08 / 05 / 2024

Colorist Şile kişiye özel ödeme

Colorist Şile kişiye özel ödeme

İstanbul’un sayfiye ilçesi Şile’de yatırım değeri yüksek, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çeken Colorist Şile'de kişiye özel ödeme planı uygulanıyor.

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Mood Göksu'da 0 faiz ve kişiye özel ödeme planı!

Dinamik Life imzası ile hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 0 faizle kişiye özel ödeme imkanı sunuluyor. Başkent Ankara'da inşa edilen Mood Göksu projesinde 1.100 konuta yer veriliyor.

12 daireden 42 daireye dönüştürülmüş! 31 kişiye mezar olan rezidansın inşaat çalışmaları ortaya çıktı! 

12 dairelik bina iken 42 dairelik rezidansa dönüştürülen üstelik son imar yasasının kapsamında olmadığı halde İmar Barışından faydalanıldığı belirlenen ve 31 kişiye mezar olan rezidans ile ilgili ayrıntılar ortaya çıktı.

Depremde 52 kişiye mezar olan bina ile ilgili kahreden detay!

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde, 6 Şubat'ta meydana gelen depremlerde yıkılan ve 52 kişinin yaşamını yitirdiği apartmana ilişkin 5 sanık hakkında 22 yıl 6'şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Depremde 52 kişiye mezar olan binanın yapımında yönetmeliklere uyulmadığı öğrenildi.

Binlerce kişiye mezar olmuştu! Rönesans Rezidans ile ilgili beklenen haber geldi! Flaş gelişme...

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da binlerce kişiye mezar olan ve "Cennetten bir köşe" sloganıyla pazarlanan Rönesans Rezidans ile ilgili flaş gelişme yaşandı.

Kulaktan kulağa dolaşıyordu, son nokta kondu! Her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek!

Kulaktan kulağa dolaşan destek ödemeleri için son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, her aileden 1 kişiye tam 15 bin TL verilecek...

Apartmanda ortak alanlar tek kişiye ait olabilir mi?

Bir binanın yapı ve düzenlemesinde, kat maliklerine ait olan özel bölümler ile bu özel bölümlere iliştirilmiş ek parçaların dışında, tüm kat malikleri, kiracıları ve sükna hakkı sahipleri tarafından kullanılan ortak alanlar mevcuttur. Peki ortak alanlar tek kişiye ait olabilir mi? 

VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı! Aralık'ta teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen VillaBlu İstanbul'da kişiye özel ödeme planı sunuluyor. Projede yer alan villaların teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Nefes Koru Göktürk satışta! Kişiye özel indirim ve ödeme planı fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesinde konut satışları başladı. Kişiye özel indirim ve ödeme planlarının sunulduğu projede fiyatlar 13 milyon liradan başlıyor. İşte Nefes Koru Göktürk projesi ile ilgili merak edilenler...

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank açıkladı! 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yatırımın önü açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 13 bin 653 teşvik belgesi ile 357 binden fazla kişiye istihdam sağlayacak yaklaşık 579 milyar liralık yatırımın önünü açtıklarını belirterek, 2022’nin tablosunu paylaştı. İşte detaylar…

Bakanlıktan binlerce kişiye her ay 3 bin 340 TL veriliyor! Hemen şartlara bakıp başvurun! 

Evde bakım parası ile ilgili son dakika detayları merakla araştırılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından binlerce kişiye her ay 3 bin 340 TL veriliyor! Hemen şartlara bakıp başvurun! İşte ayrıntılar...

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim 100 bin kişiye istihdam sağlayacak! İş fırsatları geliyor!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak inşa edilen "İlk Evim İlk İş Yerim" projesinde temellerin 25 Ekim 2022’de atılmaya başlanması ile 250 alt sektörde hareketlilik 100 bin kişiye ise istihdam sağlaması bekleniyor. İşte detaylar…

İzmir'de başkasına ait arsayı 10 saatte 25 kişiye sattı!

İzmir'de kimliği belirlenemeyen şahıs, başkasına ait arsayı değerinin altında  bedelle 10 saatte 25 kişiye sattı. Şahıs söz konusu arsa için 20 ile 90 bin TL arasında kaparo aldı.

Colorist Şile kişiye özel ödeme Haberi

Colorist Şile kişiye özel ödeme
İstanbul’un sayfiye ilçesi Şile’de yatırım değeri yüksek, huzurlu ve farklı konseptiyle dikkat çeken Colorist Şile'de kişiye özel ödeme planı uygulanıyor. Bugüne kadar yaptığı kampanyalarla adını sıkça duyduğumuz CFR Yapı, şimdi de ödeme planına kolaylık getiriyor. Ödeme planını siz belirleyin diyen CFR Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, “Ayrıca daire fiyatlarında yüzde 10 indirim uygulayarak ödeme planına kolaylık getiriyoruz” dedi .


sektörüne getirdiği yeni bir konseptle adını sıkça duyduğumuz Colorist Şile, çocuklu ailelerin gözdesi olmayı sürdürüyor. CFR Yapı tarafından Şile'de inşa edilen Colorist Şile'den ev almak artık çok kolay. Projenin başladığı günden bu yana yaptığı kampanyalarla tüm dikkatleri üzerine çeken CFR Yapı, şimdi de ödeme planın getirdiği yenilikle yatırımcısının karşısına çıkıyor. Kişiye özel ödeme planı sunan CFR Yapı, ayrıca daire fiyatlarında...