29 / 04 / 2024

Colorist Şile ön talep

Colorist Şile ön talep

Emlak sektörünün yeni oyuncularından CFR Yapı, konut sektörüne Colorist Şile ile giriyor. Çocuklu aileleri kendi çocukluklarındaki hayatı yaşamaya davet eden CFR Yapı, Colorist Şile'yi satışa çıkardı.

Colorist Şile'de hedef kitle çocuklu aileler!

CFR Yapı'nın Şile'de hayata geçirdiği Colorist Şile projesinde hedef kitle çocuklu aileler. “Çocuklar nerede oynasın” sloganıyla ön taleplerin toplandığı projede evler iki katlı bahçeli olarak dizayn ediliyor.

Colorist Şile'de ön talep toplanıyor!

CFR Yapı, Colorist Şile ile çocuklu aileleri kendi çocukluğundaki hayatı yaşamaya davet ediyor. Bahçe içinde iki katlı evlerde Şile'nin doğasında yer alan Colorist Şile, çocuklarınızı güvenle büyütmenize imkan sağlıyor.

Barınma krizi derinleşiyor! Maliyetler konut arzını etkiliyor!

Türkiye’de satılık ve kiralık konut fiyatlarında yaşanan fahiş yükselişle barınma krizi derinleşirken, yükselen maliyetler ile beraber arz sorunu da yaşanıyor. Buna göre, inşaatçılar maliyetler nedeni ile önünü göremiyor. 

Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade imkanıyla ön satışta!

Aron İnşaat tarafından İzmir İlçesi Urla Uzunkuyu'da hayata geçirilen Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade seçenekleri ile ön satışta. İşte detaylar...

Selçuk Geçer doların ne kadar olacağını açıkladı! Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak!

Dolar yorumları ile ün kazanan Ekonomist Selçuk Geçer, para piyasalarını değerlendirerek doların en kadar olacağını açıkladı. Herkes Kapalıçarşı'ya akın etti! Dolar tam bu kadar olacak.

Bu aspiratör ile mutfağınız kötü kokulardan arınsın! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Çeşit çeşit yemek yapayım ancak kokuları birbirine karışmasın diyenler için Simfer,çift motorlu hava transfer gücü teknolojisi ile mutfaklardaki kötü kokuyu yok ediyor. Tek kasetli filtre özelliğine sahip aspiratör özellikleri ile ön plana çıkıyor.

Yoğurt yapma özelliğine sahip çift bölmeli fırın ile tanışın! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Hem fırınım hemde ocağım olsun diyenler için Simfer, bir ürünü aynı anda hem ocak hemde fırın olarak kullanmak için tasarladı. Simfer çift bölmeli dört gözü gazlı fırın  geliştirilmiş teknik özellikleri ile ön plana çıkıyor. 

Çayseverler için Arzum Çay Makinesi 1.099 TL! Özellikleri neler ? En ucuza nerden alınır? 8 Şubat 2023 fiyat listesi

Bu haber çay makinesi arayanları yakından ilgilendiriyor. Arzum çay makinesi paslanmaz çelik tasarımı, emniyet sistemi ve enerji tasarrufu sağlayan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Peki bu çay makinesine en ucuza nerden sahip olabilirsiniz? işte haberin detayları..

Arçelik  Kurutma Makinesi 14.549 TL! Özellikleri neler? En uyun fiyata nerden alınır? İşte 7 Şubat 2023 fiyat listesi

Kurutma makinesi arayışı içinde olanlar için Arçelik, ısı pompalı kurutma makinelerinde yer alan otomatik kırışık önleme fonksiyonu, akıllı nem sensörü gibi özellikleri ile ön plana çıkıyor. İşte kurutma makinesi hakkında merak edilenler ve güncel fiyat listesi..

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

Tarihimizden bu yana tarım ve hayvancılık ile ün yapan Türkiye hayvancılıkta bir kere daha ithalata döndü. Macaristan’dan ithal edilecek 5 bin kesilecek hayvanın  Et ve Süt kurumu ESK satış mağazaları ve Tarım Kredi Marketlerde satışa sunulmak üzere Edirne'ye geldi.

Ekonomist Selçuk Geçer çılgın dolar tahminini açıkladı! Doları tutana aşk olsun! Dolar bu kadar olacak

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar kurunun 17 lirayı aşması ile önümüzdeki günlerde doların kaç lira olacağını açıkladı...

Suzuki Jimny'de 0.99 faiz kampanyası başladı! Sakın kaçırmayın! İşte 4 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Otomobillerinde kullandığı akıllı hibrit teknolojisi ile ön plana çıkan Suzuki, Jimny modelini kapsayan Bahar kampanyasını duyurdu!

A101 3 Mart 2022 kataloğu! Kadınlar gününe özel dev fırsatlar!

Aldın Aldın kampanyası ile ön plana çıkan A101 kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? 3 Mart A101 aktüel ürünler kataloğunda bu hafta birçok fırsat ürünü satışa sunuluyor. İşte o indirimli ürünler...

A101 25 Şubat kataloğunda görülmemiş indirimler! O ürün 65,90 TL yerine 32,95 TL'ye satılıyor!

Aldın Aldın kampanyası ile ön plana çıkan A101 kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? 19- 25 Şubat A101 aktüel ürünler kataloğunda evinde ihtiyaç listesi hazırlayanlar için birçok fırsat ürünü satışa sunuluyor. İşte o indirimli ürünler...

A101 24 Şubat 2022 kataloğu! Aldın aldın!

Aldın Aldın kampanyası ile ön plana çıkan A101 kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? 24 Şubat A101 aktüel ürünler kataloğunda, elektronikten, beyaz eşyaya, elektrikli ev aletlerinden züccaciyeye, mutfak aletlerinden, giyime kadar birçok fırsat ürünü satışta...

Colorist Şile ön talep Haberi

Colorist Şile ön talep

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


Duyulduğu ilk andan itibaren emlak sektöründe büyük ses getiren Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. Emlak sektörünün yeni yıldızlarından CFR Yapı, çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'yi satışa sundu. İnşaat firmalarının projelerini satan ekipleri yetiştiren CFR Yapı, sektördeki deneyimini Colorist Şile'yle hayata geçirdi. İlk duyulduğu andan itibaren büyük merak uyandıran Colorist Şile, özellikle çocuklu ailelerin yeni merkezi oldu. 


Projesini yatırımcısıyla buluşturmaya hazırlanan CFR Yapı, Colorist Şile ile emlak sektörüne büyük bir yenilik getirdi. Hafriyat çalışmalarına başlanan projenin yatırım bedelinin ilk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması bekleniyor. Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL, 2+1 daireler 270 bin TL, 3+1 daireler ise 350 bin...