30 / 04 / 2024

Command bant

Command bant

Ev taşıyanların hayatı Command ile kolaylaşıyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ve bantlarla kolaylaşıyor!

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ve bantlarla kolaylaşıyor. Uygulanan 3M Command askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ile kolaylaşıyor!

Ev taşıyanların hayatı Command çerçeve askıları ile kolaylaşıyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Command ile çivisiz dekorasyon çözümleri!

3M’in sunduğu Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın duvarlara resim, poster, çerçeve gibi evinize farklı hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor.

1 dolar bugün 30,30 TL'den işlem görüyor! 30 Ocak 2024 dolar alış satış fiyatı!

Dolar 30 Ocak 2024 Salı gününe 30,30 TL'den güne başladı. Kurda dar bant aralığında hareketlilik devam ediyor. 

Redmi Smart Band 2 bekleyenlere mutlu haber! İşte özellikleri

Bir ay önce Çin'de piyasaya sürüldükten sonra, yeni Redmi Band 2, uygun fiyatlı, hafif akıllı bant için fiyatları ve resmi pazarlama materyallerini  nihayet Avrupa pazarına doğru yola çıkarıyor.

Ünlü ekonomistten bomba yorum '2023 altın yılı olacak'

Ekonomist Belgin Maviş, "Yükseliş trendine girerse 1750’ye kadar tepki yükselişi olur ancak 1750 aşıldığında ikinci bant hareketine geçer, daha önce böyle bir hareket yaptığında 1809’lara kadar yükseldi. Böyle bir hareket ihtimalini akıllara getirir. Piyasada biraz kafalar karışık, Fed’in faiz artış

Türk tarımının Mavi Gücü New Holland’ın TR5 Electro Command modelinin fiyatı açıklandı. İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi

Türk tarımının 'Mavi Gücü' New New Holland’ın TR5 Electro Command modeli, gücü teknolojiyle harmanlayan üstün tasarımıyla tarıma yeni bir vizyon getiriyor. Çiftçinin dijital dönüşümünün öncü markası New Holland’ın TR5 Electro Command serisinin Eylül ayı fiyatları ise şöyle…

Show Market’ten dev kampanya! Kırtasiye ürünlerinde kaçırılmayacak fırsat! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir süre kala Show Market, defter, kalem, bant gibi kırtasiye ürünlerinde kampanya yaptı. İşte, pek çok üründe indirime giden Show Market’in 5 Eylül 2022 fiyat listesi…

Enflasyon verileri sonrası İslam Memiş'ten uyarı: Bu seviyeye dikkat edin

Enflasyon rakamlarının açıklanması ve asgari ücrete gelecek olan ek zammın duyurulmasının ardından piyasalardaki hareketliliği yorumlayan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, dolar kurunun kritik seviyelerde olduğunu belirterek takip edilecek bant aralığını duyurdu.

Schindler Türkeli yatırım için harekete geçiyor!

Dünyanın en büyük büyük asansör ve yürüyen merdiven üretici olan Schindler Türkeli yatırım için harekete geçti. Türkeli, 300’den fazla asansör, 160 yürüyen bant ve 160 yürüyen merdiven üretecek.

İzmir-Çeşme Otoyolu yenileniyor!

Karayolların bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle İzmir-Çeşme yolları arasında ulaşım kontrollü sağlanıyor. Bu kapsamda İzmir-Çeşme ve Çeşme - İzmir yönlerinde bant aktarım çalışması yapılacak.

Aydın Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesinin toplantısı 26 Kasım'da!

Aydın Söke'de bulunan Kırma Tesisi ve Konveyör Bant Hattı projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 26 Kasım 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Antalya Havaalanı Demre ile Kaş arasında yapılacak!

Badak, “Kaş ve Demre arasında 30 km’lik bir bant var. Bu bant üzerindeki 3-4 yeri uzmanlar inceliyor. Havaalanı büyük ihtimalle bu yerlerden biri olacak” dedi.

FAST'tan yalıtım sorunlarına hızlı ve kolay çözüm!

Yeni bant ailesi FAST sızdırmazlık ürünleri ile 3M, binalarda yalıtım ve sızdırmazlık sorunlarına yepyeni bir çözüm sunuyor. İnşaat sektörüne özel olarak geliştirilen 3M™ FAST sızdırmazlık bantları kolaylık sağlıyor..

Yeni inşa edilen binalara internet zorunluluğu geliyor!

Yeni inşa edilen binalarda bina içi sabit internet altyapısının bulunmasına yönelik zorunluluk getirilecek. Genişbant internet altyapısının binalarda kurulumunu zorunlu kılacak teknik şartname ve yönetmelikler hayata geçirilecek ve bu uygulama denetlenece

Ev taşıyanların hayatı Command ile kolaylaşıyor!

Ev taşıyanların hayatı Command ile kolaylaşıyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.

Command bant Haberi

Command bant

3M Command™ askı ve bantlar, çivi çakıp delik açmaya gerek kalmaksızın resim, poster, çerçeve gibi yeni taşındığınız evin duvarlarına farklı bir hava katacak dekorasyon unsurlarını kolayca uygulamanızı sağlayan yenilikçi bir çözüm sunuyor. Çift taraflı yapışkanlı bantlar ile uygulanan 3M Command™ askılar, duvarlara zarar vermeden çıkarılabiliyor ve yedek bantları sayesinde çeşitli yüzeylerde defalarca kullanılabiliyor.


İnovatif çözümleriyle hayatı kolaylaştıran ve yenilikçi binlerce ürün geliştiren 3M, evini taşıyan ya da dekorasyonunda değişiklik yapmak isteyenlere Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile büyük bir kolaylık sağlıyor. Yaşanan duvarlara zarar verme endişesi, Command™ ürünleri ile ortadan kalkıyor. Yeni evin duvar dekorasyonu Command™ Cırt Cırt Bant ve Askılar ile çok kolay oluyor.


Command™ Cırt Cırt Bantlar duvarlarına zarar vermeden tablo ve fotoğraf asmak ve asılan eşyaların yerini...