine Sayın Murat Karluk Çetinkaya'nın ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesi kararlaştırıldı.

Emlak Konut GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Emlak Konut GYO'nun 22 Temmuz 2020 tarihinde düzenlenen toplantısında, Muhterem İnce, Sinan Aksu ve Havvanur Yurtsever'in yönetim kurulu bağımsız üye adayı olarak sunulmalarına Aday Gösterme Komitesi Kararı doğrultusunda Yönetim Kurulu tarafından karar verildi.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

Colin\'s Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu Haberi

Colin\'s Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu

Colin's Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, bu yıl 119 yeni mağaza açacaklarını, 2015 yılında bin 500 mağazaya ve 1.5 milyar dolar ciroya ulaşmayı hedeflediklerini söyledi

Yeni hedeflerini ve yatırım planlarını anlatmak amacıyla düzenlenen basın toplantısında konuşan  Eroğlu, 2009 yılında yaşanan global krize rağmen önemli atılımlar gerçekleştirdiklerini belirterek, şunları söyledi:
"Hazır giyim ve perakende sektörü dünyada yüzde 20 küçülme gösterirken biz Colin's olarak yüzde 32'lik bir büyümeyle yolumuza devam ettik. 2009 yılını 300 milyon dolar ciroyla kapattık. Şu anda ürünlerimiz Türkiye ve dünyada toplam 530 noktada satılıyor" dedi.

İki haftada bir mağaza
Bu yıl her iki haftada bir olmak üzere toplam 119 mağaza açmayı planladıklarını belirten Eroğlu, "Hedefimiz, 2015 yılında 50 ülkede bin 500 mağaza, 400 bin metrekare net satış alanı ve 1.5 milyar...