28 / 04 / 2024

Colorist Şile fiyat

Colorist Şile fiyat

Çocuklu ailelerin buluşma noktası olan Colorist Şile'de son 10 daire 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor..

Colorist Şile fiyat!

Çocuklu ailelere mutlu bir yaşam vadeden Colorist Şile, CFR Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede son 20 daire için 50 ay '0' faiz kampanyası devam ediyor..

Colorist Şile'de faizsiz 50 ay ödeme imkanı!

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunuluyor..

Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL'ye!

Emlak sektörüne yeni bir soluk getiren CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de konutların yüzde 40’ı sahiplerini buldu. Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL..

Colorist Şile'de 3+1'ler 350 bin TL! Teslimler Haziran 2018'de!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Şile'de dairelerin yüzde 40'ı sahiplerini buldu. Teslimlerinin Haziran 2018'de gerçekleşmesi planlanan projede 1+1'ler 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Colorist Şile’de 175 bin TL'ye 1+1!

CFR Yapı’nın ilk projesi olan Colorist Şile’de dairelerin yüzde 40’ı alıcılarını buldu. Teslimlerin Haziran 2018'de belirlendiği projede daireler 175 bin TL'den başlıyor.

CFR Yapı Colorist Şile'de 175 bin TL'ye!

Gayrimenkul sektörünün yeni yüzlerinden CFR Yapı, çocuklara yönelik geliştirdiği Colorist Şile ile emlak sektörüne yeni bir soluk getirdi.

Colorist Şile satışta!

CFR Yapı, çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'yi satışa sundu. 17 bin metrekare arsa içinde 90 konuttan oluşan projede fiyatlar 175 bin liradan başlıyor.

Colorist Şile 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta!

CFR Yapı tarafından hayata geçirilen Colorist Şile satışa sunuldu. Çocuklu aileleri kendi çocukluklarındaki hayatı yaşamaya çağıran projede fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor.

Colorist Şile daire fiyatları!

Colorist Şile daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor. CFR Yapı'nın projesi Colorist Şile'de daireler Mayıs 2018 yılında teslim edilecek...

Otomabil markalarının 2024 sıfır araç fiyatları artacak mı? 

Ocak ayının başlaması ile beraber, otomotiv alanındaki şirketler, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak amacı ile fiyat politikalarında önemli değişiklikler yapıyor. İşte rakamlar ve haberin detayları...

Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor! Fiat Cronos ikinci el fiyatı ile zirveye oturacak

Günümüzde en uygun otomobil Fiat Cronos olacağı belirtiliyor. Otomobil tutkunlarına güzel bir haber geldi. Fiat Cronos Türkiye'ye geliyor ve ikinci el fiyatı ile piyasaya damgasını vuracağı kaydedildi.

TÜİK, fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri açıkladı! Zirve yüzde 22,4 ile çocuk giyimde!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) fiyatı en çok artan ve azalan ürünleri peş peşe açıkladı. Bu noktada fiyatı en çok artan ürün yüzde 22,4 ile çocuk giyimi oldu.

Zeytinyağı fiyatı durmuyor, 10 bin dolarlık tarihi zirve korkusu

Yaşanan kuraklık ve kötü hava koşulları nedeni ile fiyatı çok fazla yükselen zeytinyağı küresel bir sorun haline geliyor. Akdeniz zeytinyağının en büyük alıcısı olan Amerika'da metrik ton ücreti 9 bin doları geçti, fiyatlar seneye 10 bin dolarlık tarihi zirveyi de aşabilir.

Üreticiyle market arasındaki fiyat farkı yüzde 500'e dayandı: Elma yüzde 450 ile zirvede!

Ağustos ayında markette fiyatı en fazla artan ürün yüzde 45,9 ile kuru üzüm olarak gerçekleşti. Market ve üretici arasındaki fiyat farkları da açıklandı. İşte ayrıntılar..

Şekere peş peşe zam geliyor! 4 ayda yaklaşık yüzde 46 zam!

Türkşeker, mayıs ayı başından bu yana kademeli olarak yüzde 30 oranında zam yaptığı şekere tekrar üst üste iki zam daha yapıyor. Türkşeker, 1 Eylül tarihi itibari ile fiyatı 27 TL'ye yükseltecek. İşte detaylar...

