10 / 05 / 2024

Cookshop hedef

Cookshop hedef

Bahattin Demir, yılda 2.5 milyon müşteriye ulaşmak istediklerini ve Londra'nın en işlek caddelerinden birinde şube açmak olduğunu söylüyor

Borsa İstanbul’da 2024 birinci çeyrek bilanço heyecanı… İşte yüksek getiri beklenen hisseler ve hedef fiyatları

Borsa İstanbul’da tarihi yükseliş devam ederken, yatırımcılar merakla 2024 birinci çeyrek bilançolarının açıklanmasını bekliyor. İşte yüksek getiri beklenen hisseler ve hedef fiyatları

BofA, Erdemir için açıkladığı hedef fiyatı yükseltti!

Bank of America, Erdemir için 29 Şubat'ta yayınladığı ve Erdemir yönetiminin itiraz ettiği raporda değişiklik yaptı. Hedef fiyatı 28 lira yukarıya çekti. Ekonomist Barış Soydan yaşanan olaylar üzerine sosyal medya hesabından, “Kusura bakmasınlar ama bu kadarı terbiyesizlik” dedi.

Borsa İstanbul’da işlem gören 9 hisse için 9 aracı kurum hedef fiyat açıkladı!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi rekor tazelerken, birçok yatırımcı daha kaybının yerine koymuş değil. Yatırımcılar hisselerin yükseleceği seviyeyi merakla beklerken Borsa Filozofu, 9 farklı aracı kurumun 9 farklı hisse için verdiği hedef fiyatları açıkladı.

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Kule Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rauf Erdem tarafından kuruldu.

İslam Memiş, gümüş için hedef belirledi! Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş için hedef göstererek rakam açıkladı. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi?

Mısır ile Türkiye arasında hedef 15 milyar dolarlık ticaret!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır'la karşılıklı ticarete ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, 15 milyar dolarlık hedef belirlediklerini belirtti.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Borsada rekorlar devam edecek endekste yeni hedef 5000 puan

Geçtiğimiz haftayı tüm zamanların tarihi zirvesini görerek kapatan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi için yeni hedef 5000. Borsanın alternatifsiz olduğunu ve KKM'den çıkan paranın da borsaya geleceğini belirten analistler, seçime kadar bu sürecin devam edeceğini düşünüyor.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Hedef Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi Bağcılar’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Yabancıya satışta hedef lüks konut!

Yabancılara yapılacak konut satışında yeni hedef lüks konut konut oldu. 1 milyon dolardan fazla  gelir beklenirken Singapur, Hong Kong, Çin, Kazakistan, İran ve Azerbaycan’dan rezervasyonlar geliyor. 

Yabancıya gayrimenkul satışında yeni hedef 20 milyar dolar!

GİGDER Başkanı Ömer Faruk Akbal, 2025'te yabancıya yapılacak gayrimenkul satışında 20 milyar dolarlık hedef koyduklarını dile getirdi. 

Cookshop hedef Haberi

Cookshop hedef

Hedefimiz 2.5 milyon misafir ve Londra


Cookshop sekizinci şubesini önümüzdeki günlerde Bebek'te açmaya hazırlanıyor. Cookshop restoranlarının kurucusu Bahattin Demir, yılda 2.5 milyon müşteriye ulaşmak istediklerini ve Londra'nın en işlek caddelerinden birinde şube açmak olduğunu söylüyor


Cookshop, bugünlerde beşinci yılını kutlayan, sonuncusu Nişantaşı'ndaki Abdi İpekçi Caddesi'nde açılan ve önümüzdeki günlerde Bebek'te de yeni bir şubesi açılacak olan sekiz Cookshop restoranına yılda 2.5 milyon kişinin girmesi hedefleniyor.


Cookshop'ların mutfağı, rakiplerine oranla daha Türk; yanılıyor muyum? 


Türk mutfağını hep bir tık yukarı çekiyoruz. Mönümüzü her değiştirdiğimizde ya da mönümüze yeni lezzetler eklediğimizde, bir tık daha Türk oluyor. Mesela lahmacun pizza, gözleme, yumurtalı ekmek, köfteli salata hep bir tık Türk... Bunlar yok satıyor. Bunu müşteriye nasıl sunarsanız, öyle yürüyor. 


Fiyatımız uygun, ürünümüz de kaliteli diye iddialı konuşuyorsunuz. Bu...