11 / 05 / 2024

Conrad İstanbul renovasyon

Conrad İstanbul renovasyon

Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi.Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu.

Payidar Renovasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payidar Renovasyon Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Orhan Dumlu tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Renovasyon Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Arıcı tarafından kuruldu.

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cenap Altıparmak tarafından kuruldu.

Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın sinyalizasyonunu ASELSAN geliştirecek!

İstanbul metrosunda ASELSAN tarafından geliştirilen sinyalizasyon sistemi kullanılacak. Sistem Kalyon-Kolin-Cengiz Marmaray iş ortaklığı ve ASELSAN işbirliğinde yapılacak...

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile M.İstemihan Ayhan ve Recep Meral ortaklığıyla kuruldu.

Ocean Resort Conrad projesi tanıtıldı!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye ve Amerika’daki emlak işbirliğini arttırıp, Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla bir araya gelen LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Spero Group CEO’su Orhan Çelik, Ocean Resort Conrad projesini Türk yatırımcı

Ocean by Conrad Resort ile yüzde 8 kira geliri elde et!

Ocean by Conrad Resort projesinin şu ana kadar yüzde 35’lik bir kısmı satılmış durumda. Bunun yüzde 25’lik kısmını ise Türkler oluşturuyor. Projenin teslim süresine kadar bu kısmın yüzde 60’ı bulması öngörülüyor.

Ocean Conrad otel modelinde yatırım aracı!

Emlak sektörünün tanınmış isimlerinden olan Evrim Kırmızıtaş Başaran yeni yatırım projesinin lansman yemeğinde değerli basın mensupları ve dostları ile buluştu. Başaran, Ocean Conrad Resort projesinin detaylarını anlattı.

Ocean Conrad Resort görücüye çıktı!

Dünyaca ünlü Heafey Group’un en yeni projesi Ocean Conrad Resort, Amerika’da hem yatırım, hem tatil fırsatı sunuyor.

Ocean Conrad Resort 6 Nisan'da görücüye çıkıyor!

Amerika’da gayrimenkul sahibi olmak son zamanlarda en favori yatırım şekli oldu. Heafey Group en yeni projesi Ocean Conrad Resort'u 6 Nisan Perşembe günü görücüye çıkaracak

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilendi!

Renaissance Polat Istanbul Hotel yenilenen yüzü ile misafirlerine keyifli bir İstanbul deneyimi yaşatacak.

Conrad İstanbul renovasyon Haberi

Conrad İstanbul renovasyon


1992 yılında Beşiktaş’ta açılan ve dünyanın her yerinden iş ve siyaset dünyasının önde gelen isimlerine ev sahipliği yapan Conrad Otel İstanbul kuruluşundan 23 yıl sonra yenilendi. Aksoy İnşaat ve Ticaret tarafından üstlenilen renovasyon projesinde, önceden 620 olan oda sayısı yenileme sonrası süit oda sayısı artırılmak suretiyle 552 oldu. Otelin tüm oda katları ve ana restoranı tüm alt yapısı ile baştan aşağı yenilendi.


RENOVASYON YAN ODADA MÜŞTERİ KALIRKEN, ALT KATTA TOPLANTI YAPILIRKEN GERÇEKLEŞTİ

Normal şartlarda müşteri ve personel alanları için iki ayrı trafiği olan bir otele, inşaat gibi ses, toz, tehlike içeren üçüncü bir trafiği sokmak her iki operasyon için de ciddi riskler ve zorlukları beraberinde getiriyor; özellikle otel yabancı lüks bir marka altında işletiliyorsa.


Conrad Otel renovasyonu sırasında bir yandan müşterilerine hizmet...