05 / 05 / 2024

Concept Mühendislik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Concept Mühendislik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Concept Mühendislik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Temiz ve Şehmus Alptekin tarafından kuruldu.

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mta Grup Mimarlık Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Dilhan Sonkaya ve Mahmut Sonkaya ortaklığında kuruldu.

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dokor İnşaat Malzemeleri Elektrik Mühendislik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Dokur tarafındna kuruldu.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Svr Mühendislik Yapı İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Osman Savran tarafından kuruldu.

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Onsan Proje Mühendislik Mimarlık Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Köse tarafından kuruldu.

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazancıoğlu Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Furkan Kazancı tarafından kuruldu.

Özbuğan Mühendislik İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbuğan Mühendislik İnşaat Mekanik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Özbuğan tarafından kuruldu.

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jmo Yapı İnşaat Taahhüt Mimarlık Mühendislik Planlama Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Ertakuş, Orhan Balıkçı ve Ziya Kartal ortaklığında kuruldu.

Zst Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Zst Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenler’de 1.00.000,00 TL sermaye bedeli ile Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gis Teknik Mühendislik Otomotiv Elektronik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Onur Ok ve Sema Güvenç ortaklığında kuruldu.

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Ayalp Group İnşaat Mühendislik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirket bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Ali Geldi tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Concept Mühendislik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Concept Mühendislik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Concept Mühendislik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Temiz ve Şehmus Alptekin tarafından kuruldu.


Concept Mühendislik Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:


1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...