Volvo Araç Fiyatları Temmuzda Zamlandı! Yeni Fiyat Listesi İle Araç Sahibi Olmak Hayal mi?

Volvo almak isteyenlere üzücü bir haber geldi. 2. el araçlara gelen zamlardan sonra yeni fiyat listesi güncellendi. Otomotiv piyasasının dalgalanması ile Volvo markasının araçları da temmuz ayında zamlandı.  Bu gelişme, araç sahibi olmak isteyen kişileri yakından ilgilendirmektedir.

Güçlü motoru ile Volkswagen Touareg bayilerde sizi bekliyor! İşte 15 Hazirsan 2023 fiyat listesi

Volkswagen, otomobil endüstrisinde saygın bir markadır. Touareg gibi lüks modellerde herkesin en çok tercih ettiği modellerdendir. Haziran ayı ile araçlarda yapılan zamları merak eden vatandaşlar, Volkswagen Touareg'in 15 Haziran 2023 fiyat listesini merak ediyor.

Fiyat performans ürünü Altus çamaşır makinesine büyük ilgi! İşte özellikleri ve fiyatı

Altus AL devir çamaşır makinesinde emniyetli kullanım imkanı üst düzey olduğu için ev hanımları çok fazla rağbet ediyor. Dolayısı ile fiyatı en çok araştırılan ürünler arasına giriyor.  Peki 08 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

O marketten 40'lı tuvalet kağıdında görülmemiş kampanya! Bitmeden hemen yetişin

Tuvalet kağıdına çılgın indirim Tarım Kredi Market'ten yapıldı. Tuvalet kağıdında uygulanan tarife ile fiyatını aşağılara çekti. İşte tuvalet kağıdında dip fiyat kampanyası uygulayan o market ve indirimin ayrıntıları.

Pil ve ekran özelliği ile meşhur Infinix Note 30 piyasaya çıktı! İşte Türkiye fiyatı

Akıllı telefonlar pazarında payını yükseltmek için çalışmalarını devam ettiren Infinix, geçtiğimiz günlerde tanıttığı Note 30 modelini bugün Türkiye’de tertip ettiği lansman ile kullanıcı beğenisine sundu. Cihaz, fiyatı ile dikkatleri üstüne çekmeyi başardı. İşte Infinix Note 30 özellikleri ve fiyat

Oppo A16 indirimli fiyatı ile Carrefoursa'da! Bu fırsatı kaçırmayın

Oppo'nun kullandığı son teknoloji ürünün Carrefour'da çok ucuza satışta! Fiyat performans ürünleri arasında Türkiye'de büyük bir pazara sahip olan Oppo A16, özellikleri ile olduğu kadar fiyatı ile de tercih listesinde. Peki 05 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Merkez Bankası Liralaşma Stratejisi üstünde duruyor! Finansal istikrar raporunu yayınladı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın finansal istikrar hedefine yönelik kararlı adımları devam ediyor. Banka, son yayınladığı finansal istikrar raporunda Liralaşma Stratejisi'ni öne çıkardı. Bu strateji ile fiyat istikrarının kalıcı ve sürdürülebilir bir yapıya kavuşması amaçlanıyor.

Colorist Şile fiyat Haberi

Colorist Şile fiyat
Colorist Şile projesi hakkında detaylı bilgi için tıklayın.


Çocuklara yönelik projesiyle gayrimenkul sektörüne yeni bir anlayış kazandıran CFR Yapı, Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile'nin satışlarını tamamlamak üzere. Çocuklu ailelerin buluşma noktası olan Colorist Şile'de son 10 daire, sahiplerini bekliyor. Satışa çıktığı ilk günden beri büyük ses getiren Colorist Şile, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 


Çocuklar nerede oynasın sloganıyla yola çıkan CFR Yapı, Colorist Şile ile çocuklu ailelerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.  Haziran 2018'te teslim edilmesi planlanan Colorist Şile, iki etap halinde inşa ediliyor. Projenin ilk etap için yatırım bedeli 20 milyon TL, ikinci etap için ise 38 milyon TL olarak belirlendi. 


189 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunulan Colorist Şile'de 1+1 daireler 189 bin TL, 2+1 loft bahçe daireler 320 bin...